Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

φιλε μου @Xaris Skr συνεχίζεις να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, γιατί μάλλον, δεν καθεσε με ηρεμία να μελετήσεις το πρώτο θέμα και να ακολουθήσεις τα βήματα που λέει ότι κάνει κάποιος μόλις παραλάβει το τηλέφωνο.
      Το να πηδας από το ένα ελληνικό οδηγό στον άλλο αγγλικό, το μόνο που θα πετύχεις θα είναι ένα νεκρό τηλέφωνο με κατεστραμμένα pertitions.
      Ακολούθησε τον οδηγό καθαρής εγκατάστασης ή με sp flash tool ή με mi flash tool, ακριβώς όπως είναι και με τα λινκ των rom που δίνει και θα έχεις ένα καινούριο τηλέφωνο. :)
      ευχαριστω!!καταρχας το κινητό το είχα με eu developer !! Και ξανά πέρασα παλι την ίδια απο το σιτε σας μέσω του recovery στο install !! Αυτό που μου λες με το mi flash μπορώ να περασω οποία ρομ θέλω? Είτε ελληνικά είτε αγγλική?
    • Αφού δουλεύει τώρα άσε το όπως είναι, μια χαρά είναι και μην το σκαλίζεις....

Proud member of xiaomi-miui.gr
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Xaris Skr έγραψε:

Αυτό που μου λες με το mi flash μπορώ να περασω οποία ρομ θέλω? Είτε ελληνικά είτε αγγλική?
      Ναι. Οποιαδήποτε ΦΑΣΤΜΠΟΥΤ ΡΟΜ, οποιασδήποτε γλώσσας, αρκεί να προορίζεται για το συγκεκριμένο μοντέλο του κινητού σου.
      Βλέπω όμως ότι συνχίζεις να κοιτάς αλλού και αυτό είναι καλό γιατί θα μάθεις πολλά πράγματα με τις δοκιμές. Και καλά και κακά. Γιατί ως γνωστό: "Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς....." ^^
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H Xaris Skr έγραψε:

Αυτό που μου λες με το mi flash μπορώ να περασω οποία ρομ θέλω? Είτε ελληνικά είτε αγγλική?
      Ναι. Οποιαδήποτε ΦΑΣΤΜΠΟΥΤ ΡΟΜ, οποιασδήποτε γλώσσας, αρκεί να προορίζεται για το συγκεκριμένο μοντέλο του κινητού σου.
      Βλέπω όμως ότι συνχίζεις να κοιτάς αλλού και αυτό είναι καλό γιατί θα μάθεις πολλά πράγματα με τις δοκιμές. Και καλά και κακά. Γιατί ως γνωστό: "Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς....." ^^

αυτο που εκανα μέσω του recovery και install τν ρομ χωρις να το εκανα με το mi flash ειναι λαθος ?
    • Πας φορτσάτος για brick

Άλλη ρομ περνάμε στο recovery και αλλο πράγμα η fastboot rom

Πες τι έχεις στο κινητό (ρομ), τι recovery και τι ρομ έβαλες να δούμε αν είναι οκ.
      Α και πως... (factory reset ή απλά install?)
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Πας φορτσάτος για brick

Άλλη ρομ περνάμε στο recovery και αλλο πράγμα η fastboot rom

Πες τι έχεις στο κινητό (ρομ), τι recovery και τι ρομ έβαλες να δούμε αν είναι οκ.
      Α και πως... (factory reset ή απλά install?)

λοιπον .. ειχα την miui 7.4 by xiaomi.eu 6.5.5 | developer , πηγα ρυθμισεις , προσθετες ρυθμισεις , αντιγραφα & επαναφορα , και πατησα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων , μετα μου εκανε επανακινισι και με πεταξε στο recovery ( team win recovery project ) και πατησα wipe ,advanced wipe και τικαρα ολα τα κουτακια ( dalvik/ art cache , system , cache , data , internal storage , micro sd card ) μετα βγαινω απο εκει και παταω format data .. κανω reboot και μου εδιχνε το σημα τισ miui και δεν ανοιγε .. μετα κατεωαζω απο εδω σ αυτο τ σαιτ αυτι τν ρομ (xiaomi.eu_multi_hermes_5.12.31_v7-5.0.zip) τιν βαζω στν sd card μπαινω παλι στο recovery και παταω ινσταλλ !! και μου ανοιγει κανονικα .. μετα μπαινω στιν εφαρμογη αναβαθμιση και κανω update σε αυτιν miui 7.4 by xiaomi.eu 6.5.5 | developer και τωρα ειμαι με αυτην !!
    • Διαφήμιση
    • Οκ άρα έβαλες άλλη Ρομ απλά

Είσαι οκ. Αυτό όμως που σου έλεγε για Fastboot ρομ δεν το έκανες . Αν δεν σε νιάζει οκ
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Οκ άρα έβαλες άλλη Ρομ απλά

Είσαι οκ. Αυτό όμως που σου έλεγε για Fastboot ρομ δεν το έκανες . Αν δεν σε νιάζει οκ

πρεπει να το κανω ? θα εχω θεμα ?
    • Όχι φυσικά και δεν πρέπει

ΑΛΛΑ η fastboot είναι μία Ρομ που σου κάνει ουσιαστικά το κινητό καινούριο. Κάποτε καλύτερο και από καινούριο. Είναι μια Ρομ που θα δώσει την αρχή στο κινητό σου.

Σε σπάνιες περιπτώσεις που η Fastboot που έχεις πάνω είναι προβληματική, σε τεράστιο βάθος αλλά είναι, θα σου κάνει κάποια θεματάκια κατά καιρούς, σε διάφορες ρομ, ότι και να κάνεις και όσα Factory reset και να κάνεις δεν θα αλλάξει κάτι. Είναι πιο βαθύ το πρόβλημα.

Γι`αυτό ο @GR_Macedon σου πρότεινε να πας σε αλλαγή της Fastboot να αποκτήσεις ένα κινητό που δεν πατάει γη... !!! Αυτά

Η απόφαση δική σου
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Όχι φυσικά και δεν πρέπει

ΑΛΛΑ η fastboot είναι μία Ρομ που σου κάνει ουσιαστικά το κινητό καινούριο. Κάποτε καλύτερο και από καινούριο. Είναι μια Ρομ που θα δώσει την αρχή στο κινητό σου.

Σε σπάνιες περιπτώσεις που η Fastboot που έχεις πάνω είναι προβληματική, σε τεράστιο βάθος αλλά είναι, θα σου κάνει κάποια θεματάκια κατά καιρούς, σε διάφορες ρομ, ότι και να κάνεις και όσα Factory reset και να κάνεις δεν θα αλλάξει κάτι. Είναι πιο βαθύ το πρόβλημα.

Γι`αυτό ο @GR_Macedon σου πρότεινε να πας σε αλλαγή της Fastboot να αποκτήσεις ένα κινητό που δεν πατάει γη... !!! Αυτά

Η απόφαση δική σου

ωραια , καταλαβα !!! ευχαριστω !! μια τελευταια ερωτηση !! αν περασω Ελληνική Developer Fastboot rom θα μπορω μετα να κανω ινσταλλ αυτιν τν ρομ (xiaomi.eu_multi_hermes_5.12.31_v7-5.0.zip) πχ ή πρεπει αναγκαστικα ελλινικη ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Xaris Skr έγραψε:

μια τελευταια ερωτηση !! αν περασω Ελληνική Developer Fastboot rom θα μπορω μετα να κανω ινσταλλ αυτιν τν ρομ (xiaomi.eu_multi_hermes_5.12.31_v7-5.0.zip) πχ ή πρεπει αναγκαστικα ελλινικη ?
      Δεν παίζει ρόλο από που είναι η Fastboot...Μετά όλα μπαίνουν από πάνω της