και μιας και κουμπαριασαμε ξαδερφε μήπως σου είναι εύκολο για λινκ του gkalen γιατί εκεί που πήγα εγώ να το κατεβάσετε μου έβγαλε κάτι για αμερικη και γερμανικά και μάλλον κατέβηκε λάθος γιαυτό και έβγαζε error.
και μιας και κουμπαριασαμε ξαδερφε μήπως σου είναι εύκολο για λινκ του gkalen γιατί εκεί που πήγα εγώ να το κατεβάσετε μου έβγαλε κάτι για αμερικη και γερμανικά και μάλλον κατέβηκε λάθος γιαυτό και έβγαζε error.
Ρε παιδιά μου κολλάει μερικές φορές οταν είμαι στον ήλιο αυτό το κλείδωμα για τσέπη μην καληπτεις, δηλαδή οταν απαντω στο τηλ μαυριζει αμέσως η οθόνη, εχω την τελευταία ρομ το έχει κάνει και σε άλλες απο την αρχή, έβγαλα και το tempered glass και πάλι το κανει. τι μπορούμε να κάνουμε εκτός απο το να απενεργοπηεισουμε;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Gkalen
"NOTE
Μπορούμε να εγκαταστήσουμε το custom rom χωρίς wipe data factory reset , πάνω από το GTV ή Stable rom που ήδη εχουμε , με wipe cache και dalvik cache αφού τελειώσει ή εγκατάσταση , αλλά δεν το προτείνω εκτός.... "
Καλό είναι με full wipe, αλλά για δοκιμή, γίνεται και από πάνω.
Σίγουρα με full wipe θα δουλέψει άψογα, εμένα την τέταρτη ημέρα έχασε στα καλά καθούμενα σήμα το κινητό, που γιαυτό σίγουρα φταίει ότι δεν την εγκατέστησα με full wipe. Μέχρι τότε όμως δούλευε μπάλα το κινητό. Επόμενη φορά που θα βάλω gkalen rom, μόνο με full wipe.
Ερώτηση : Αύριο παραλαμβάνω ένα Redmi Note 2 που έχει επάνω την ROM 6.5.12.
Θέλω να περάσω stable.
Για να το κάνω αυτό:
1) Κατεβάζω την τελευταία Stable απο ΕΔΩ
2) θα πρέπει να κάνω Wipe Data/Factory Reset πριν περάσω την strable ROM (επειδή η συσκευή είναι με Developer...)
3) Μετά τί κάνω; Ποιόν οδηγό ακολουθώ; Φαντάζομαι οτι θα πρέπει να έχω αντιγράψει την Stable στην μνήμη της συσκευής πρίν κάνω το βήμα 2;
Σωστά;;;;;;;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Η 6.5.12 είναι gtv;
Μετά το factory reset την περνάς την stable rom στην μνήμη του κινητού, αλλιώς θα την διαγράψεις με το factory reset. Ο οδηγός είναι απλός, stable ρομ στην εξωτερική sd, factory reset, πίσω, πίσω βελάκι, install, external sd, βρίσκεις την stable rom και την περνάς.
Αναγκαία συνθήκη η dev. 6.5.12 να είναι gtv ώστε να έχεις twrp.
Καλησπέρα. Μια ερώτηση καθότι νέος με το note 2. Ποια είναι η πιο πρόσφατη stable έκδοση? Εγώ έχω την 706. Αυτή είναι?
Το πήρα από ανταλλαγή το κινητό ενός φίλου που δεν το ήθελε και ψάχνω λίγο.... Πάντως πολύ ωραίο και γρήγορο. Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk