Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Έχοντας αφιερώσει χρόνο για να βάλω την ελληνική ρομ στο redmi 3, έχω μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις του redmi note 2.
      Έχετε να προτείνετε καμία ρομ καλύτερη από την dev 5.12.17 που φοράει τώρα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H gaiosgf έγραψε:

εμενα απ τον ιανουαριο που εχω το κινητο,δεν μου ετυχε ουτε μια αποσυνδεση
      :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:D :D :D :D :D

Είσαι από τους λίγους τυχερούς :D

Και γω ένας δεύτερος!! Με την stable 7.2.1.0 δεν έχω καμιά απολύτως αποσύνδεση. Και χρησιμοποιείται σχεδόν καθημερινά το bluetooth, στ'αμαξι,στην δουλειά,στο σπίτι......Να, αυτά βλέπω και σιγά μην αλλάξω rom!!!!!
      Έχω ένα άλλο θέμα όμως τώρα τελευταία που δεν είναι βεβαία θέμα τηλεφώνου αλλά προφανώς δικιάς μου χαζομάρας: στο παρατεταμένο άγγιγμα του μεσαίου κουμπιού που κάνει καθαρισμό πρόσφατων εφαρμογών, έχει κάμποσες μέρες που δεν φεύγει το εικονίδιο των Ρυθμίσεων. Φεύγουν όλες οι άλλες αλλά αυτό εκεί! Έχει και ένα λουκέτο πάνω του....Αυτό την κάνει την δουλειά, το θέμα είναι οτι δεν ενθυμούμαι τι σκάλιζα και έκανα αυτήν την πατατιά. Καμιά ιδέα????
      ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
      ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
      Now....... Redmi Note 11 Pro 5G!
    • Ο/H Greektrooper έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ο/H gaiosgf έγραψε:

εμενα απ τον ιανουαριο που εχω το κινητο,δεν μου ετυχε ουτε μια αποσυνδεση
      :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Είσαι από τους λίγους τυχερούς :D

Και γω ένας δεύτερος!! Με την stable 7.2.1.0 δεν έχω καμιά απολύτως αποσύνδεση. Και χρησιμοποιείται σχεδόν καθημερινά το bluetooth, στ'αμαξι,στην δουλειά,στο σπίτι......Να, αυτά βλέπω και σιγά μην αλλάξω rom!!!!!
      Έχω ένα άλλο θέμα όμως τώρα τελευταία που δεν είναι βεβαία θέμα τηλεφώνου αλλά προφανώς δικιάς μου χαζομάρας: στο παρατεταμένο άγγιγμα του μεσαίου κουμπιού που κάνει καθαρισμό πρόσφατων εφαρμογών, έχει κάμποσες μέρες που δεν φεύγει το εικονίδιο των Ρυθμίσεων. Φεύγουν όλες οι άλλες αλλά αυτό εκεί! Έχει και ένα λουκέτο πάνω του....Αυτό την κάνει την δουλειά, το θέμα είναι οτι δεν ενθυμούμαι τι σκάλιζα και έκανα αυτήν την πατατιά. Καμιά ιδέα????

Κάνε το εικονίδιο προς τα κάτω

• Διαφήμιση
    • Αυτό κάνω αναγκαστικά για να φύγει απλά έλεγα μήπως κάποιος ξέρει πως ενεργοποίησα κάτι τέτοιο. Thanks πάντως ;)

Αυτό κάνω αναγκαστικά για να φύγει απλά έλεγα μήπως κάποιος ξέρει πως ενεργοποίησα κάτι τέτοιο. Thanks πάντως ;)
      πατα τo πλήκτρο ν'ανοιξει το popup με τις εφαρμογές για εκκαθάριση.
      Πιασε μία εφαρμογή και μετακινήσε την αργά προς τα κάτω , θα δεις ένα λουκέτο στη θέση της την ώρα που την κατεβαζεις .
      Έτσι την κλειδώνεις και έτσι πάλι ξεκλειδώνει.
    • Ναι ρε φίλε, έφτιαξε!.......αυτό ήταν όλο?? Σ'ευχαριστώ πολύ, άντε ντε με την μπούρδα :thumbsup: (Εν τω μεταξύ τώρα κατάλαβα οτι και ο φίλος chrispre913 το ίδιο μου έλεγε, προς τα κάτω, απλά εγώ μπερδεύτηκα και είδα προς τα πάνω.....οτι να ναι :S )

Ναι ρε φίλε, έφτιαξε!.......αυτό ήταν όλο?? Σ'ευχαριστώ πολύ, άντε ντε με την μπούρδα :thumbsup: (Εν τω μεταξύ τώρα κατάλαβα οτι και ο φίλος chrispre913 το ίδιο μου έλεγε, προς τα κάτω, απλά εγώ μπερδεύτηκα και είδα προς τα πάνω.....οτι να ναι :S )

Καθόλου μπούρδα δεν είναι, αυτό με το λουκετάκι, εμένα μου έλυσε το πρόβλημα με το κλείσιμο του screen gravity παρόλο που το έχω επιλέξει στο autostart, μην τα ισοπεδώνουμε όλα, κάποιος το σκέφτηκε να βάλει αυτή την λειτουργία για να μην κλείνουν κάποιες εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο από την προσωρινή εκκαθάριση. Στην τελική αυτή είναι η μαγεία της miui, να κάνει πιο φιλική στον χρήστη την λειτουργία του Android. Αλλιώς δεν υπήρχε και λόγος ύπαρξης της miui, αλλά η xiaomi θα ενσωμάτονε απλά μια aosp στα κινητά της, όπως τόσοι άλλοι, αλλά έτσι δεν θα είχε γνωρίσει την τεράστια επιτυχία που γνώρισε. Διότι ποιοτικά κινητά βγάζουν πολλές εταιρείες, λίγες όμως έχουν την δυνατότητα να τροποποιήσουν το android και να απλουστεύσουν την λειτουργία του και να δώσουν ένα πιο φιλικό χαρακτήρα στον τελικό χρήστη. Miui, emui, cyanogen, flyme είναι τα τροποποιημένα λογισμικά που όλα έχουν ως βάση το λογισμικό android.
      Ποιά άλλη εταιρεία βγάζει αναβαθμίσεις σε εβδομαδιαία βάση; και έχει τέτοια υποστήριξη;
      Ξέρω δεν κατηγόρισες την miui σαν miui, αλλά μια λειτουργία που για σένα είναι άχρηστη (λουκετάκι) για άλλους είναι πάρα πολύ χρηστική και εξυπηρετεί κάποιο σκοπό.
    • Διαφήμιση
    • @makis1024 νομίζω παρεξήγησες τον φίλο από πάνω αν και συμφωνώ με όσα γράφεις

Νομίζω εννοούσαι κάτι τόσο απλό. Δηλαδή αυτό ήταν μόνο και με βασάνιζε τόσο καιρό? Το μπούρδα το είπε έτσι πιστεύω και όχι για τη χρήση του αλλά για το σε σχέση προς την απροσεξία του.

Όπως και να`χει φυσικά είναι χρήσιμο και φυσικά καραγουστάρουμε MIUI

Να σας πω μια ιστοριουλα... Είχα πάει ένα γάμο και τότε είχα το redmi 2, μόλις πρωτοβγήκε. Και μου έλεγε ένας για το κινητό του και αυτά και τα άλλα και εσένα? Και του έλεγα εγώ το πήρα 100 και εσύ 450... Τι συγκρίνεις?

Και σε κάποια φάση πήγε να "επιτεθεί" στην MIUI... και μου λέει το τραγικό, στα άντροιτ σε λίγο όταν βγει το lollipop (νομίζω γι`αυτό έλεγε) θα μπορείς να πεις σε μια εφαρμογή τι να δικαιούται να κάνει... από όλα όσα θέλει (τάχα τα δικαιώματα)

Γυρίζω και του λέω... Γατάκι... Εμείς καιρό το έχουμε αυτό

Δεν με πίστευε με τίποτα και αναγκάστικα να του το δείξω. Όταν του το έδειξα έσκυψε το κεφάλι και άλλαξε κουβέντα.

Έτσι... Γατάκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
      Τώρα βάζω το mi4c πάνω στο τραπέζι και του λέω για πες
      Και μετά που δεν μιλάει του λέω εγώ το πήρα 200 ... εσύ? :D
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Έτσι... Γατάκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Και που να του έδειχνες και τα "κρυφά" αρχεία, φώτο κτλ :lol:
    • Καλημέρα σε όλους. Θέλω να απευθύνω μια ερώτηση σε αυτούς που χρησιμοποιούν το τηλεφωνο με 2 κάρτες. Εξηγώ λοιπόν τι θέλω να τσεκάρετε. Μιλάω στο ένα νούμερο what's up τοποθετημένο στο slot 2. Με καλούν στο δεύτερό μου νούμερο που είναι τοποθετημένο στο slot 1 και δεν μου έρχεται ειδοποίηση κλήσης πάρα μόνο οταν κλείσω την κλήση του δεύτερου slot μου έρχεται μήνυμα χαμένης κλήσης στο νούμερο του slot 1. Συγνωμη για το μεγάλο post και ευχαριστώ οποίος ασχοληθεί με την απορία μου.

• Ο/H mixaliscy έγραψε:

@makis1024 νομίζω παρεξήγησες τον φίλο από πάνω αν και συμφωνώ με όσα γράφεις

Νομίζω εννοούσαι κάτι τόσο απλό. Δηλαδή αυτό ήταν μόνο και με βασάνιζε τόσο καιρό? Το μπούρδα το είπε έτσι πιστεύω και όχι για τη χρήση του αλλά για το σε σχέση προς την απροσεξία του.

Αυτό ακριβώς! Έσπαγα το κεφάλι μου να βρω τι έκανα τις προηγούμενες ήμερες στις ρυθμίσεις και έβαλα αυτό το πράγμα. Δεν με ενοχλούσε σαν λειτουργία απο την στιγμή που το έσερνα επάνω και έφευγε, και σ'αυτο που λέει ο @makis1024 ομολογώ οτι το σκέφτηκα κάποια στιγμή οτι θα μπορούσα μ'αυτο τον τρόπο να ρυθμίσω τα popups και ποιες εφαρμογές θα γλυτώνουν από την βελτιστοποίηση της ram, έλα μου όμως που είχα σπαστεί γιατί ακόμα κι αν ήθελα να το προσθέσω σε κάποιες δεν θυμόμουν τον τρόπο!!!!

Όπως και να`χει φυσικά είναι χρήσιμο και φυσικά καραγουστάρουμε MIUI..........

Γουστάρουμε οτιδήποτε ψαχουλεύεται και μας κάνει πιο εύκολη την ζωή. Αν θέλαμε λογισμικά τύπου "κονσέρβες"......τις λύσεις τις ξέρουμε! Και είναι και πανάκριβες!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H DIMITRIS HANIAS έγραψε:

Καλημέρα σε όλους. Θέλω να απευθύνω μια ερώτηση σε αυτούς που χρησιμοποιούν το τηλεφωνο με 2 κάρτες. Εξηγώ λοιπόν τι θέλω να τσεκάρετε. Μιλάω στο ένα νούμερο what's up τοποθετημένο στο slot 2. Με καλούν στο δεύτερό μου νούμερο που είναι τοποθετημένο στο slot 1 και δεν μου έρχεται ειδοποίηση κλήσης πάρα μόνο οταν κλείσω την κλήση του δεύτερου slot μου έρχεται μήνυμα χαμένης κλήσης στο νούμερο του slot 1. Συγνωμη για το μεγάλο post και ευχαριστώ οποίος ασχοληθεί με την απορία μου.

Η συσκευή είναι Dual Standby. Το 90% των συσκευών DUAL SIM είναι έτσι.
      Για να γίνει αυτό που θές θα έπρεπε η συσκευη να ήταν DUAL Active.

Απ'όσα ξέρω, νομίζω οτι αυτό δεν έχει "γιατριά"... :roll:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.