Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ναι οντως, οταν το αφηνω παραπανω, τοτε πεφτει δυσκολα απο το 100. Πιστευω ειναι θεμα stats μπαταριας και θα του κανω τετοιους πληρεις κυκλους φορτισης για τις πρωτες βδομαδες να δουμε...
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Ναι οντως, οταν το αφηνω παραπανω, τοτε πεφτει δυσκολα απο το 100. Πιστευω ειναι θεμα stats μπαταριας και θα του κανω τετοιους πληρεις κυκλους φορτισης για τις πρωτες βδομαδες να δουμε...

Βασικα ενα battery test θελει..με το antutu ισως.Το πρωτο τεστ με 2.30 ωρες φορτηση και το δευτερο με 3.5.Να δουμε τις διαφορες.
      Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
    • Παιδιά καλησπέρα. Έχω θέμα με την κατανάλωση mb στο internet μέσω κινητής, κυριολεκτικά μου ρουφάει mb σε σύγκριση με την αντίστοιχη ίδια χρήση που έκανα με το παλιό μου τηλ. ένα alcatel ot 991. Μέσα σε ένα-δυό λεπτά με απλό σερφάρισμα μου καταναλώνει περίπου 25 mb, τσέκαρα τα stats, πήγα περιορισμό και έβαλα x σε (πολλές) εφαρμογές ώστε να μην χρησιμοποιούν data αλλά η κατανάλωση παρέμεινε υψηλή και απ΄ό,τι είδα μου την χρεώνει όλη στον πλοηγό και σε καμμία άλλη εφαρμογή. Έχω το redmi note 2 με την 5.9.27. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα android, άν μπορείτε βοηθήστε γιατί με αυτό το ρυθμό τα 300 (δωρεάν) mb που έχω θα εξαντληθούν μέσα σε 10 λεπτά απλού σερφαρίσματος ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Διαφήμιση
    • Άνοιξε την εφαρμογή Κέντρο ασφαλείας => Χρήση δεδομένων => Στατιστικά

Δες ποιά εφαρμογή σου τρώει Data

Πήγαινε μετά πίσω στον Περιορισμό και απέκλησε την χρήση δεδομένων από την εφαρμογή που σου τρώει Data, ή την εφαρμογή συστήματος που δες να αποκλείσεις.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Άνοιξε την εφαρμογή Κέντρο ασφαλείας => Χρήση δεδομένων => Στατιστικά

Δες ποιά εφαρμογή σου τρώει Data

Πήγαινε μετά πίσω στον Περιορισμό και απέκλησε την χρήση δεδομένων από την εφαρμογή που σου τρώει Data, ή την εφαρμογή συστήματος που δες να αποκλείσεις.

Το έκανα, πήγα Στατιστικά και μου χρεώνει όλα τα mb στην εφαρμογή Πλοηγός. Να πάω Περιορισμό και να το αποκλείσω; άν ναι, λογικά θα πρέπει να εγκαταστήσω κάτι άλλο π.χ. chrome? Sorry admin άν κουράζω, είμαι newbie και πριν ρωτήσω το σκαλίζω όσο μπορώ! :D
    • Μπορείς να πας στο κέντρο ασφαλείας και πάλι => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη και να κλείσεις τον διακόπτη αν είναι ανοιχτός στον πλοηγό.

Πρόσεξε όμως όταν βγαίνεις από τον πλοηγό να τον σταματάς και από το να τρέχει στο παρασκήνιο.
      Αυτό το κάνεις πατώντας το αριστερό πλήκτρο όταν βγείς από τον πλοηγό, και στην λίστα που θα σου εμφανίσει με τις εφαρμογές που τρέχουν, σέρνεις προς τα πάνω το εικονίδιο του πλοηγού και το σταματάς.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Μπορείς να πας στο κέντρο ασφαλείας και πάλι => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη και να κλείσεις τον διακόπτη αν είναι ανοιχτός στον πλοηγό.

Πρόσεξε όμως όταν βγαίνεις από τον πλοηγό να τον σταματάς και από το να τρέχει στο παρασκήνιο.
      Αυτό το κάνεις πατώντας το αριστερό πλήκτρο όταν βγείς από τον πλοηγό, και στην λίστα που θα σου εμφανίσει με τις εφαρμογές που τρέχουν, σέρνεις προς τα πάνω το εικονίδιο του πλοηγού και το σταματάς.

Admin ως προς το δεύτερο σκέλος με το σύρσιμο του εικονιδίου, ο.κ. το έκανα.
      Όσον αφορά στο πρώτο, πήγα Κέντρο ασφαλείας - Δικαιώματα - Αυτόματη έναρξη αλλά ο πλοηγός δεν περιλαμβάνεται στις εφαρμογές που μου εμφανίζει.
    • Διαφήμιση
    • Επίσης μπορείς να επιλέξεις στον πλοηγό το "Data saver" που έχει στις επιλογές. Κόβει κάποια mb λόγω εικόνων και άλλα. Δοκίμασε το μπορεί να σε βοηθήσει.
    • Ο/H ASXETOSSS έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Μπορείς να πας στο κέντρο ασφαλείας και πάλι => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη και να κλείσεις τον διακόπτη αν είναι ανοιχτός στον πλοηγό.

Όσον αφορά στο πρώτο, πήγα Κέντρο ασφαλείας - Δικαιώματα - Αυτόματη έναρξη αλλά ο πλοηγός δεν περιλαμβάνεται στις εφαρμογές που μου εμφανίζει.

Εάν εγκαταστήσεις τον Chrome , και τον χρησιμοποιείς σαν πλοηγό , θα τον βρεις στα Δικαιώματα =>Αυτόματη έναρξη , οπότε τον ενεργοποιείς ανάλογα .
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Επίσης μπορείς να επιλέξεις στον πλοηγό το "Data saver" που έχει στις επιλογές. Κόβει κάποια mb λόγω εικόνων και άλλα. Δοκίμασε το μπορεί να σε βοηθήσει.

Το έχω ήδη δοκιμάσει κι αυτό, με πάρα πολύ φτωχά αποτελέσματα! Ευχαριστώ πάντως ;)
    • Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H ASXETOSSS έγραψε:

Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Εάν εγκαταστήσεις τον Chrome , και τον χρησιμοποιείς σαν πλοηγό , θα τον βρεις στα Δικαιώματα =>Αυτόματη έναρξη , οπότε τον ενεργοποιείς ανάλογα .

Έλεγα για τον chrome, εκτός κι αν μου προτείνετε κάποιον άλλο πλοηγό για καλύτερα :)
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά για πείτε καμία καλή γραμματοσειρά.ποια προτείνεται.?
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be