Παιδιά εγώ τελικά πέρασα την miui 8 πάνω από την τελευταία miui 7 την ελληνική απο την αναβάθμιση του κινητού χωρίς προβλήματα.. Τα νέα αύριο μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. αυτό το second space τι λέει καλό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οτι έχουμε το καλύτερο κινητό της αγοράς σε σχέση τιμής απόδοσης (value for money) !!!!!!!!!!!
Value for money όπως λες. αλά δεν είναι ακριβώς έτσι επειδή το κινητό δεν εισάγετε Ευρώπη δεν έχει εγγύηση.... Άμα τα είχε όλα αυτά και είχε αυτή την τιμή τότε ναι
έτσι επειδή το κινητό δεν εισάγετε Ευρώπη δεν έχει εγγύηση
το οτι δεν εισαγεται ευρώπη επίσημα και όλοι στο forum το έχουν ειναι απάντηση απο μονο του, το ότι δεν έχει επίσημη εγγύηση πάλι δεν λέει τίποτα απο την στιγμή περνάς την πόρτα ενός επίσημου service επειδη κάποιο επώνυμο κινημο στους πρώτους μήνες που το πήρες εμφάνισε πρόβλημα και ακούς χίλιες δυο δικαιολογίες για να μην το αντικαταστήσουν , φαντάζομαι οι περισσότεροι για αυτόν το λόγο στράφηκαν σε λιγότερο γνωστά κινητά!!!!!!!!
Το θέμα της εγγύησης είναι μεγάλη συζήτηση, προσωπικά έχω δει ότι εάν δεν υπάρχει σοβαρή τεχνική αστοχία ποιο εύκολα λύνουμε προβλήματα μόνοι μας, εδώ μέσω μηνυμάτων παρά μέσω εγγύησης άλλων συσκευών.
Ο φόβος απώλειας της εγγύησης από μία συσκευή δεν σου επιτρέπει να πειράξεις πολλά σε αντίθεση με εμάς που έχουμε χωρίς εγγύηση. Δεν είναι λίγες φορές που παιδιά που έχουν αγοράσει συσκευές από Ελληνικά καταστήματα πρώτα τους λέμε να δουν τι γίνεται με την εγγύηση μέσω καταστήματος πριν κάνουν οτιδήποτε...
ΥΓ. Μεταφέρθηκε η κουβέντα περί εγγύησης εδώ, στην κατηγορία της συσκευής
Ξαφνικα μου εκλεισε το τηλεφωνο (ισως μονο η οθονη?) και δεν ξανα ανοιγει αν πατησω power button, το συνδεω μεσω του λαπτοπ και κανει τον ηχο της συνδεσης και μετα απο 5 δευτερα τον ηχο της αποσυνδεσης καμια βοηθεια τι παιζει σχετικα; ευχαριστώ
Ξαφνικα μου εκλεισε το τηλεφωνο (ισως μονο η οθονη?) και δεν ξανα ανοιγει αν πατησω power button, το συνδεω μεσω του λαπτοπ και κανει τον ηχο της συνδεσης και μετα απο 5 δευτερα τον ηχο της αποσυνδεσης καμια βοηθεια τι παιζει σχετικα; ευχαριστώ
Βγάλε την μπαταρία, ξανά βάλτην και δοκίμασε να το ανοίξεις με το power button.....
Βγάλε την μπαταρία, ξανά βάλτην και δοκίμασε να το ανοίξεις με το power button.....