Κρατάς πατημένο το power μέχρι να βγεις από fastboot mode
κομπλε εφτιαξε να σαι καλα! αυτο ομως γτ να το εκανε? μου την ζεστανε κιολας λιγο την συσκευη! και να θελω δηλ να κανω clear για να περασω καινουργια ρομ δε μπορω?
οχι οχι νταξει εφτιαξε απλα μου ζεστανε την συσκευη οπως σου ειπα και θελω να κανω Καθαρη εγκατασταση που λεμε ωστε να περασω την τελευταια ρομ miui8 δεν την εχω περασει στην συσκευη ομως ακομα
οχι οχι νταξει εφτιαξε απλα μου ζεστανε την συσκευη οπως σου ειπα και θελω να κανω Καθαρη εγκατασταση που λεμε ωστε να περασω την τελευταια ρομ miui8 δεν την εχω περασει στην συσκευη ομως ακομα
Να προσέχεις όμως. Εγώ είχα την τελευταία ρομ αλλά με το miui 8 ή θερμοκρασία ανέβηκε έτσι ξαφνικά και χωρίς χρήση. Τώρα χρησιμοποιώ την τελευταία stable 7 και τουλάχιστον από θερμοκρασία δεν έχω κανένα θεμα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπέρα παιδιά ,
έχω την τελευταία dev αλλά το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει με όλες που έχω αλλάξει και αλλάζω σε κάθε βδομάδα που βγάζετε ...λοιπόν πρώτον ορισμένες φορές όταν το βάζω να φορτίσει όλο το βράδυ το πρωί είναι κλειστό ... επίσης καμιά φορά κλείνει και από μόνο του την ώρα που το χρησιμοποιώ .
καλησπέρα παιδιά ,
έχω την τελευταία dev αλλά το πρόβλημα το έχω παρατηρήσει με όλες που έχω αλλάξει και αλλάζω σε κάθε βδομάδα που βγάζετε ...λοιπόν πρώτον ορισμένες φορές όταν το βάζω να φορτίσει όλο το βράδυ το πρωί είναι κλειστό ... επίσης καμιά φορά κλείνει και από μόνο του την ώρα που το χρησιμοποιώ .
Προφανος κάνει reboot... Δοκιμασες flash την rom με clean install?
παιδιά βοήθεια ....μπρικαρε...έχει κολλήσει στο logo της mi πριν να βγάλει το android ...μπαίνει όμως και σε fastboot και στο team win ...τι να κάνω ???
ξαναφλασαρα την ρομ που δίνει ως προτεινόμενη στον οδηγό για clean flash μέσα από το mi flash και άνοιξε... μπορώ να περάσω την τελευταία πάνω σε αυτήν(έχω την gtv6.6.5 dev) ?