Εαν μπραγματικα την δουλεψεις καμια εβδομαδα κ εχεις καλα αποτελεσματα ξαναπες μας γιατι εαν αξιζει γιατι οχι;
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H LeonTsi έγραψε:
κάνε αναζήτηση bm45 Nohon. Θα δεις φωτό και χαρακτηριστικά, οφείλω να πω ότι στο κουτί επάνω είχε εγκρίσεις iso κλπ. αν googlaris θα δεις ότι δεν είναι τυχαία εταιρία
Το ψάξιμο στο google όντως έδειξε ότι η nohon ειναι καλή εταιρεια και μάλιστα κάποιοι χρηστες στο xda προτείνουν τη συγκεκριμένη μπαταρία ως ενναλλακτική σε άλλους που προσπάθησαν να πάρουν την original, έφαγαν φόλα (fake) και έψαχναν κάτι σιγουρο.
Ali δεν έχω ψωνισει ποτέ και εκεί είναι που προβληματίζομαι κάπως.
Αλλιώς μάλλον θα την ειχα χτυπήσει ήδη. -
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Πες τα στατιστικά όταν φτάσει η μπαταρία στο 5-10% να δούμε. Φαίνεται πολλά υποσχόμενη.
-
Παιδιά ο φίλος που μου παράγγειλε την μπαταρία ψωνίζει συχνά από ali και δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά στο ali έχεις την δυνατότητα να διαβάσεις feedback χρηστών του καταστήματος και έτσι μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και για τον πωλητή αλλά και για το προϊόν όπου θέλεις να αγοράσεις.... αυτό κάναμε και εμείς διαβάζοντας ότι είναι καλύτερη από την original και με μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και έτσι αποφάσισα να το ρισκάρω ...πιστεύω όμως δικαιώθηκα.. και υπ΄όψιν ότι την original(αν είναι) την βρίσκεις και με μισή τιμή....
-
Ο/H LeonTsi έγραψε:
Παιδιά ο φίλος που μου παράγγειλε την μπαταρία ψωνίζει συχνά από ali και δεν έχει κανένα πρόβλημα αλλά στο ali έχεις την δυνατότητα να διαβάσεις feedback χρηστών του καταστήματος και έτσι μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και για τον πωλητή αλλά και για το προϊόν όπου θέλεις να αγοράσεις.... αυτό κάναμε και εμείς διαβάζοντας ότι είναι καλύτερη από την original και με μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και έτσι αποφάσισα να το ρισκάρω ...πιστεύω όμως δικαιώθηκα.. και υπ΄όψιν ότι την original(αν είναι) την βρίσκεις και με μισή τιμή....
-
δωσε πληροφοριες.απο που κ ποσο; εχω βαρεθει να τις αγοραζω δυο δυο καθε φοραnokia 3210→nokia 3310→nokia 6310i→nokia 6600→hp messager→pda Qtek→pda O2→Htc hd→Samsung s3 mini→Lenovo a536→ xiaomi redmi note 2→ redmi note 7
-
Ο/H Sof έγραψε:
δωσε πληροφοριες.απο που κ ποσο; εχω βαρεθει να τις αγοραζω δυο δυο καθε φορα
-
Καλημέρα guys! Φοράω την GTV 6.8.25 με την οποία σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Με το bluetooth είμαι κατενθουσιασμένος που δουλεύει επιτέλους άψογα όπως είπε και ο @NasDriver!! Έχω όμως θέμα με την μπαταρία... Στην προσπάθειά μου λοιπόν να το ψάξω λίγο είπα να εγκαταστήσω το gsm battery, αυτο το ρημάδι όμως μου βγάζει οτι στατιστικά να ναι... Θέλει καμια ιδιαίτερη ρύθμιση ;;;...
Αυτα είναι τα κανονικά στατιστικά μου
Και αυτα του gsm
To phone,screen και app usage είναι οτι να ναι σαν μετρήσεις
Προφανώς και δεν θα παραπονιόμουν εαν είχα 7 ώρες sot με 67% υπόλοιπο...
Γενικά να πω οτι προηγουμένος ήμουν με την προτελευταία 7αρα και μου έβγαζε περίπου 35 ώρες το κινητό με 1,5 ώρα sot. Τώρα αντέχει μέχρι τις 15 ώρες περίπου(στη συγκεκριμένη περίπτωση το έβγαλα απο τη φόρτιση πριν πέσω για ύπνο για αυτο έχει αντέξει τόσο αλλά τώρα που το χρησιμοποιώ πιο πολύ θα πέσει πιο γρήγορα η μπαταρία)... Η διαφορά είναι οτι έχω συνέχεια ανοιχτό bluetooth που προηγουμένος δεν είχα(μιας και ηταν άχρηστο...) και επίσης εγκατέστησα το google fit. Αρκουν αυτα τα 2 για να έχει τόση μεγάλη πτώση η μπαταρία;Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Το site της εταιρείας πάντως βλέπω είναι στο Hong Kong -> Xiaomi battery - Nohon
Μπαταρίες βλέπω βγάζει για το Mi3, Redmi Note 2 και Mi4Mi4.
Έχει και email επικοινωνίας: [email protected] μήπως δείτε εάν μπορείτε κάπως και επίσημα να τα πάρετε από την εταιρεία.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
To phone,screen και app usage είναι οτι να ναι σαν μετρήσεις
Κάποιος που το χρησιμοποιεί τώρα ας το επιβεβαιώσει -
Την έχει και το banggood την Nohon. Έχει πάρει καλύτερες κριτικές από την original που πουλάει το ίδιο μαγαζί
NOHON 3060mAh Battery BM45 For Xiaomi Redmi Hongmi Note 2 With Waterproof Bag Sale - Banggood.com -
Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα