Ξερω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά επειδή κ ή δική μου μπαταρία δεν είναι στα καλύτερά της σκέφτομαι να παραγγηλω κ εγώ την nohon αλλά στον aliexpress ή χρεωστική μου(Πειραιως) δεν γίνεται δεκτή!!Υπάρχει κάποιος άλλος τροπος??
Ξερω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά επειδή κ ή δική μου μπαταρία δεν είναι στα καλύτερά της σκέφτομαι να παραγγηλω κ εγώ την nohon αλλά στον aliexpress ή χρεωστική μου(Πειραιως) δεν γίνεται δεκτή!!Υπάρχει κάποιος άλλος τροπος??
Κάνε αγορά από eBay που δέχεται PayPal ή αλλιώς με revolut ,αλλά εάν προσπαθήσεις θα την δεχτεί και στο Aliexpress έχει ώρες ώρες που δέχεται αγορές εγώ χθες έκανα
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό το θέμα το έχω εδώ και 2-3 ρομ περίπου, που δεν αλλάζω κάθε βδομάδα σκέψου, τώρα είμαι με την 6.8.11 εδώ και 2-3 βδομάδες...
Με το wakelock δεν εχω προσέξει κάτι ιδιαίτερο, με το better battery stats είχα δει ένα που έλεγε battery suspended wakelocks, που το είχα βάλει και με screenshots πριν λίγες μέρες στο θέμα, τρόπο φόρτισης δεν εχω αλλάξει, ωρες φορτισης αλλαζω λογω ωραριου. Μπαταρια να τη μετρησω οταν φορτιζει εννοεις;
Τσέκαρε αν μπορεις να βρεις πληροφοριες για το battery suspended wakelocks που λες, δεν έχω δουλέψει καθολου το better battery stats δε ξέρω τι δειχνει
Για τη μέτρηση της μπαταρίας εννοούσα να τη βγάλεις φορτισμένη και να την τσεκάρεις με μετρητή ξεχωριστά (από γνωστό που έχει μετρητή, ή σε κάποιο κατάστημα ηλεκτρονικών)
και να δώσεις στοιχεια εδώ.
Παιδια επειδή και εγώ έχω θέμα με την μπαταρία. Τρ που διαβάζω για τήν συγκεκριμένη έχω πάθει πλάκα. Ουτε στο g2 δν κραταγε έτσι. @LeonTsi Για πες μας συνεχίζει ακόμα να κρατάει τόσο πολύ? Αν είναι να την παραγγειλω.
Για να δείτε πώς πέφτει ή μπαταρία με 5% έβγαλε αλλά 25 λεπτά....σου είπα ότι μπορεί να βγάλει άνετα αλλά 40 λεπτά... υπολόγισε λοιπόν πόσα μπορεί ακόμη....? Απλά ή μπαταρία δεν πέφτει εύκολα την ώρα που το σκαλίζεις, περισσότερο χάνει ποσοστό τις ώρες που είναι σε αναμονή, κατά την δική μου άποψη θέμα rom... Άρα με μία τέλεια ρομ μπορεί να φτάσει και τις 7 ώρες sot....