παιδια δεν ειναι ακριβως ετσι.Το καθε κινητο και ο καθε επεξεργαστης εχει καποιες ιδιοτητες.Παραδειγμα το Mi Max 32 που ειχα πιασει προσφατα στα χερια μου για 2 μερες.Δεν σηκωνε σε τερμα γκαζια πανω απο 40 - 42 βαθμους.
Ημουν σιγουρος οτι αυτο κινητο θερμαινεται αρκετα αντικειμενικα.Σε τερμα γκαζια εχει φτασει και 74 βαθμους.
Διαβασα ομως καποια σχολια για ρομ που μπορει να φταινε κτλ και το προσπαθησα.Δεν ειμαι ασχετος,ειμαι advanced user. Στα Xiaomi ειμαι νέος ακομα.
Κ ενα ακομα θα πω ασχετο με την θερμοκρασια κ ας απαντησει καποιος αντικειμενικα εχετε προβλεψει να κλεινει το κινητο σας φυσιολογικα κ να το φορτισετε μεσω usb απο υπολογιστη να δειτε διαφορα; ετσι κ με την θερμοκρασια γιατι πιστευω πανω απο εβδομαδα κανενας δεν αντεχει κ αρχιζετε σχολια θελει κ λιγο τροπο οχι κοπο να μην ενοχλουμε συνεχεια τους συντονιστες που βεβαια θα ασχοληθουν με σεβασμο για ολα τα μελη αναφερθηκα
λοιπον τα εκανα ολα τελεια....καθαρισα τα παντα.....ξεκινησα με mi cloud ,restore τα apps μου κτλ.Θερμοκρασια τα ιδια...εχω αρχισει και πιστευω οτι το κινητο δουλευει τοσο....
Μην το σκαλιζεις συνέχεια θα στρώσει φίλε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πότε δεν έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση.... Όλες η μία πανω στην άλλη από την αναβάθμιση του κινητού. Από την ευρωπαϊκή στην ελληνική και από την 7 στην 8 όλες έτσι από τα Χριστούγεννα μέχρι τώρα..Γατάκια νιαου
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk