Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H sallonikios έγραψε:

Καλημέρα
      Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές πού κλειδώνουν αρχεία αλλά δε δουλεύει καμία
      Γνωρίζεται κάποια πού να λειτουργεί;

Δεν χρειάζεσαι εφαρμογές να το κάνεις αυτό.. Το κάνει η Miui...
      Πήγαινε επάνω στο αρχείο ή φάκελο που θέλεις (μέσα από το φάκελο "αρχεία"), πάτα συνεχόμενα επάνω στο αρχείο ή φάκελο που θέλεις, επέλεξε "περισσότερα" και μετά "Make private"...

Επίσης, "εξαφανίζει", "κάνει αόρατα", "κρύβει", "κρυπτογραφεί", "κλειδώνει", μυνήματα, φωτογραφίες, άλμπουμς, και οτιδήποτε προσωπικό αρχείο ή στοιχείο έχεις... Εξερεύνησε λίγο τις δυνατότητες της Miui και θα δεις...
    • Ο/H bandit έγραψε:

Ο/H sallonikios έγραψε:

Καλημέρα

smart lock
      play.google.com/store/apps/det…android.app.protectorlite

Η "μαγκιά" με τη Miui, δεν είναι ότι κλειδώνει μόνο (με 4 διαφορετικούς τρόπους) ότι θέλεις, ...αλλά ΔΕΝ το λέει κιόλας!!!!
      Δηλαδή... παίρνει κάποιος το κινητό σου να ...ξεναγηθεί... και βλέπει "smart lock"... Οπ, σου λέει,... αυτός κάτι έχει και το κλειδώνει...
      Με τη Miui, απλά ΔΕΝ το βλέπει καθόλου... ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι έχεις κάτι κλειδωμένο μέσα στο κινητό σου... αλλά αν είναι έμπειρος με τη Miui και το δει ...τότε πέφτει επάνω στους 4 διαφορετικούς τρόπους κλειδώματος...

Παράδειγμα: Ανταλλάσσεις προσωπικά μηνύματα (sms) που δεν θέλεις να τα δει όποιος "τσεκάρει" το κινητό σου... Όχι μόνο τα κλειδώνει, αλλά τα ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ απο το οπτικό πεδίο του "περίεργου" και έτσι δεν ξέρει ΚΑΝ ότι κάτι έχεις κλειδωμένο εκεί μέσα...

Άλλο παράδειγμα. Το κρυφό άλμπουμ στις φωτογραφίες...Φτιάχνεις προσωπικό άλμπουμ με φωτογραφίες που θέλεις μόνον εσύ να βλέπεις... Οκ... Όχι μόνο το κλειδώνει, αλλά δεν το δείχνει κιόλας ότι υπάρχει κλειδωμένο άλμπουμ...

Ψάξτε λίγο τη Miui... κάνει "παπάδες"... :D
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H bandit έγραψε:

Ο/H sallonikios έγραψε:

Καλημέρα

smart lock
      play.google.com/store/apps/det…android.app.protectorlite

Η "μαγκιά" με τη Miui, δεν είναι ότι κλειδώνει μόνο (με 4 διαφορετικούς τρόπους) ότι θέλεις, ...αλλά ΔΕΝ το λέει κιόλας!!!!
      Δηλαδή... παίρνει κάποιος το κινητό σου να ...ξεναγηθεί... και βλέπει "smart lock"... Οπ, σου λέει,... αυτός κάτι έχει και το κλειδώνει...
      Με τη Miui, απλά ΔΕΝ το βλέπει καθόλου... ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι έχεις κάτι κλειδωμένο μέσα στο κινητό σου... αλλά αν είναι έμπειρος με τη Miui και το δει ...τότε πέφτει επάνω στους 4 διαφορετικούς τρόπους κλειδώματος...

Παράδειγμα: Ανταλλάσσεις προσωπικά μηνύματα (sms) που δεν θέλεις να τα δει όποιος "τσεκάρει" το κινητό σου... Όχι μόνο τα κλειδώνει, αλλά τα ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ απο το οπτικό πεδίο του "περίεργου" και έτσι δεν ξέρει ΚΑΝ ότι κάτι έχεις κλειδωμένο εκεί μέσα...

Άλλο παράδειγμα. Το κρυφό άλμπουμ στις φωτογραφίες...Φτιάχνεις προσωπικό άλμπουμ με φωτογραφίες που θέλεις μόνον εσύ να βλέπεις... Οκ... Όχι μόνο το κλειδώνει, αλλά δεν το δείχνει κιόλας ότι υπάρχει κλειδωμένο άλμπουμ...

Ψάξτε λίγο τη Miui... κάνει "παπάδες"... :D

πες μου και πως θα γίνω έμπειρος να βλέπω αν έχει κλειδώσει κάτι ( το redmi είναι της γυναίκας μου) :D
    • Ο/H bandit έγραψε:

πες μου και πως θα γίνω έμπειρος να βλέπω αν έχει κλειδώσει κάτι ( το redmi είναι της γυναίκας μου)

Ακόμα και έτσι φίλε ..."άπειρε με τη Miui", μετά θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το κλείδωμα... που μπορεί να είναι ...μοτίβο, αόρατο μοτίβο, PIN, ή κωδικός ,,... τρέχα γύρευε δηλαδή...
    • Ο/H bandit έγραψε:

πες μου και πως θα γίνω έμπειρος να βλέπω αν έχει κλειδώσει κάτι ( το redmi είναι της γυναίκας μου)

Θα προσπαθήσω να βρω λίγο χρόνο να γράψω ένα μικρό οδηγό με διάφορα τέτοια κολπάκια, επειδή είμαι σίγουρος ότι αρκετοί Miuers δεν τα γνωρίζουν ακόμα...
    • καλημερα, παιδια εχω 3 ερωτησουλες εκανα search αλλα δε βρηκα πολλα :)
      Στις κλησεις οταν μιλαμε στη μια σιμ και μας καλουν στην αλλη βαγζει οτι ειναι κλειστο η υπαρχει καποια ρυθμιση να ακουγεται (ετσι ειπε οτι κανει σε ενος φιλου συσκευη) και αν ναι πως γινεται η εναλλαγη ?
      Σε νεο (αλλου φιλου) που ηρθε σημερα απο vickmail και περασα την 5.10.16 (χτες πριν βγει η 5.10.22 αλλα δε βγαζει το τηλεχειριστηριο, υπαρχει καποιος τροπος να βγει ?
      και τελος στη καρτα μνημης εχω 1000 + φωτογρφαιες αλλα οταν παω στο αλμπουμ βλεπω μονο της συσκευης
      Ευχαριστω εκ των προτερων ...
      :Chief Wiggum: POCO X3 PRO (8/128) :thumbup: :Homer3:
    • Διαφήμιση
    • Δεν απανταει η δευτερη SIM οταν μιλας στην πρωτη σχεδον σε κανενα κινητο, δεν ξερω κανενα να το κανει.
      Στο αλμπουμ φωτογραφιων δειχνει μονο της καμερας, πρεπει να πας διπλα, στο Local.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Δεν απανταει η δευτερη SIM οταν μιλας στην πρωτη σχεδον σε κανενα κινητο, δεν ξερω κανενα να το κανει.
      Στο αλμπουμ φωτογραφιων δειχνει μονο της καμερας, πρεπει να πας διπλα, στο Local.

ετσι ειπε ενα παιδι και σε μενα δεν απανταγε απλα ειπα να ρωτησω μηπως υπηρχε κατι ..
      το local που λες .. που το βρισκω ? η εννοεις το αρχεια?
    • Οχι, στο αλμπουμ. Λεει "φωτογραφιες" και διπλα "τοπικο", "cloud"
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H homer66 έγραψε:

ετσι ειπε ενα παιδι και σε μενα δεν απανταγε απλα ειπα να ρωτησω μηπως υπηρχε κατι ..
      το local που λε

Υπήρχε προώθηση κλίσεων και έτσι το έκανε!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Οχι, στο αλμπουμ. Λεει "φωτογραφιες" και διπλα "τοπικο", "cloud"
      α καλα εχω βαλει ενα φοβερο θεμα αλλα σε κεινο το σημειο ειναι ασπρο με ασπρα γραμματα !!! συγνωμη για την ερωτηση αλλα δε το ειχα δει με το κανονικο θεμα !!! Ευχαριστω πολυ