@AlexisDS το θέμα δεν είναι το sot αλλά και ότι το τηλέφωνο είναι σε λειτουργία μισή μέρα... έχω δει και 1+ ώρες με 92% υπόλοιπο αλλά σκάλισμα απο την ώρα που βγήκε από φόρτιση....
Ναι το ξέρω έχεις δίκιο. το κυριότερο είναι η συνολική χρήση. Όντως οι αριθμοί είναι τρομεροί. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ rom του gkalen. Με βλέπω να δοκιμάζω άμεσα.
Σαν έσχατη λύση θα σου έλεγα να κάνεις πάλι καθαρή και να βάλεις την τελευταία ρομ που θέλεις.
Επίσης να μην κάνεις επαναφορά από το mi cloud αλλά να επιλέξεις το install as new device στις αρχικές ρυθμίσεις...μπας και δεν έχει κάτσει κάτι καλά από τις αναβαθμίσεις.
επειδη την είχα πατήσει με την πρώτη μπαταρία όταν έκανα την αναβάθμιση και έβαλα την 6.8.11 για πρώτη φορά έκανα install as new, γι αυτό τώρα έχω ξενερωσει τόσο. Τέλος παντων, μάλλον γκαντεμης είμαι. Ευχαριστώ για την βοήθεια, κάποια στιγμή θα ξανακανω καθαρή μπας και στρώση...
Test No2 γιά thander 8.0.2.0 gkalen... πείτε την γνώμη σας αν πάει καλά για να την διορθώσει ο gkalen...το παραθέτω εδώ για οποιον ενδιαφέρεται και θα το βάλω και στο χώρο stable thander gkalen...
επειδη την είχα πατήσει με την πρώτη μπαταρία όταν έκανα την αναβάθμιση και έβαλα την 6.8.11 για πρώτη φορά έκανα install as new, γι αυτό τώρα έχω ξενερωσει τόσο. Τέλος παντων, μάλλον γκαντεμης είμαι. Ευχαριστώ για την βοήθεια, κάποια στιγμή θα ξανακανω καθαρή μπας και στρώση...
Άλλαξε και τον ευρωπαϊκό αντάπτορα που σου έχουν στείλει με έναν από Ελλάδα μπας και γίνεται από εκεί τίποτα