Ρε παιδιά αφού το τηλέφωνο αναγνωριζεται από το PC και συνδέεται σε USB debugging γιατί να κάνει format? Την οθόνη επιλογής για το mtp χρειάζεται να ανοίξει. Αυτό θα το κάνει με το USB miui settings.
Καλημερα σε ολους. Το προβλημα λυθηκε!! Εβαλα το app που μου προτεινε ο Kandilac και πλεον τσααααακκκ, αναγνωριστηκε αμεσα!! Ευχαριστω φιλε.. αλλα και ολους οσους ασχοληθηκαν με το θεμα μου.
Οχι ρε φιλε, δεν το ειχα συνδεσει σε τετοια λειτουργια. Τιποτα δεν το ειχα κανει. Ηταν η πρωτη φορα που το συνδεα για να προσθεσω αρχεια, πλην της ημερας που το αγορασα κι εβαλα την ρομ ακολουθώντας τα βηματα στις οδηγιες. Ασχετος ειμαι, οχι χαζος.
@Angelatsakas δεν το έθεσε σωστά ο @Antonios Gagas. Αυτό που έγινε και θα μπορούσε να την πατήσει οποιοσδήποτε (όχι μόνο χαζοί και άσχετοι) είναι ότι την 1η φορά που το σύνδεσες και έκανες την όποια μεταφορά αρχείων στο τηλέφωνο, πήγες στην οθόνη του τηλεφώνου και απενεργοποίησες το MTP (νομίζω δεν υπάρχει επιλογή "Μόνο φόρτιση") . Η βλακέια είναι της MIUI που όταν το κάνεις αυτό απενεργοποιεί - εξαφανίζει και την οθόνη του USB settings όπου μπορείς να ξαναενεργοποιήσεις το MTP, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να καταλάβεις τι έχει γίνει. Η εφαρμογή USB MiUI settings είναι στην ουσία ένα shortcut για το άνοιγμα των ρυθμίσεων USB. Άπαξ και ενεργοποιήσεις το MTP δεν σου χρειάζεται πλέον η εφαρμογή αυτή. Εκτός βέβαια αν θες να ενεργοποιείς και να απενεργοποιείς το MTP σε κάθε σύνδεση με το PC.