Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • @bandit650 για να δεις αν το κινητό σου υποστηρίζει 4G θα μπεις στο engineermode πληκτρολογώντας *#*#3646633#*#*
      Θα πρέπει να είναι όπως στις παρακάτω εικόνες.

[
      Images
      • Screenshot_2015-10-25-23-09-24_com.mediatek.engineermode_1445807444739.jpg

15,62 kB, 450×800, viewed 85 times
      • Screenshot_2015-10-25-23-09-24_com.mediatek.engineermode_1445807444739.jpg

15,62 kB, 450×800, viewed 84 times
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτά μου τα βγάζει στη 1 η σιμ που είναι η γουιντ και Έχω τα δεδομένα. Στη 2 η που έχω. Τη κοσμοτε βγάζει 4 σειρές όλα τσεκαρισμενα
    • παιδιά έχω ένα θέμα. Δεν μπορώ να δημιουργήσω φάκελο στην εσωτερική την μνήμη με κανένα file manager ούτε το μανισιο. Γιατί συμβαίνει αυτό? Έτσι μερικές εφαρμογές πχ μια με wallpapers με βγάζει σφάλμα μόλις πάω να κατεβάσω το φόντο.
      Είμαι με την τελευταία ελληνική ρομ.

Edit:στην SD δημιουργήτε κανονικά νέος φάκελος

Edit :μέσα στο root της εσωτερικής μνήμη έχει ένα φάκελο pictures που δεν μπορεί να διαγραφεί. Μόνο εκεί μέσα δεν μπορώ να δημιουργήσω νέο φάκελο. Μεταονομασα τον φάκελο και οι εφαρμογή με τα φόντα δουλεύει κανονικά τώρα.
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση
    • Ο/H bandit650 έγραψε:

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτά μου τα βγάζει στη 1 η σιμ που είναι η γουιντ και Έχω τα δεδομένα. Στη 2 η που έχω. Τη κοσμοτε βγάζει 4 σειρές όλα τσεκαρισμενα
      Εντάξει είσαι τότε. Εχεις 4G ευρωπαϊκό. Στα βγάζει στην άλλη κάρτα γιατί αυτή έχεις ορίσει για internet. Είσαι οκ λοιπον. Ψαξτο τώρα μέσω παροχου.
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

για να δεις αν το κινητό σου υποστηρίζει 4G θα μπεις στο engineermode πληκτρολογώντας *#*#3646633#*#*
      Και σε μένα έτσι είναι απλά έχει και την 38,39,40,41 τσεκαρισμένα να τα αφήσω η να τα ξετσεκάρω;;;
    • κάθε μέρα και κάτι νέο. Δε μπορώ να στείλω ΣΜΣ απο τη 2η κάρτα του κοσμοτε. Εχω χρήματα μέσα. Ούτε στο 1314 για το υπόλοιπο δε στέλνει
    • Στην διαχείριση αρχείων εάν ενεργοποιήσω το FTP ώστε να βλέπω τα αρχεία του κινητού από τον υπολογιστή, τα αρχεία με Ελληνικούς χαρακτήρες δεν εμφανίζονται σωστά παρόλο που έχω επιλέξει κωδικοποίηση UTF-8 από τις ρυθμίσεις. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό το θέμα ή μήπως είναι bug;
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα...εχω ενα θεματακι με το redminote 2 ....δε μου εμφανιζει τα ονοματα οταν μου ερχεται μηνυμα. Μονο τον αριθμο. Μπορει να διορθωθει αυτο;
    • Ο/H gnffilos έγραψε:

Καλησπερα...εχω ενα θεματακι με το redminote 2 ....δε μου εμφανιζει τα ονοματα οταν μου ερχεται μηνυμα. Μονο τον αριθμο. Μπορει να διορθωθει αυτο;
      Χρησιμοποίησε την εφαρμογή Number Fixer, που έρχεται ενσωματωμένη με την ελληνική ρομ και βάλε προθέματα στους αριθμούς των επαφών σου και θα διορθωθεί το πρόβλημα.
      Αν θέλεις οδηγό για την εφαρμογή θα τον βρεις ΕΔΩ
    • Εχω την εντύπωση οτι με την 5.10.22 εγινε λιγο πιο αργο, στην τελευταία εκδοση εριξαν το touchboost απο 2Ghz σε 1.1? Στην αρχη που το επιασα ανοιγαν ολα τοσο γρηγορα που μου εδινε την εντύπωση οτι πιανει πριν ακομα ακουμπησει τα δαχτυλο στην οθονη.. Τωρα καθυστερει το ανοιγμα skype, viber κλπ
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H billtox έγραψε:

Ο/H GR_Macedon έγραψε:

για να δεις αν το κινητό σου υποστηρίζει 4G θα μπεις στο engineermode πληκτρολογώντας *#*#3646633#*#*
      Και σε μένα έτσι είναι απλά έχει και την 38,39,40,41 τσεκαρισμένα να τα αφήσω η να τα ξετσεκάρω;;;
      Οχι δεν πειράζεις τίποτα. Είσαι οκ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H flowin_through έγραψε:

Εχω την εντύπωση οτι με την 5.10.22 εγινε λιγο πιο αργο, στην τελευταία εκδοση εριξαν το touchboost απο 2Ghz σε 1.1? Στην αρχη που το επιασα ανοιγαν ολα τοσο γρηγορα που μου εδινε την εντύπωση οτι πιανει πριν ακομα ακουμπησει τα δαχτυλο στην οθονη.. Τωρα καθυστερει το ανοιγμα skype, viber κλπ

Πήρε το μάτι μου ένα θέμα στο xda που έχουν αρχίσει και παίζουν λίγο με sysfs interfaces, init.d scripts κλπ...

απ' ότι λένε το touchboost μπορείς να το πειράξεις από το system/etc/perfservscntbl

δες μέσα τι τιμές έχεις σε core και freq και θα δεις που είσαι τώρα.

Πάντως αν είχαν αυτό που λένε touchboost στα 2GHz είναι καθαρά υπερβολή... 1,2 είναι πιο λογικό, αν σου φαίνεται αργό και πάλι πήγαινέ το στο 1,5 αλλά
      touchboost στο μέγιστο του cpu freq δεν είναι λογικό... πρώτη φορά το ακούω. Σίγουρα θέλει κατέβασμα και εξαρτάται μετά και από τις υπόλοιπες παράμετρους του governor πώς θα συμπεριφέρεται. Δηλαδή αυτό που βλέπεις πιο αργό μάλλον δεν είναι μόνο το touchboost, αλλά οι Κινέζοι έχουν αρχίσει και παίζουν και με τις παραμέτρους του governor υποθέτω... Το ρυθμίζουν έτσι ώστε να μην είναι τόσο aggressive ο governor.

Όπως είχα γράψει και παλιότερα κάποιοι παράμετροι χρειάζονται finetuning. Επειδή υπάρχουν παράπονα για την αυτονομία έχουν αρχίσει και "παίζουν" με τις παράμετρους οι Κινέζοι. Δώστε τους λίγο χρόνο και το πιο πιθανό είναι σιγά σιγά να το φέρουν στα ίσια του. Και αν κάποιος θέλει λίγο πιο γρήγορο ή λίγο πιο αργό μπορεί να παίζει με init.d scripts για να το φέρει ακριβώς στο γούστο του...