Ο/H Bodai έγραψε:
@chrispre913 λίγη προσοχή με τα screenshots ..
Δεν ξέρω πώς να τα κάνω μικρότερα
Xiaomi redmi note 2_XTRV_
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Bodai έγραψε:
@chrispre913 λίγη προσοχή με τα screenshots ..
είναι καλή (IPAKY), την έχω 7 μήνες περίπου και προστατεύει καλά το κινητό . Βέβαια εάν εξαιρέσεις , οτι είναι πολύ σφικτή και την πρώτη φορά που την έβγαλα μου έσπασε το καπάκι της μπαταρίας, οτι με τον καιρό ξέβαψε περιμετρικά γύρω γύρω στις άκρες, ότι άλλο βίσμα usb εκτός από της χιαομι δεν μπαίνει (εγώ έσπασα ένα κοματάκι και είναι εντάξει ) και ότι παχαίνει αρκετά το τηλέφωνο ( εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου ) κατά τα άλλα είναι μια χαρά θήκη !!!Ο/H pechr έγραψε:
IPAKY.
Ο/H pechr έγραψε:
Ευχαριστώ Θέμη![]()
Την έχω δει απο κοντά την IPAKY αλλα είναι αρκετά ογκώδης.
Θα περιμένω να μου προτείνουν και άλλες μέχρι να αποφασίσω ποια να αγοράσω.
Θεμη, ασε και τιποτε απ εξω, ολα τα αρνητικα της ειπεςΟ/H themakos66 έγραψε:
είναι καλή (IPAKY), την έχω 7 μήνες περίπου και προστατεύει καλά το κινητό . Βέβαια εάν εξαιρέσεις , οτι είναι πολύ σφικτή και την πρώτη φορά που την έβγαλα μου έσπασε το καπάκι της μπαταρίας, οτι με τον καιρό ξέβαψε περιμετρικά γύρω γύρω στις άκρες, ότι άλλο βίσμα usb εκτός από της χιαομι δεν μπαίνει (εγώ έσπασα ένα κοματάκι και είναι εντάξει ) και ότι παχαίνει αρκετά το τηλέφωνο ( εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου ) κατά τα άλλα είναι μια χαρά θήκη !!!Ο/H pechr έγραψε:
IPAKY.
@pechr Όχι δεν είχα ποτέ πρόβλημα και σε περιοχές με δύσκολη λήψηΟ/H pechr έγραψε:
@ktsiaras Δεν επηρεάζει το σήμα GSM και Wifi στο κινητό σου;;
Κάποια στιγμή που είχα δοκιμάσει για μία εβδομάδα την ίδια σε χρυσαφί έχασα μία μονάδα σήμα στο wifi και στο GSM λόγω του αλουμινίου.
Στο δικό σου κινητό πως συμπεριφέρεται; παρατήρησες τίποτα;