έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση δεν είμαι πρωτάρης έχω περάσει την 5.10.22Ο/H caeser έγραψε:
Όποιος από τα παιδιά εδώ, σε αυτό το φόρουμ, έχει κάνει καθαρή εγκατάσταση της Ελληνικής Ρομ, δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα (που συχνά έρχονται από παλιότερες κινέζικες ρομ που φόραγε το κινητό).Ο/H sitelem2 έγραψε:
σας έχει παραπονεθεί κανένας ότι δεν σας ακούνε καλά όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, έχει κάποιο πρόβλημα το μικρόφωνο, μου κάνουνε συχνά παράπονα ότι δεν με ακούνε καλά, και σε test που έκανα εγώ να μιλάω από άλλο τηλέφωνο δηλαδή δεν ακουγότανε καλά, επίσης και σε αυτό το forum redmi 2 poor microphone sound other end - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum λένε για το ίδιο πρόβλημα, το αντιμετώπισε κανέας άλλος
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H sitelem2 έγραψε:
έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση δεν είμαι πρωτάρης έχω περάσει την 5.10.22
Καλά δεν σε είπα πρωτάρη...Σε θυμάμαι από το καλοκαίρι "που έψηνες αυγά" επάνω στο Note 4G...
Πάντως για το πρόβλημά σου, δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα κάποιον άλλο που έχει κάνει καθαρή εγκατάσταση να έχει αυτό το πρόβλημα...
Από την αρχή το είχες αυτό το πρόβλημα ή παρουσιάστηκε στη πορεία? Για προσπάθησε να μιλήσεις με hands free ή με bluetooth να δεις τι γίνεται? Σε ακούνε με αυτά ή συνεχίζει το πρόβλημα? -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sitelem2 έγραψε:
Σε θυμάμαι από το καλοκαίρι "που έψηνες αυγά" επάνω στο Note 4G...
Πάντως για το πρόβλημά σου, δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα κάποιον άλλο που έχει κάνει καθαρή εγκατάσταση να έχει αυτό το πρόβλημα...
Από την αρχή το είχες αυτό το πρόβλημα ή παρουσιάστηκε στη πορεία? Για προσπάθησε να μιλήσεις με hands free ή με bluetooth να δεις τι γίνεται? Σε ακούνε με αυτά ή συνεχίζει το πρόβλημα?
-
Ο/H sitelem2 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sitelem2 έγραψε:
Από την αρχή το είχες αυτό το πρόβλημα ή παρουσιάστηκε στη πορεία? Για προσπάθησε να μιλήσεις με hands free ή με bluetooth να δεις τι γίνεται? Σε ακούνε με αυτά ή συνεχίζει το πρόβλημα?
Αν μιλήσεις με hands free ή/και bluetooth και σε ακούνε κανονικά, τότε ίσως φταίει το μικρόφωνο της συσκευής... Αν όμως συνεχίζουν τα προβλήματα, τότε μάλλον είναι θέμα software...
Κάνε και ένα hardware test, πριν βγάλεις συμπέρασμα, να δεις τι λέει... -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sitelem2 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sitelem2 έγραψε:
Πάντως για το πρόβλημά σου, δεν έχω ακούσει μέχρι τώρα κάποιον άλλο που έχει κάνει καθαρή εγκατάσταση να έχει αυτό το πρόβλημα...Από την αρχή το είχες αυτό το πρόβλημα ή παρουσιάστηκε στη πορεία? Για προσπάθησε να μιλήσεις με hands free ή με bluetooth να δεις τι γίνεται? Σε ακούνε με αυτά ή συνεχίζει το πρόβλημα?
Κάνε και ένα hardware test, πριν βγάλεις συμπέρασμα, να δεις τι λέει...
-
Ο/H sitelem2 έγραψε:
λοιπόν και με hands free η ομιλία είναι χαλια να περάσω από πάνω πάλι την 5.10.22 μήπως κάτι δεν κάθισε καλά η θα μου κάνει μπάχαλο το τηλέφωνο δεν νομίζω ότι θα χάσω κάτι από αυτά που έχω μέσα?
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sitelem2 έγραψε:
λοιπόν και με hands free η ομιλία είναι χαλια να περάσω από πάνω πάλι την 5.10.22 μήπως κάτι δεν κάθισε καλά η θα μου κάνει μπάχαλο το τηλέφωνο δεν νομίζω ότι θα χάσω κάτι από αυτά που έχω μέσα?
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H sitelem2 έγραψε:
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ redmi note 2...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ rom ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΕΓΩ ΕΧΩ cosmote ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..
-
καλησπερα ειχα το μ3 αλλα δηστηχως το εσπασα και ημουν μεταξη του μ4 και του note2 τελικα παραγγηλα τι λετε????http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html
-
Ο/H faih94 έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ redmi note 2...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕ rom ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΕΓΩ ΕΧΩ cosmote ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλορίζικο το τηλέφωνό σου. Απ'όσο γνωρίζω δεν υποστηρίζει βιντεοκλήση σε default εφαρμογή, αλλά φυσικά μπορείς εύκολα να κάνεις βιντεοκλήση με μια από τις πολλές εφαρμογές που την υποστηρίζουν (viber, messager, κ.λ.π....)
Υ.Γ. Σε παρακαλώ γράφε με μικρά γράμματα. -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
καλησπερα ειχα το μ3 αλλα δηστηχως το εσπασα και ημουν μεταξη του μ4 και του note2 τελικα παραγγηλα τι λετε???http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα