την φόρτωσα αναμένω εντυπώσεις πρώτη ματιά δεν έχει MIX θεμάτων !!!!Ο/H pechr έγραψε:
Θέμη βάλε την τελευταία... την 8.1.3.0

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούτην φόρτωσα αναμένω εντυπώσεις πρώτη ματιά δεν έχει MIX θεμάτων !!!!Ο/H pechr έγραψε:
Θέμη βάλε την τελευταία... την 8.1.3.0
Εβαλα και γω το my vodafone και το κλωνοποιησα. Δουλευουν ΟΛΑ και το κανονικο και ο κλωνοςΟ/H pechr έγραψε:
Μόλις δοκίμασα να κλωνοποιησω την my vodafone και έκανα login. Και δουλεύει κανονικά.
Βέβαια να διευκρινίσω ότι φοράω eu.
Θα σου έλεγα να κάνεις factory reset. Μόνο εκεί βλέπω λύση στο πρόβλημά σου...
Δοκιμασα κλωνοποιηση του cu app σε αλλο τηλεφωνο, με το ιδιο upgrade path.Ο/H pechr έγραψε:
Μόλις δοκίμασα να κλωνοποιησω την my vodafone και έκανα login. Και δουλεύει κανονικά.
Βέβαια να διευκρινίσω ότι φοράω eu.
Θα σου έλεγα να κάνεις factory reset. Μόνο εκεί βλέπω λύση στο πρόβλημά σου...
θα κανεις FR και μόλις συνδέσεις το mi-account στην συσκευή σου όλα θα είναι όπως πριν μετα από κάποιες ώρες...Ο/H netblues έγραψε:
Οποτε υποθετω οτι και στο δικο μου θα στρωσει με FR, αλλα ειναι too much να κανω ολη αυτη τη βαβουρα μονο για αυτο.
Αντε να το βρεις ομως.
κανένα νέο;;Ο/H themakos66 έγραψε:
την φόρτωσα αναμένω εντυπώσεις πρώτη ματιά δεν έχει MIX θεμάτων !!!!
Την φωτογραφία που έχεις στο προφιλ σου στο viber σου την τράβηξε ο κλώνος;Ο/H chrispre913 έγραψε:
Εγώ κλώνο viber που έχω δουλεύει με χρονοκαθηστερηση
Το factory reset που σέρνεις την μπάρα απο κάτω ισοδυναμεί με 3 wipes.Ο/H tecu έγραψε:
Κάνω λοιπόν όλα τα wipes χειροκίνητα....
ποια δηλαδη ?
καλύτερη από την προηγούμενη συνολικά και στις λεπτομέρειες (stable 8.1.3.0) , σαν να έχω καινούργιο κινητό , γενική εικόνα είμαι ικανοποιημένος. Η μπαταρία στα ίδια ίσως πολύ ελαφρά καλύτερη .Ο/H pechr έγραψε:
κανένα νέο;;
Ο/H pechr έγραψε:
......Το factory reset που σέρνεις την μπάρα απο κάτω ισοδυναμεί με 3 wipes.
Τα παρακάτω:
Είναι το ίδιο πράγμα. Άρα είτε με FR είτε με ξεχωριστό τικάρισμα των 3 wipes είναι το ίδιο πράγμα.
- ART cache
- cache
- data
Εγώ πάντα από την στιγμή που θα κάνω FR και θα χρειαστεί στήσιμο το κινητό απο την αρχή, κάνω και wipe system πριν βάλω την νέα rom.
Πριν ξεκινήσω τα wipes κάνω πάντα reboot recovery και μόλις τα τελειώσω ξανακάνω reboot recovery.
Μετά κάνω το install
Οπότε...
- Είσοδο στο TWRP
- reboot recovery
- επιθυμητά wipes
- reboot recovery
- install
Ο/H geoanto555 έγραψε: