Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H topmar έγραψε:

Ο/H chrdes έγραψε:

Ο/H topmar έγραψε:

Έχω την XTVR 8.1.3.0 Stable και με την NOHON μπαταρία βγάζει περίπου 4ω30λ κατά Μ.Ο .

Από σήμερα το πρωί, πέρασα την εργοστασιακή μπαταρία ξανά και μετά από πλήρη φόρτιση, έβγαλε με το ζόρι 3ω15λ οθόνη, με την ίδια χρήση!!

Αυτό σαν ενημέρωση....

From my Redmi Note 2 via Tapatalk
      Οι μπαταρίες είναι περίπου ίδιες στη χρήση ή η εργοστασιακή είναι πιο χρησιμοποιημένη η πιο παλιά;

RN2 Official Global 8.1.2.0
      Εννοείται ότι η NOHON είναι 1 χρόνο νεώτερη από την εργοστασιακή.....

From my Redmi Note 2 via Tapatalk
      Καλησπέρα σε όλους. Είπα να μοιραστώ κι εγώ τις εντυπώσεις μου από τις nohon, σήμερα παρέλαβα 2 από διαφορετικούς προμηθευτές, η μπαταρία της μαμάς είναι μισού έτους και σε δοκιμή που έκανα με boosted battery discarge έβγαλε ακριβώς 2 ώρες, ενώ οι 2 nohon έβγαλαν η μια 135 και η άλλη 140 λεπτά :)
    • Ο/H Pantak έγραψε:

Μια απορία rn2 prime γιατί όταν ανάβει το φλας ειναι οι φωτογραφίες υπέρ φωτισμένες και δεν ειναι θέμα λειτουργικού γιατί το κανει απ την αρχή και ξεχνούσαν να το αναφέρω ρωτήσω
      Δες λίγο κάπου υπάρχει μια ρύθμιση για το Φλας αν θα είναι κίτρινο ή άσπρο
    • Διαφήμιση
    • XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

Ο/H Pantak έγραψε:

Μια απορία rn2 prime γιατί όταν ανάβει το φλας ειναι οι φωτογραφίες υπέρ φωτισμένες και δεν ειναι θέμα λειτουργικού γιατί το κανει απ την αρχή και ξεχνούσαν να το αναφέρω ρωτήσω

Sent from my iPad using Tapatalk

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
      :razz: :razz: :D :D :razz: :razz:

(null)
      Και κάτι που διαπίστωσα χθες βραδυ βγάζοντας φωτογραφία την στιγμή που κάποιο άλλο φλας είχε ανάψει συνέβη πάλι το ίδιο.
      Όταν λέω υπέρ φωτισμένο εννοώ ότι δεν βλέπεται κάν

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
    • καλησπέρα.εχω ενα smart watch haweui ,πολλες φορες το bluetooth αποσυνδέεται χωρίς λόγο.εχω stable 7.5.1.γιατι συμβαίνει αυτό;
    • Ο/H Pantak έγραψε:

(null)
      Και κάτι που διαπίστωσα χθες βραδυ βγάζοντας φωτογραφία την στιγμή που κάποιο άλλο φλας είχε ανάψει συνέβη πάλι το ίδιο.

Αν έχεις το τηλέφωνο σε θήκη πιθανόν η θήκη που έχεις δεν έχει σωστό κόψιμο στο σημείο του φλας.
    • Διαφήμιση

Ο/H kandilak έγραψε:

Ο/H Pantak έγραψε:

(null)

Αν έχεις το τηλέφωνο σε θήκη πιθανόν η θήκη που έχεις δεν έχει σωστό κόψιμο στο σημείο του φλας.

Δεν έχει να κανει το φλας ανάβει και φωτίζει και πολύ μάλιστα αλλα και χωρίς θήκη το ίδιο κανει
      Δεν ειναι ότι δεν ανάβει ειναι ότι παρά φωτίζει την εικόνα με αποτέλεσμα να φαινεται ένα άσπρο πράγμα κάθε άλλο παρά φωτογραφία

• RE: XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

Ο/H Pantak έγραψε:

Δεν έχει να κανει το φλας ανάβει και φωτίζει και πολύ μάλιστα αλλα και χωρίς θήκη το ίδιο κανει
      Δεν ειναι ότι δεν ανάβει ειναι ότι παρά φωτίζει την εικόνα με αποτέλεσμα να φαινεται ένα άσπρο πράγμα κάθε άλλο παρά φωτογραφία

Μία φωτογραφία ενός πίνακα με και χωρίς φλας ο χώρος με απλό φωτισμό ο τοίχος είναι μπεζ

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σου είπα να δεις μια ρύθμιση για το φλας

Επίσης πάρε το σε καμιά συνάντηση να το συγκρίνουμε με άλλα

Ο/H mixaliscy έγραψε:

Σου είπα να δεις μια ρύθμιση για το φλας

Επίσης πάρε το σε καμιά συνάντηση να το συγκρίνουμε με άλλα

Ρύθμιση για κίτρινο δεν ειδα θα το πάρω οκ στην επόμενη , ευχαριστω

• Διαφήμιση
    • Εμένα το πρόβλημα με την μπαταρία και το ποσοστό που ανακτά μόλις την βγάλω και την ξαναβάλω επιμένει. Κερδίζει ένα 20% περίπου.

Ξέρουμε αν είναι θέμα ΡΟΜ ή μπαταρίας? Έχω μία 2η καινούργια αλλά δεν θέλω να την χρησιμοποιήσω αν είναι λογισμικό το πρόβλημα. Έχω κάνει μία φορά calibration πριν 1 μήνα περίπου.