Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
Αν κάτι δεν πάει καλά με την aroma(που όλα καλά θα πάνε),απλά μετά πάλι από recovery κάνεις install την ίδια xtrv(7.5.25) χωρίς aroma.
Στην aroma που θα κάνεις εγκατάσταση μην επιλέξεις την προεπιλεγμένη εγκατάσταση γιατί κάνει install το pixel launcher και κρασάρει.
Επέλεξε προσαρμοσμένη εγκατάσταση ,διάλεξε τι θέλεις να εγκαταστήσεις (εκεί που λέει για launcher επέλεξε τον default miui)
και θα είσαι κομπλέ.
Δεν θα χαθεί τίποτα από αυτά που έχεις απλά θα ανακατευτούν τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας(θα τα φτιάξεις όπως τα θέλεις πάλι)
Σημείωση : Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση από τον aroma και κάνεις reboot θα σε πάει στο twrp και εκει θα σου βγάλει κάποιο error 11.Κάνεις απλά reboot (δεν δίνεις σημασία) και ανοίγει το τηλ κανονικά με την aroma 7.5.25 -
Ο/H ntinos_g7 έγραψε:
Ο/H kinezakias έγραψε:
Στην aroma που θα κάνεις εγκατάσταση μην επιλέξεις την προεπιλεγμένη εγκατάσταση γιατί κάνει install το pixel launcher και κρασάρει.
Επέλεξε προσαρμοσμένη εγκατάσταση ,διάλεξε τι θέλεις να εγκαταστήσεις (εκεί που λέει για launcher επέλεξε τον default miui)
και θα είσαι κομπλέ.
Δεν θα χαθεί τίποτα από αυτά που έχεις απλά θα ανακατευτούν τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας(θα τα φτιάξεις όπως τα θέλεις πάλι)
Σημείωση : Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση από τον aroma και κάνεις reboot θα σε πάει στο twrp και εκει θα σου βγάλει κάποιο error 11.Κάνεις απλά reboot (δεν δίνεις σημασία) και ανοίγει το τηλ κανονικά με την aroma 7.5.25
-
Καλησπέρα ειχα την τελευταία 7 ρομ και αποφασισα να περασω την 8.αφου ειχα παρει back up εκανα factory reset και την περασα. Μου βγαζει διαφορα προβληματα. Την κατεβασα ξανα εκανα την διαδικασία ξανα και μου ξανα κανει νερα. Τι μπορει να φταίει; να μην εχει γινει σωστα το μπακ απ ή να μην παταει καλα η ρομ. Τι μου προτείνετε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τι ειδους προβλήματα ; Κάτι πιο συγκεκριμένο ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Τι ειδους προβλήματα ; Κάτι πιο συγκεκριμένο ;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προβλήματα με το wifi, δεν εχω ίντερνετ ενω ειναι συνδεδεμενο κανονικά, σήμερα σε κληση ο αλλος ακουγοταν απο το πηγαδι, μια φορά επανεκκίνηση και παγώνει η οθόνη και μετα απο λιγο ξεκολλαει
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έβαλες την τελευταία κατευθείαν ; Ίσως να βάλεις πρώτα μία πιο παλιά και μετά την τελευταία αλλιώς πρώτα fastboot rom
Ο/H takisfrag έγραψε:
Έβαλες την τελευταία κατευθείαν ; Ίσως να βάλεις πρώτα μία πιο παλιά και μετά την τελευταία αλλιώς πρώτα fastboot rom
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα stable έχεις βάλει την V8.1.3.0 ή xtrv ; Δώσε καλύτερα ένα screenshot να δω
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
έχει ελληνικά στο ευρετήριο δεξιά ;;
Ατυχήσαμε !!
Δεν έχει ελληνικό ευρετήριο. Εκανα FR σετάρισμα κατευθείαν στα ελληνικά αλλά δεν.
Μόνο αγγλολατινικά -
Ο/H 33cent έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα