Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

καλημερα μολης ηρθε το θεριο!!μπορει καποιος να μου δωσει το λινκ η το βιντεο η καποιον οδηγο??? για να του βαλω την ελληνηκη??και να βγαλω τα κινεζικα??ευχαρηστω

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι είσαι τόσο καιρό μέσα σε αυτό το φόρουμ και ακόμα δεν ξέρεις που θα βρεις ΑΥΤΟΝ τον οδηγό? :Wuergen:
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

καλημερα μολης ηρθε το θεριο!!μπορει καποιος να μου δωσει το λινκ η το βιντεο η καποιον οδηγο??? για να του βαλω την ελληνηκη??και να βγαλω τα κινεζικα??ευχαρηστω
      Δηλαδή θέλεις να πεις ότι είσαι τόσο καιρό μέσα σε αυτό το φόρουμ και ακόμα δεν ξέρεις που θα βρεις ΑΥΤΟΝ τον οδηγό? :Wuergen:
      εχεις απολητο δικιο!!!λαθος μου...το θεμα μου ειναι οτι ανοιγω το τηλεφωνο αλλα στην συνδεση με mi cloud μου βαζει δυστυχως η εφαρμογη mi cloud εχει σταματησει.και δεν μπορω να μπω στο κυριος μενου...
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

εχεις απολητο δικιο!!!λαθος μου...το θεμα μου ειναι οτι ανοιγω το τηλεφωνο αλλα στην συνδεση με mi cloud μου βαζει δυστυχως η εφαρμογη mi cloud εχει σταματησει.και δεν μπορω να μπω στο κυριος μενου...
      Ολα αυτα ειναι θεματα τον κινεζομουφα ρομ.Οταν φλασαρεις και περασεις την τελευταια θα σου λυθουν τα προβληματα.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

το θεμα μου ειναι οτι ανοιγω το τηλεφωνο αλλα στην συνδεση με mi cloud μου βαζει δυστυχως η εφαρμογη mi cloud εχει σταματησει.και δεν μπορω να μπω στο κυριος μενου...
      Σε πιο στάδιο της διαδικασίας σου βγαίνει αυτό? Δεν μπορείς να το προσπεράσεις με skip?
      Ή δεν είσαι καν σε στάδιο διαδικασίας, αλλά απλά αυτό είναι το πρόβλημά σου?
      Βοήθησέ με λίγο να καταλάβω..
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

εχεις απολητο δικιο!!!λαθος μου...το θεμα μου ειναι οτι ανοιγω το τηλεφωνο αλλα στην συνδεση με mi cloud μου βαζει δυστυχως η εφαρμογη mi cloud εχει σταματησει.και δεν μπορω να μπω στο κυριος μενου...ενταξει εβαλα αγγλικα και μπηκα!!!δηλαδη μονο με mi flash γινεται??? αν κατεβασω την ελληνηκη απευθειας και την περασω θα εχω θεμα??
    • Υπαρχει καποιος τροπος να περασουμε καποιο θεμα? Η ενσωματωμενη εφαρμογη βγαζει error, και οταν παω να εκαταστησω καποιο που κατεβασα παλι δεν με αφηνει
      ειμαι στην 5,10,29
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Billy μου δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι η συσκευή σου. Μπορείς να περάσεις την Ελληνική και να δοκιμάσεις και αν δεν έχεις θέμα συνεχίζεις έτσι...
      Εάν έχεις, το φλασάρεις από την αρχή με το Miflash και τελειώνουν τα βάσανά σου...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Billy μου δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι η συσκευή σου. Μπορείς να περάσεις την Ελληνική και να δοκιμάσεις και αν δεν έχεις θέμα συνεχίζεις έτσι...Εάν έχεις, το φλασάρεις από την αρχή με το Miflash και τελειώνουν τα βάσανά σου...
      μολης το πηρα το τηλεφωνο καινουριο με εκδοση 66.77.33.00 LHMCNCH STABLE.αλλα επειδη ειμαι ασχετος για αυτο ρωταω εαν μπορω να περασω την ελληνηκη εβδομαδιαια χωρης mi flash γιατι το φοβαμαι.
    • Ο/H Cthulhu. έγραψε:

Υπαρχει καποιος τροπος να περασουμε καποιο θεμα? Η ενδωματωμενη εφαρμογη βγαζει error, και οταν παω να εκαταστησω καποιο που κατεβασα παλι δεν με αφηνει
      Η περιγραφή του προβλήματός σου είναι γενική... Μπορεί να φταίνε διάφορα πράγματα, μεταξύ των οποίων και ο τρόπος που προσπαθείς να εγκαταστήσεις κάποιο θέμα.
      Αν ήμουν στη θέση σου πάντως, θα ξεκίναγα να λύσω τέτοιο θέμα με καθαρισμό δεδομένων στις εφαρμογές που πιθανόν ευθύνονται ("Θέματα", "Λογαριασμός Mi", "MiCloud" κ.λ.π.)
      Ο καθαρισμός δεδομένων γίνεται από το Ρυθμίσεις-->εφαρμογές...
      Βέβαια εάν κάνεις κάτι τέτοιο μετά θα χρειαστεί να περάσεις πάλι username και password στο Mi λογαριασμό σου, αλλά μικρό το "κακό"...
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

μολης το πηρα το τηλεφωνο καινουριο με εκδοση 66.77.33.00 LHMCNCH STABLE.αλλα επειδη ειμαι ασχετος για αυτο ρωταω εαν μπορω να περασω την ελληνηκη εβδομαδιαια χωρης mi flash γιατι το φοβαμαι.
      Βρε συ, ότι θέλεις κάνε...δοκίμασε...και έτσι κι αλλιώς... και ότι σου αρέσει κράτα το...
      Επειδή όμως έχεις stable, εάν θέλεις να περάσεις developer, πρόσεχε, πρέπει να κάνεις "επαναφορά εργοστασιακών ρυμθίσεων" πριν την περάσεις. Αν θέλεις να περάσεις και πάλι stable, από τον updater κάνεις απλή αναβάθμιση..
      Πάντως η rom που έχεις είναι ΚΙΝΕΖΙΑ βαρβάτη... Εγώ προσωπικά δεν θα την κράταγα ούτε λεπτό στη συσκευή μου, αφού δεν υπάρχει κάνενας λόγος... Θα ακολουθούσα τον οδηγό και ...τέλος! Αλλά ...it's up to you, boy! :)
    • να επανέλθω στο πρόβλημα μου που είπα
      πριν από μερικές σελίδες και δεν έχει ξεπεραστεί .
      έχω περασμένη την τελευταία stable rom με καθαρή
      εγκατάσταση ( μεταπήδησα από την GTV) . Η εγκατάσταση
      έγινε καθαρή για να μην υπάρχει πρόβλήμα με την
      ρομ. πέρασα όλες τις εφαρμογές από την αρχή και
      σέταρα το τηλέφωνο . το πρόβλημα είναι ότι δεν παίζουν
      το otetvgo και το novago . τα έκανα όλα αλλά εξακολουθεί
      με το που πάει να δώσει εικόνα να με πετάει έξω στην επιφάνεια
      εργασίας . σε κανέναν άλλον με την συγκεκριμένη ρομ
      παίζουν οι εφαρμογές .Ο μοναδικός λόγος που μεταπήδησα
      στην stable rom ήταν αυτός αλλά πάλι δεν βλέπω τίποτα .
      τι άλλο μπορεί να φταίει ?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Βρε συ, ότι θέλεις κάνε...δοκίμασε...και έτσι κι αλλιώς... και ότι σου αρέσει κράτα το...Επειδή όμως έχεις stable, εάν θέλεις να περάσεις developer, πρόσεχε, πρέπει να κάνεις "επαναφορά εργοστασιακών ρυμθίσεων" πριν την περάσεις. Αν θέλεις να περάσεις και πάλι stable, από τον updater κάνεις απλή αναβάθμιση..
      Πάντως η rom που έχεις είναι ΚΙΝΕΖΙΑ βαρβάτη... Εγώ προσωπικά δεν θα την κράταγα ούτε λεπτό στη συσκευή μου, αφού δεν υπάρχει κάνενας λόγος... Θα ακολουθούσα τον οδηγό και ...τέλος! Αλλά ...it's up to you, boy! :)
      για να καθαρησω το τηλεφωνο απο της κινεζιες τη κανω????επαναφορα???η κατι αλλο??ο οδηγος δεν λεει??