Κοίτα, κανονικά ναι δεν χρειάζεται. Απλώς εγώ προσωπικά πλέον για να είμαι σίγουρος οτι η εκάστοτε rom θα κάτσει καλά κάνω καθαρή εγκατάσταση. Παίρνω τα backup μου και ορμάω!
η Stable-v8.0.2.0 δεν ειναι καλη ? υστερει σε κατι ?
Όχι, γι αυτό έχω μείνει εκεί. Απλά ως γνήσιος xiaomiτης μου αρέσει να σκαλίζω
Στάλθηκε από το X98 Air 3G(C8J7) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
xtrv 8.2.1 με 3.1χχ twrp χαλαρα. Εσυ βέβαια που βάζεις κ αλλα πραγματα στο κινητο σου θα πρότεινα fastboot rom πρώτα να καθαρίσει από τα πάντα.Για να πάνε όλα καλά αμέσως πάρε το αρχείο twrp 3.1xx κ βάλτο στο recovery της fastboot ,έτσι όταν θα το φορτώσεις θα είσαι με το νεο twrp έτοιμος για την 8.2.1
αν θέλεις να επαναφέρεις κάτι να το κάνεις από Ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>αντίγραφα κ επαναφορά .Αφου βέβαια πάρεις αντίγραφο Από cloud twrp καλύτερα όχι
Αναβαθμιση android προβλεπεται ; Ερωτω διοτι ηδη κυκλοφορουν διαφαρα How to android 6.0 /7.0 (υποθετω στερουμενα σοβαροτητος και αξιοπιστιας ) για RN2 .
Εχοντας την τελευταια stable ,ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ,δεν αντιμετωπιζω κανενα απο τα μικροπροβληματα που αναφερουν αλλοι χρηστες. Σημερα εγκατεστησα και το sUPERuSER δλδ το ρουταρα -αν το λεω καλα- να δω αν εχει διαφορα στη χρηση μπαταριας (αληθεια χρειαζεται αυτο το SU; ) .
Και μια τελευταια ερωτηση ,η international rom εχει ΟΤΑ αναβαθμιση ;