Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω το hermes εδώ και 2 χρόνια και δεν θέλω να το αλλάξω ακόμη γιατί έιμαι πολύ ευχαριστημένος (εκτός από την κατανάλωση βέβαια χεχε). Έχω την "8.6 miui .gr XTRV-7.6.8 Beta" και τόσο καιρό δεν είχα προβληματα. Το χρησιμόποιώ για τη δουλέια και δεν θέλω να πειραματίζομαι ιδιαίτερα. Επειδή έχω ένα πρόβλημα μερικές φορές με το touch (πατάει ο,τι νάναι μόνο του) λέω να κάνω factory reset. Με την ευκαιρία λέω να περάσω και μια άλλη ρομ. Ποια κατα τη γνώμη σας έιναι η πιο απροβλημάτιστη (dev είτε stable δε με πειράζει)?
-
@nikolasxm
δεν ανεβαζεις σε παρακαλω ενα screenshot απο το about phone σου για να δουμε τι εκδοση ακριβως φορας και να σε κατατοπισουν τα παιδια; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
@nikolasxm
δεν ανεβαζεις σε παρακαλω ενα screenshot απο το about phone σου για να δουμε τι εκδοση ακριβως φορας και να σε κατατοπισουν τα παιδια;
Νομίζω ότι γράφει αναλυτικά τι Rom έχει... -
Ο/H nikolasxm έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Έχω το hermes εδώ και 2 χρόνια και δεν θέλω να το αλλάξω ακόμη γιατί έιμαι πολύ ευχαριστημένος (εκτός από την κατανάλωση βέβαια χεχε). Έχω την "8.6 miui .gr XTRV-7.6.8 Beta" και τόσο καιρό δεν είχα προβληματα. Το χρησιμόποιώ για τη δουλέια και δεν θέλω να πειραματίζομαι ιδιαίτερα. Επειδή έχω ένα πρόβλημα μερικές φορές με το touch (πατάει ο,τι νάναι μόνο του) λέω να κάνω factory reset. Με την ευκαιρία λέω να περάσω και μια άλλη ρομ. Ποια κατα τη γνώμη σας έιναι η πιο απροβλημάτιστη (dev είτε stable δε με πειράζει)?
[XTRV-7.11.9/10 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 10/11 21:30)
Η τελευταία ρομ dev για Hermes , μίλα με τον @ntinos_g7 σε πμ , από ότι φαίνεται φλασάρει κάθε εβδομάδα την καινούργια ρομ.
Σίγουρα έχει κάτι να σου πει.
Αλλά και ο @NasDriver αυτό έχει και αυτός θα σου πει ποια ρομ του έκανε θετική εντύπωση. -
6.8.18 - 6.8.11 - 6.8.4, οι περσινές του Αυγούστου ήταν καλές, από εκεί και μετά υπήρχαν διάφορα προβλήματα
-
Ο/H nikolasxm έγραψε:
Κάνε κ ένα touchpanel selftest
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@agmgεχω 3 μειλς στο RN2 μου μεσο mymail app, βάζεις το κανονικο σου κ το προεπιλεγεις για επαφες μετά βάζεις ένα ένα τα άλλα μειλς σου αλλά με το που μπεις στον λογαριασμό κόβεις wifi. Πας στο λογαριασμό, απενεργοποιεις τον συγχρονισμο, απενεργοποιεις τις επαφες και μετά ανοίγεις wifi μετά συγχρονισμο ενεργός κ δεν θα σου συγχρονίζει τις επαφές. Έτσι από την επιλογή προβολή επαφων θα έχεις όλους τους λογαριασμούς αλλά μόνο στον προεπιλεγμενο θα έχεις νουμερα
-
καλησπερα παιδια θελω να κανω μια ερώτηση είμαι στην miui by xiaomi-miui.gr xtrv8.2|stable 8.2.1.0(LHMCNDL) αξίζει να παω σε άλλη ρομ? να αναβαθμίσω σε 9αρα? και αν ναι ποια θα μπορουσα να περάσω?
ευχαριστω.Μην κρίνεις για να μην κριθείς!!! -
Ο/H Takaros90 έγραψε:
καλησπερα παιδια θελω να κανω μια ερώτηση είμαι στην miui by xiaomi-miui.gr xtrv8.2|stable 8.2.1.0(LHMCNDL) αξίζει να παω σε άλλη ρομ? να αναβαθμίσω σε 9αρα? και αν ναι ποια θα μπορουσα να περάσω?
ευχαριστω.
-
@Takaros90 εδώ εγώ σκέφτομαι να γυρίσω σε stable 7.x.x.x...
Αλήθεια που μπορούμε να βρούμε τις stable με MIUI 7? Τα links δε φαίνεται να δουλεύουν στο τμήμα των Downloads... -
Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τις γνώσεις σας σχετικά με μπαταρία για το Xiaimi Redmi Note 2. Έχω βρει 3 μπαταρίες στο διαδίκτυο που έχουν 4200mAh: LOSONCOER, Da Da Xiong, HASABAT. Ξέρει κάποιος ποια από αυτές είναι καλή; Ποια μου συνιστάτε αν ξέρεται να αγοράσω για να μην έχω προβλήματα. Σας ευχαριστώ πολύ.
LOSONCOER: https://www.aliexpress.com/item/Original-3-7V-BL3805-1750mAh-Battery-For-Fly-IQ4404-IQ-4404-BL-3805-Mobile-Phone-Replacement/32797523474.html
Da Da Xiong: aliexpress.com/store/product/D…/2673206_32801906859.html
HASABAT: aliexpress.com/item/ZRTZ-1500m…-436e-85ab-957d6464b6ed-4"Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά,είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους πολύ κατώτερούς τους" Πλάτων
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα