XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
Από τα πιο δύσκολα είναι αυτά τα 2 αν δεν προσέξεις θα τα πάρεις στο χέρι αυτα θέλουν προσοχή στο να τα βγάλεις από το παλιό frame και να τα βάλεις στο καινούργιο
Αν δεν εχει προβλημα με ηχειο και τα πλαινα κουμπια, δεν νομιζω να τα χρειαστει. Εγω χθες αλλαξα την οθονη. Δεν ειναι απαραιτητα. Βεβαια μπορει να τα παρει για να τα εχει καλου κακου. Ποτε δεν ξερεις.
ειναι τα μόνα που μπορεί να καταστραφούν στην αλλαγή ,για αυτό το είπα
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
Και τα μόνα που την έχουν πατήσει όσοι έχουν αλλάξει οθόνη (όχι όλοι) για το ακουστικό για να το βγάλεις το καλύτερο είναι να ζεστάνεις το frame για να το βγάλεις πιο ευκολα
Δεν χρειαστηκε να πειραξω το ακουστικο. Ηταν στη θεση του μεσα στο frame. Ουτε καν το αγγιξα. Θελει μεγαλη προσοχη στο ξεκουμπωμα των καλωδιοταινιων, γιατι εχει μια ασφαλεια που πρεπει να ξεκουμπωσεις για να βγουν. Κατα τα αλλα ειναι παιχνιδακι θα ελεγα.
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
Καλησπέρα στο forum. Πήρε η κόρη μου στα χέρια της το κινητό να παίξει ένα παιχνίδι και μου το παρέδωσε ...αγνώριστο! Στην κάτω αριστερά γωνία της οθόνης γράφει «Ασφαλής λειτουργία» ενώ τα εικονίδια εγκατεστημένων εφαρμογών π.χ. viber,acrobat,word έχουν εξαφανιστεί (στις ρυθμίσεις - εφαρμογές υπάρχουν ακόμα κανονικά, άρα δεν έχουν απεγκατασταθεί αν καταλαβαίνω καλά). Καμμιά ιδέα για το τί έχει συμβεί; Ευχαριστώ..