Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H gkionis έγραψε:

και με ποιο τρόπο θα το διαγράψω ? κατέβασατο root exporer βρήκα το αρχείο από την
      διαδρομή που είπες αλλά δεν με αφήνει
      να το σβήσω . κανένας άλλος τρόπος ?
      το μύνημα που μου γράφει είναι
      busybox cannot be deleted because the
      file system is read-only

Ο/H kinezos69 έγραψε:

Παρόλο που πέρασα την stable με καθαρή εγκατάσταση δεν μου παίζει το novago.
      Σ' ένα φίλο πιο πάνω με το ίδιο πρόβλημα προτείνουν αυτό:
      "Να διαγράψεις με κάποιο τρόπο από το κινητό και το αρχείο /system/xbin/busybox" με αυτό τον τρόπο:
      "Από τον file manager του twrp recovery ή με adb από DOS αφού δώσεις πρώτα adb remount για να σου κάνει mount το /system read-write"

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πιο αναλυτικά την διαδικασία?
      Κάντε εγκατάσταση το hermes_unroot όπως κάνετε εγκατάσταση τις ROM. Αυτό αφαιρεί εντελώς το root και από τις developer ROM του κινητού σας.
      Εγώ έχω περασμένη την stable rom. Τι διαδικασία ακριβώς πρέπει να ακολουθήσω?
    • Ο/H kinezos69 έγραψε:

Κατέβασε το αρχείο και κάνε εγκατάσταση σαν να ήταν αρχείο ROM. Θα σου αφαιρέσει το busybox από την stable. Απλά είπα ότι κάνει ΚΑΙ για τις developer που έχει πλήρη root.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H kinezos69 έγραψε:

Κατέβασε το αρχείο και κάνε εγκατάσταση σαν να ήταν αρχείο ROM. Θα σου αφαιρέσει το busybox από την stable. Απλά είπα ότι κάνει ΚΑΙ για τις developer που έχει πλήρη root.
      Για να μην κάνω καμιά πατάτα...
      πάω εργαλεία-αναβάθμιση-επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης και θα επιλέξω το αρχείο που θα είναι χύμα ριγμένο στην εσωτερική του κινητού?
    • Διαφήμιση
    • Συγνωμη αλλα δεν με αφήνει να κάνω παράθεση. Αυτό με την σκια το κάνει σχεδόν παντού σε Google, fb στο ταπαταλκ σχεδόν σε όλες της εφαρμογές . γιατί τι μπορώ να κάνω??
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Συγνωμη αλλα δεν με αφήνει να κάνω παράθεση. Αυτό με την σκια το κάνει σχεδόν παντού σε Google, fb στο ταπαταλκ σχεδόν σε όλες της εφαρμογές . γιατί τι μπορώ να κάνω??
      Ανέβασε κανα screenshot ή φωτο να καταλάβουμε λίγο καλύτερα τι εννοείς...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Ο/H kinezos69 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H kinezos69 έγραψε:

Για να μην κάνω καμιά πατάτα...πάω εργαλεία-αναβάθμιση-επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης και θα επιλέξω το αρχείο που θα είναι χύμα ριγμένο στην εσωτερική του κινητού?

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H gkionis έγραψε:

και με ποιο τρόπο θα το διαγράψω ? κατέβασατο root exporer βρήκα το αρχείο από την
      διαδρομή που είπες αλλά δεν με αφήνει
      να το σβήσω . κανένας άλλος τρόπος ?
      το μύνημα που μου γράφει είναι
      busybox cannot be deleted because the
      file system is read-only

Ο/H kinezos69 έγραψε:

Παρόλο που πέρασα την stable με καθαρή εγκατάσταση δεν μου παίζει το novago.
      Σ' ένα φίλο πιο πάνω με το ίδιο πρόβλημα προτείνουν αυτό:
      "Να διαγράψεις με κάποιο τρόπο από το κινητό και το αρχείο /system/xbin/busybox" με αυτό τον τρόπο:
      "Από τον file manager του twrp recovery ή με adb από DOS αφού δώσεις πρώτα adb remount για να σου κάνει mount το /system read-write"

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πιο αναλυτικά την διαδικασία?
      Κάντε εγκατάσταση το hermes_unroot όπως κάνετε εγκατάσταση τις ROM. Αυτό αφαιρεί εντελώς το root και από τις developer ROM του κινητού σας.

Ο/H MrAntonis έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

έχω ενα θεμα όταν είμαι σε κάποια σελιδα και τραβάω την σελιδα δεξια η αριστερά βγαίνει κάτι σαν σκια τι είναι αυτό???
      Σελίδα στον browser? Ποιον browser? Σελίδα της επιφάνειας εργασίας? Δώσε στοιχεία εξαρχης αναλυτικά για να μην γεμίζεις και το θέμα

Ο/H kinezos69 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H kinezos69 έγραψε:

Για να μην κάνω καμιά πατάτα...πάω εργαλεία-αναβάθμιση-επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης και θα επιλέξω το αρχείο που θα είναι χύμα ριγμένο στην εσωτερική του κινητού?

Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Συγνωμη αλλα δεν με αφήνει να κάνω παράθεση. Αυτό με την σκια το κάνει σχεδόν παντού σε Google, fb στο ταπαταλκ σχεδόν σε όλες της εφαρμογές . γιατί τι μπορώ να κάνω??
      Ανέβασε κανα screenshot ή φωτο να καταλάβουμε λίγο καλύτερα τι εννοείς...
      Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό απλά όταν είμαι στην σελίδα και τραβάω δεξιά η αριστερά βγαίνει από τα πλάγια της οθονης κάτι σαν σκια.
    • Ο/H kinezos69 έγραψε:

Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H kinezos69 έγραψε:

Σωστά!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό απλά όταν είμαι στην σελίδα και τραβάω δεξιά η αριστερά βγαίνει από τα πλάγια της οθονης κάτι σαν σκια.
      Αν εννοείς οτι καθώς τραβάς δεξιά ή αριστερά μια σκιά που μεγαλώνει όσο τραβάς και είναι είτε γκρι είτε μπλε καμιά φορά, τότε είναι φυσιολογικό. Το κάνει γιατί θέλει να σου δείξει οτι δεν υπάρχει κάτι άλλο απο τη μεριά που τραβάς... Νομίζω όλα τα android το έχουν...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Αν εννοείς οτι καθώς τραβάς δεξιά ή αριστερά μια σκιά που μεγαλώνει όσο τραβάς και είναι είτε γκρι είτε μπλε καμιά φορά, τότε είναι φυσιολογικό. Το κάνει γιατί θέλει να σου δείξει οτι δεν υπάρχει κάτι άλλο απο τη μεριά που τραβάς... Νομίζω όλα τα android το έχουν...
      Κάτι τέτοιο ναι ίσως να έχεις δίκιο. Δεν ξέρω απλά μου φενεται περίεργο.
    • Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό??
    • Ο/H bilis1234 έγραψε:

Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό??
      Όχι δεν είναι λογικό. Απο οτι είδα πιο πάνω έκανες καθαρή εγκατάσταση σωστά?. Βάλε WakeLockDetector, δώστου προνόμια rout και στη συνέχεια δες μόνος σου ή ανέβασε screenshot να δούμε τι φταίει...
      Stay away from dx.com

• Διαφήμιση
    • Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό??

Ο/H Graydath έγραψε:

Ο/H bilis1234 έγραψε:

Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό??
      Όχι δεν είναι λογικό. Απο οτι είδα πιο πάνω έκανες καθαρή εγκατάσταση σωστά?. Βάλε WakeLockDetector, δώστου προνόμια rout και στη συνέχεια δες μόνος σου ή ανέβασε screenshot να δούμε τι φταίει...
      Σωστά καθαρή εγκατάσταση έκανα για να το κάνω αυτό και βλέπουμε.