Εγώ έχω περασμένη την stable rom. Τι διαδικασία ακριβώς πρέπει να ακολουθήσω?Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H gkionis έγραψε:
και με ποιο τρόπο θα το διαγράψω ? κατέβασατο root exporer βρήκα το αρχείο από την
διαδρομή που είπες αλλά δεν με αφήνει
να το σβήσω . κανένας άλλος τρόπος ?
το μύνημα που μου γράφει είναι
busybox cannot be deleted because the
file system is read-only
Κάντε εγκατάσταση το hermes_unroot όπως κάνετε εγκατάσταση τις ROM. Αυτό αφαιρεί εντελώς το root και από τις developer ROM του κινητού σας.Ο/H kinezos69 έγραψε:
Παρόλο που πέρασα την stable με καθαρή εγκατάσταση δεν μου παίζει το novago.
Σ' ένα φίλο πιο πάνω με το ίδιο πρόβλημα προτείνουν αυτό:
"Να διαγράψεις με κάποιο τρόπο από το κινητό και το αρχείο /system/xbin/busybox" με αυτό τον τρόπο:
"Από τον file manager του twrp recovery ή με adb από DOS αφού δώσεις πρώτα adb remount για να σου κάνει mount το /system read-write"
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πιο αναλυτικά την διαδικασία?
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Εγώ έχω περασμένη την stable rom. Τι διαδικασία ακριβώς πρέπει να ακολουθήσω?
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H kinezos69 έγραψε:
πάω εργαλεία-αναβάθμιση-επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης και θα επιλέξω το αρχείο που θα είναι χύμα ριγμένο στην εσωτερική του κινητού? -
Συγνωμη αλλα δεν με αφήνει να κάνω παράθεση. Αυτό με την σκια το κάνει σχεδόν παντού σε Google, fb στο ταπαταλκ σχεδόν σε όλες της εφαρμογές . γιατί τι μπορώ να κάνω??
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Συγνωμη αλλα δεν με αφήνει να κάνω παράθεση. Αυτό με την σκια το κάνει σχεδόν παντού σε Google, fb στο ταπαταλκ σχεδόν σε όλες της εφαρμογές . γιατί τι μπορώ να κάνω??
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H gkionis έγραψε:
και με ποιο τρόπο θα το διαγράψω ? κατέβασατο root exporer βρήκα το αρχείο από την
διαδρομή που είπες αλλά δεν με αφήνει
να το σβήσω . κανένας άλλος τρόπος ?
το μύνημα που μου γράφει είναι
busybox cannot be deleted because the
file system is read-only
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Παρόλο που πέρασα την stable με καθαρή εγκατάσταση δεν μου παίζει το novago.
Σ' ένα φίλο πιο πάνω με το ίδιο πρόβλημα προτείνουν αυτό:
"Να διαγράψεις με κάποιο τρόπο από το κινητό και το αρχείο /system/xbin/busybox" με αυτό τον τρόπο:
"Από τον file manager του twrp recovery ή με adb από DOS αφού δώσεις πρώτα adb remount για να σου κάνει mount το /system read-write"
Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πιο αναλυτικά την διαδικασία?
Ο/H MrAntonis έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
έχω ενα θεμα όταν είμαι σε κάποια σελιδα και τραβάω την σελιδα δεξια η αριστερά βγαίνει κάτι σαν σκια τι είναι αυτό???
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Ο/H Graydath έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
-
Ο/H kinezos69 έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H kinezos69 έγραψε:
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό απλά όταν είμαι στην σελίδα και τραβάω δεξιά η αριστερά βγαίνει από τα πλάγια της οθονης κάτι σαν σκια.
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H Graydath έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό απλά όταν είμαι στην σελίδα και τραβάω δεξιά η αριστερά βγαίνει από τα πλάγια της οθονης κάτι σαν σκια.
-
Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό??
-
Ο/H bilis1234 έγραψε:
Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό??
Stay away from dx.com
Ο/H Graydath έγραψε:
Ο/H bilis1234 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα