2 Δικά μου note 2 από χθες κολλάνε στο συγχρονισμό των account, είδα πως κατά βάση κολλάει το ps και όχι οι άλλες εφαρμογές. Αυτό προκαλεί το κόλλημα του τηλεφώνου.
Ενημερωση
Τελικά πήγα στις ρυθμίσεις, εφαρμογές και έκανα αναγκαστική διακοπή και clear cache στα google play store και google play services, τελείωσε κανονικά ο συγχρονισμός των λογαριασμών και στη συνέχεια άνοιξα κανονικά και το Play store που έκανε και αυτό ενημερώσεις χωρις προβλήματα.
Και στο δικό μου κολλούσε και έτρωγε την μπαταρία, ήτα από το συγχρονισμό του Google, τώρα έστρωσε
Ειχε πρόβλημα ο διακομιστής της Google.
Όλοι την ίδια ημέρα είχαμε πρόβλημα.
Προσπαθούσαν τα κινητά μας να συγχρονιστούν και δεν τα κατάφερναν, έτσι η μπαταρία έφευγε σαν νεράκι.
Τα κινητά κολλούσαν και γινόντουσαν απίστευτα αργά στην απόκριση τους.
Σε αυτές τις περιπτώσεις πριν μπείτε στην διαδικασία να κάνετε fr κλπ, κάντε μια αναζήτηση στο internet μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την google, για μην κάνετε fr χωρίς λόγο.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Καλησπέρα στο φόρουμ!
Μετά από πολύ καιρό με την XTRV-8.2 | Stable 8.2.1.0 (LHMCNDL), το κινητό άρχισε να τα "φτύνει".
Ξεκίνησε να κολλάει, να υπερθερμένεται, έκανε μια ωρα να ανταποκριθεί στο touch, το έκανα 2 φορές format, μια με "swipe to factory reset" και μια με wipe dalvik/data/cache μέσω TWRP 3.1.0.0,
χθές πήγαινε καλά σαν καινούριο και σήμερα πάλι τα ίδια, άγριο κόλλημα και battery drain!
Θέλω να περάσω άλλη ρομ.
Ποιά μου προτείνεται?
Μπορώ να πάω σε 9άρα μέσω του TWRP??
Καλησπερίζω και πάλι το φόρουμ!
Έκανα ό,τι έκανα την προηγούμενη φορά όσα είπε ο hehe, αλλά δυστυχώς και πάλι εδώ και μια βδομάδα άρχισε πάλι τα ίδια.
Εκτός από wipe dalvik/data/cache, αν τσεκάρω και system/internal storage στο twrp, τί θα γίνει?
Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση την ίδια ρομ που έχω στην sdcard, να σβηστούν δηλαδή τα πάντα όλα και να εγκαταστήσω την ρομ από την αρχή σε "παρθένο" έδαφος!
Όπως σετάρουμε δηλαδή τα windows φορμαρίζοντας από την αρχή τους σκληρούς.
Το είχα κάνει την προηγούμενη φορά.
Κρατάει στο storage όλα μου τα αρχεία, πχ viber, music, movies, downloads, pdfs κλπ.
Συμπεριφέρεται καλά για 2 βδομάδες και μετά ξανά τα ίδια!
Γι'αυτό θέλω "καθαρή" εγκατάσταση...