Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H vabene73 έγραψε:
ευχαριστώΣτέφανε μήπως ξέρεις και το sar? Αλλά όποιο και να είναι μπράβο γιατί αυτό δεν το έχω δει σε άλλο κινητο
οι τιμές ειναι Redmi Note 2 is 0.602 W/Kg in head and 0.731 W/Kg in body, which is a little bit higher than the previous Redmi Note but it is well within the limits of every country regulation.
http://en.miui.com/thread-151381-1-1.html
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H vabene73 έγραψε:
ευχαριστώΣτέφανε μήπως ξέρεις και το sar? Αλλά όποιο και να είναι μπράβο γιατί αυτό δεν το έχω δει σε άλλο κινητο
Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen -
-
Ο/H vabene73 έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Αντιθετως υπαρχουν δυνατοι ισχυρισμοι οτι βλαπτουν τις μελισσες μιας και εχει μειωθει το 1/3 του πληθυσμου τους.
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H bilis1234 έγραψε:
καλημερα εχω μεγαλο προβλημα με το τηλεφωνο χτες βραδυ κατεβασα την τελευτεα ρομ την περασα κανονικα με ινσταλ αλλα μετα την μπαρα κολησε στο λογοτιπο τησ μιουι γυρναω παλη στο twrp να κανω restore τοbuckup μου αλλα τιποτα τσιφος το κανω εργοστασιακες και κατα λαθος αλλαζω της ρυθμησεις στο twrp και του κανω reeboot το θεμα ειναι οτι κατεβασα παλη την ρομ αλλα το twrp δεν μου την κανει φλας και σε καποια μενου κολαει και πρεπει να βγαλω μπαταρια για να ξεκοληση παρακαλω βοηθεια γιατι εχω μηνει χωρης τηλεφωνο προσπαθησαμε και χτες με τον μεγα miui art αλλα εδω σε μενα το κατεβασμα ειναι πιο αργο και απο ριπλευ και πηγε πολυ αργα....ασχετα που για να κατεβασω μονο απο androidfileshop που μου περασε την ρομ ο αρχηγος γιατι απο αλλου μου σταματαγε.αυτα
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H nikosken έγραψε:
Ο/H nikosken έγραψε:
καλησπερα σε ολους ολες και αλλες.περασα προχθες την 6.1.29 και σημερα αντιμετωπισα προβλημα με το bluetooth.αφου το ενεργοποιησω ,σβηνει μονο του μετα απο 5 sec και χωρις να εχω την δυνατοτητα για αναζητηση
-
Ο/H nikosken έγραψε:
τον δεκεμβριο που πηρα το κινητο περασα με καθαρη εγκατασταση και full wipe την 5.12.3(twrp) χωρις να εχω κανενα προβλημα ,το κινητο δουλευε σαν ελβετικο ρολοι.....και προχθες μου ηρθε να κανω αναβαθμιση....... τοτε αρχισε το παραπανω προβλημα
Αν δεν έχεις κάνεις....Κάνε γιατί ενδεχομένως κάποια bugs σου να μην φεύγουν με τα wipes.
Δες εδώ
Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H themakos66 έγραψε:
από ότι φαίνεται θα κόψουμε το μέλι !!!!!
OffTopic
Καλό !!!!!
θα σταματήσουν τα κεριά και οι λαμπάδες στους ναούς.
Μας βλέπω με λάμπα πετρελαίου να κάνουμε Ανάσταση
Redmi Note 8T (Willow)
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H nikosken έγραψε:
τον δεκεμβριο που πηρα το κινητο περασα με καθαρη εγκατασταση και full wipe την 5.12.3(twrp) χωρις να εχω κανενα προβλημα ,το κινητο δουλευε σαν ελβετικο ρολοι.....και προχθες μου ηρθε να κανω αναβαθμιση....... τοτε αρχισε το παραπανω προβλημα
Δες εδώ
-
Ο/H nikosken έγραψε:
να ξανακανω clean install χλωμο.....μπορω να ξαναβαλω την 5.12.3?
Αν δεις ότι συνεχίζει το πρόβλημα τότε κάνε clean install fastboot για να δώσεις ένα άρωμα φρεσκάδας στο κινητό σου
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα