Μα γιατι να ειναι θεμα apn? Τοκινητο βγαινει κανονικα στο internet. Εν τω μεταξυ δε προσπαθω να μοιρασω internet σε pc αλλα σε αλλη android συσκευη η οποια δε εχει modem.Παντως απο εμπειρια σε ασχετο θεμα απο αυτο συζηταμε (huawei usb modem, συμβατο και συνδεμενο με android συσκευη, παιζει ΜΟΝΟ με μια συγκεκριμενη sim VodaCU) φαινεται οτι οντως η vodafone εχε θεμα με το apn, και η εξυπηρετηση απλα αδυνατει να δωσει λυση.
Και modem να μην έχει μπορεί συνδεθεί με bluetooth ή με usb, δεν το έχω δοκιμάσει στο δικό μου αλλά υπάρχουν σαν επιλογές.
Καμιά φορά το πρόβλημα μπορεί να είναι σε μία λεπτομέρεια ή στην χειρότερη να υπάρχει ασυμβατότητα συσκευών...τι να σου πω...η ποιο απλή δοκιμή που μπορείς να κάνεις είναι με sim από διαφορετικές εταιρείες...καλό θα ήταν με μία sim κάθε φορά μέσα στο κινητό
τωρα τα εχω κανει σαλατα
πριν να κανω εγκατασταση ειπα να κανω αυτό >>Δεν κάνεις πρώτα ένα wipe cache/dalvik cache? << και αφου το εκανα εχει κολλησει σχεδόν 15 λεπτα
there is two kind of people these who likes me and the rest who can go to hell...!!!