Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • OffTopic
      George επρεπε να κανεις δικό σου τοπικ απο την αρχη απο την στιγμη που εχεις προβλημα. αυτο το τοπικ ειναι για γρηγορες λυσεις. Δεν ειναι για αναλυτικο troobleshooting. Και σου ειχα πει απο την αρχη βρε αδερφακι μου "Γιωργο ανοιξε δικο σου τοπικ" δεν με ακουσες.
      ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΩΡΑ
      Θα σου στειλω pm την διευθυνση μου αν το αποφασισεις να ερθεις να με βρεις θελω να εχεις αδειασει τελειως την μπαταρια σου
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

OffTopic
      George επρεπε να κανεις δικό σου τοπικ απο την αρχη απο την στιγμη που εχεις προβλημα. αυτο το τοπικ ειναι για γρηγορες λυσεις. Δεν ειναι για αναλυτικο troobleshooting. Και σου ειχα πει απο την αρχη βρε αδερφακι μου "Γιωργο ανοιξε δικο σου τοπικ" δεν με ακουσες.
      ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΩΡΑ
      Θα σου στειλω pm την διευθυνση μου αν το αποφασισεις να ερθεις να με βρεις θελω να εχεις αδειασει τελειως την μπαταρια σου

Εγινε φιλε μου και παλι σορυ για την αναστατωση προς ολους, θα δω πως θα παει η μπαταρια με τις μερες και αν συνεχισει να πεφτει νερακι θα μιλησουμε, και παλι ευχαριστω φιλε Χρηστο! Κτι αλλο τωρα, μπορεις να μου πεις ενα προγραμματακι που να μπορω να τσεκαρω πια εφαρμογη και γενικα τι μου κανει drain τη μπαταρια και γενικα ενα app που να μετραει οτιδιποτε κανω στη συσκευη ποσες ωρες ειναι ενερη η οθονη να μετραει γενικα οτιδηποτε κανω και δε κανω στη συσκευη, ποσες ωρες χρησιμοποιησα το wifi κτλπ, μεσα απο αυτο θα μπορεσω να καταλαβω καλα αν οντως ειναι φυσιολογικο η οχι να πεφτει η μπαταρια στους ρυθμους που πεφτει ή αν εγω εχω λανθασμενη αντιληψη για την αυτονομια και θα τη ποσταρω και καπου στο φορουμ να παρω και τη δικη σας γνωμη. Απλα αν υπαρχει μια τετοια εφαρμογη να μην ειναι για rooted συσκευες μιας και εχω stable.
    • Διαφήμιση
    • καλημέρα κι απο μένα. Νέος στα xiaomi και γενικότερα στα android, αποφάσισα να αφήσω το iphone μου για το redmi note 2. Εδώ και μία εβδομάδα όλα καλά εκτός βέβαια από την ποιότητα της κάμερας, η οποία δυστυχώς δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με άλλα κινητά μου. Το κινητό το παρέλαβα από vickmall στο οποίο είχα ζητήσει να εγκατασταθεί η τελευταία rom του forum. Το κινητό γράφει μεν ότι έχει την ελληνική ρομ, όλα είναι άψογα αλλά δεν έιναι η τελευταία που κυκλοφορεί. Έχει επάνω την 5.12.17 developer. Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια για την ρομ, πάντως δεν έχω βρει ούτε ένα bug και η ζωή της μπαταρίας μου αγγίζει άνετα την μία ημέρα με απαιτητική χρήση.
      • Προτείνετε να την αλλάξω? Θα δω κάποια ιδιαίτερη διαφορά?
      • Η ρομ είναι όντως του forum ή απλά αλλάζουν τα στοιχεία στο site?

Ευχαριστώ
      Images
      • Screenshot_2016-02-26-10-50-35_com.android.settings.png

31,09 kB, 450×800, viewed 66 times
      • Screenshot_2016-02-26-10-50-24_com.android.settings.png

64,57 kB, 450×800, viewed 63 times
      • Screenshot_2016-02-26-10-50-03_com.android.updater.png

103,36 kB, 450×800, viewed 64 times
    • Αυτή είναι η ελληνική! Τώρα αν θες μπορείς να περάσεις την τελευταία dev αλλά και αυτή που έχεις έχει σύμφωνα με πολλούς την καλύτερη αυτονομία.

Όσο για την κάμερα, δες τις ρυθμίσεις σου, αν και δεν ξέρω το μέτρο σύγκρισης σου. Καλορίζικο!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giorgosmc έγραψε:

Ενταξει ρε παιδια θα σταματησω με αυτο το θεμα ζητω συγνωμη που κουρασα τοσο με το θεμα της μπαταριας αλλα μερικοι ας κοψουν και το επιθετικο υφος ξερουν εκεινοι ποιοι φιλικα παντα υπαρχουν και καλοι τροποι για να κανεις μια παρατηρηση πανω σε κατι που δε σου αρεσει ή γινεται ενοχλητικο και οχι να επιτιθεσε στον αλλον λες και ειναι κατηγορουμενος σε δικαστηριο, και στη τελικη φορουμ ειναι ελευθερια αποψεων υπαρχει αν δεν αρεσουν τα post μου σε καποιον μπορει απλα να τα προσπερασει και οχι να πεφτει να με φαει λες και του σκοτοσα τη μανα, ουτε καποιον προσεβαλα προσωπικα ουτε κατι κακο ειπα για καποιον, ουτε τη δουλεια των παιδιων εδω εκρινα, οτι ειπα αφορουσε καθαρα το λογισμικο και τη πηγη που προερχετε που δεν προερχετε απο τα παιδια εδω αλλα απο τη κινα και τη miui, αλλο το οτι μπορει να κουρασε αλλα οκ μην υπερβαλουμε καποιοι, εδω το σταματαω αφου κι εγω το καταλαβα οτι κουρασε εχω αυτoγνωσια και ουτε τρολαρα τοσες μερες απλα αγανακτησα με την αυτονομια και προσπαθουσα να βρω μια λυση οσο και αν κουρασα, εξηγουμε για να μη παρεξηγουμε, και στο αλλο φορουμ επισης, τεσπα, καλυτερα ας ληξει εδω γιατι οντως κουρασε και απ τη μερια μου αλλα και απ τη μερια οσων επιτιθεντε λες και τους εχω κανει κατι προσωπικα και το κανανε και ολοκληρο θεμα.
      Αυτή μάλλον είναι η μεγαλύτερη πρόταση που έχει γραφτεί στο φόρουμ...
      Χαρά στο κουράγιο σου.
      ;)
    • Φιλε Στέλιο σίγουρα είναι η Ελληνική ΑΛΛΑ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως την έβαλαν και αν κουβαλά μικροπροβλήματα.
    • Ο/H Stelios Nanoudis έγραψε:

Προτείνετε να την αλλάξω? Θα δω κάποια ιδιαίτερη διαφορά?

ΝΑΙ.
      Σου μιλώ εκ πείρας. Δεν θα το πιστεύεις.

Προτείνω να διαβάσεις τον οδηγό με το mi flash.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Θέλω να σας παρουσιάσω κάποια αποτελέσματα στο XRN2 μου.
      Λοιπόν με κλειστό και αποφορτισμένο κινητό (υπόψιν ότι είχε 50mAh ακόμη μέσα) το έβαλα να φορτίζει.
      Όταν ένδειξη έφτασε το 100% τότε το πολύμετρο είχε γράψει 2264+50 (εικόνα 1) που είχε ήδη το κινητό οπότε χονδρικά στα 2300mAh και τώρα αλλα 700 σχεδόν mAh προσθέτονται σε 5 ώρες ώστε να φτάσει το πολύμετρο (εικόνα 2) να μηδενίσει την ένδειξη Current (πάνω δεξιά) που σημαίνει ότι η μπαταρία έχει φορτιστεί πλήρως.
      Στις τιμές έντασης και κατανάλωσης υπάρχει σφάλμα +/-2%.
      Για όποιον θέλει να δει και άλλες λεπτομέρειες έχω ενημερώσει το τόπικ εδώ

Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Αρα η μπαταρία δεν εχει τίποτα, η ρομ δεν εχει τίποτα, αρα σκιζει το κινητο ή/και δεν το φορτίζει σωστά. Τοσος κόπος για το τίποτα. Και ως συνήθως ο ιδιος δεν κανει καμιά αναφορά, μόνο απευθύνεται για λύσεις. Πάμε παρακάτω
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.