Με εκπλήσσει συνέχεια και ευχάριστα αυτό το τηλέφωνό.... Θενκςςςςς
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Γενικά να ξέρεις πως εκτός από τις Ρυθμίσεις που είναι η μια διαδρομή, υπάρχει το παρατεταμένο πάτημα σε όλα τα εικονίδια που είδες πάνω αλλά άμα είσαι σε μία εφαρμογή πχ μηνύματα ακριβώς το ίδιο πράγμα κάνει το παρατεταμένο πάτημα του αριστερά κάτω κουμπιού με τις 3 γραμμούλες.
Αυτό λειτουργεί σαν συντόμευση και βοηθάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!! αντί να ψάχνεις που στις ρυθμίσεις είναι.
Αν και σιγά σιγά τα μαθαίνεις όλα -
Ο/H nikosken έγραψε:
Με εκπλήσσει συνέχεια και ευχάριστα αυτό το τηλέφωνό.... Θενκςςςςς
Αυτό είναι λειτουργία γενικά του android, δεν το κάνει μόνο η miui. -
Καλημέρα σε όλους, έκανα σήμερα την αναβάθμηση από την (απαρχαιωμένη) μου πλέον dev 6.2.18 στην 6.2.25 και μετά πήγα να περάσω το ζιπάκι της twrp v2 by mic, για να μην μήνω στην παλιά. Όταν μπήκα στο twrp όμως είδα την καινούργια twrp 3.0 by jemmini. Αυτά είναι, ζητάς ταπινά μήπως θα μπορούσαν τα παλικάρια μας να ενσωματώσουν την twrp v2 by mic και αυτοί σου βάζουν την 3.0 by jemmini.Η οποία είναι και πάλι στο γνωστό από παλιά και αγαπητό look με τα τις κατηγορίες με τα ορθογώνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες μας, που αγωνίζονται για να έχουμε τις τελευταίες ρομ και με τελευταία recovery, τους developers μας.
-
Καλημέρα ειμαι νέο μέλος της ομάδας μιας και θα ειμαι και νέος κατοχος (εντός ολίγων ημερών πιστευω) του συγκεκριμένου τηλεφώνου, που ενω εβλεπα την μαρκα σε διαφορα κινεζομαγαζα δεν μου προξένησε ποτε ενδιαφέρον και δεν ήξερα αν και ποσο αξιοπιστη ειναι η εταιρεια αυτη σε κινητα.Εως που επεσα πανω στο συγκεκριμένο κι ακουσα διθυράμβους για την εταιρεία σε διαφορα φορουμς.Συγχαρητηρια λοιπον οχι μονο για το συγκεκριμένο thread αλλα για ολο το site μιας κι ετσι θα μπορουμε να βρουμε την κάθε λυση για το κινητό μας πριν αντιπαρατεθουμε για προβληματα με τον κινεζο πωλητη. Επειδη ακομη δεν μου εχει ερθει αρα δεν μπορω να εκφερω αποψη θετικη η αρνητικη θα ηθελα απλα να ρωτησω επειδη δεν εχει gorila glass αλλα ειδα εδω αυτο το βιντεο θα χρειαστει να περαστει καποιο εξτρα glass η δεν χρειαζεται αντεχει σε πεσιματα κλπ? Ειχα το cubot x9 πολυ καλο τηλ για τα λεφτα του αλα σε ενα πεσιμο η οθονη εσπασε και κακως που δεν ειχα προνοησει ( δεν ηξερα πως ητανε τοσο ευπαθες) να του βαλω εξτρα.Σε αυτο θα χρειαστει? Μετα αποα υτο ειχα το elephone p3000s αλλα μετανοιωσα που το πηρα πριν ακομη ελθει γιατι δεν ειχα διαβασει πριν την αγορα κριτικες χρηστων. Πυξιδα αχρηστη gps ασχετο αλλα ελεγε την μια φορα αλλα την αλλη. Φωτογραφιες εκτος φλας σχετικα καλες αλλα με φλας χαλια εφερνε λαψη στην δεξια μερια της φωτο εκει που ηταν ετο φλας, και το οτι χειροτερο κατι που εδω ειδα η ελληνικη σας κοινοτητα το εχει εξαληψει, απο τοτε που το πηρα δεν βγηκε καμια νεα ρομ να εξαλειψει τα τυυχον προβληματα της προηγουμενης.Οταν θα ερθει το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να βαλω την ελληνικη ρομ κι ας λεει ο κινεζος πως αν πειραχτει η ρομ χανει την εγγυηση , σε οποιο προβλημα απο οτι ειδα σε μυνηματα ειμαι σιγουρος πλεον πως θα βρω βοηθεια απο την ελληνικη ομαδα και μακαρι αυτο το τηλεφωνο να με στρεψει πλεον προς την xiaomi σαν αξιοπιστη εταιρεια γιατιο απο το ονομα με ξενιζε και την θεωρουσα απλα ακομη μια ευκαριακη προχειρη κινεζια.... Καλως ορισα λοιπον στην παρεα σας και καλως σας βρηκα !!!!!
-
Ασχετα από το είδος της οθόνης ένα tempered glass πάντα δίνει περισσότερη προστασία... Κοινός καλύτερα να λες ότι άσκοπα 10$ παρά να λες γιατί δεν έβαλα
Με το καλό να παραλάβει και καλός ήρθες στην παρέα μας -
Πάρε κατευθείαν nillkin tempered glass. Αξίζει τα λεφτά του, καλωσόρισες.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
καλησπέρα και πάλι... Χρειάζομαι τα φώτα σας για ακόμα μια φορά στο εξής θεματακι που αντιμετωπίζω. Έχω βάλει διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε επαφή αλλά μετά από επανεκκίνηση το γυρνάει στο default. Καμία ιδέα;
-
Είχα διαβάσει σε αλλο θέμα για το nillkin tempered glass και ειχα βρει και βιντεο για την σωστη τοποθετηση του για αποφυγη φυσαλιδων αλλα απλως ειπα μηπως ητανε υπερβολη .Οκ το βρηκα στο ebay 6,50 εβρω και θα το χτυπησω απο εκει για δεκα μερες χωρις δεν νομιζω να παθει κατι γιατι τα κινητα μου τα εχω παντα με την θηκη τους και ειναι ολα σαν καινουρια.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση !!!!
-
Τα tempered δεν αφήνουν φυσαλίδες και να θες.
Μόνο στην περίπτωση που δε το τοποθετήσεις στη θέση του και κάποια άκρη ακουμπάει στην εξέχουσα πατούρα του κινητού.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους, έκανα σήμερα την αναβάθμηση από την (απαρχαιωμένη) μου πλέον dev 6.2.18 στην 6.2.25 και μετά πήγα να περάσω το ζιπάκι της twrp v2 by mic, για να μην μήνω στην παλιά. Όταν μπήκα στο twrp όμως είδα την καινούργια twrp 3.0 by jemmini. Αυτά είναι, ζητάς ταπινά μήπως θα μπορούσαν τα παλικάρια μας να ενσωματώσουν την twrp v2 by mic και αυτοί σου βάζουν την 3.0 by jemmini.Η οποία είναι και πάλι στο γνωστό από παλιά και αγαπητό look με τα τις κατηγορίες με τα ορθογώνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αφανείς ήρωες μας, που αγωνίζονται για να έχουμε τις τελευταίες ρομ και με τελευταία recovery, τους developers μας.
Κανε υπομονή ο Μιχάλης κι εγώ σκεφτόμαστε να κάνουμε μία έκπληξη..σύντομαRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Όταν μπήκα στο twrp όμως είδα την καινούργια twrp 3.0 by jemmini.
Το μαγειρέυω....
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα