Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Καλησπέρα. Κατάφερε κανένας να κάνει κάποια VoIP εφαρμογή να δουλέψει? Δοκίμασα zoiper & mobileVoIP αλλά ενώ ακούω καθαρά, ο συνομιλητής με ακούει πολύ σπαστά και δεν βγαίνει άκρη.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
@KostasUK
Πρώτα πρώτα, όταν μπαίνεις σε μια παρέα οι τρόποι καλής συμπεριφοράς, λένε πως συστήνεσαι:
Γεια χαρά, είμαι το rn2 του Κώστα, φοράω αυτή την rom, με έχει αποκτήσει από το τάδε κατάστημα, και επειδή αντιμετωπίζω ένα θεματάκι, μπορείτε να το δείτε?
Ορίστε και ένα screenshot από το about phone που είμαι σίγουρΟ πως θα του ζητήσετε.
Σωστός?
Έτσι ξερά βρε μπαγάσα, τι να σου πει κάποιος..?Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Χαχα. Πρώτο μήνυμα από ταπαταλκ και είπα να ξεμπερδευω γρήγορα. Σας διαβάζω καθημερινά όπως και το ανάλογο θέμα στο διπλανό site, εδώ και καιρό. Το κινητό το αγορασα αρχές Γενάρη. Μπαταρία περίπου 5 ώρες sot.
Eιμαι με Greek dev ROM, 6.1.21.
Ρωτησα για VoIP, απλά μια διευκρίνηση, αναφέρομαι σε εφαρμογές που κάνουν διεθνής κλήσεις σε gsm.
Κατέβασε speedtest, τρέξε την εφαρμογή και δώσε screenshot, δες το upstream σου. Μου φαίνεται από εκεί πηγάζει το πρόβλημα.
Πανάγο μου το τρόμαξες και του δημιούργησες ψυχικά τραύματα.
Ο/H elpa02 έγραψε:
Μετά από ένα μήνα χρήσης του κινητού νομίζω έχω κατασταλάξει για τη συγκεκριμένη συσκευή και θα ήθελα να καταγραψω δύο τρία πραματακια ως εντυπώσεις.
Τα τελευταία χρόνια παίζω μόνο με κινεζικές συσκευές και μπορώ να τους δικαιολογησω πολλά πράγματα.
Είμαι πεπεισμένος ότι έχει πέσει πολύ δουλεια πίσω από αυτό το κινητό, γιατί αυτό πάντα ήταν το μειονέκτημα των κινεζικων. Πολύ γρήγορο development και μετά το αφηνανε στη τύχη του ή στη καλύτερη στα χέρια των χρηστων και μετά αντί για sw update βγαζανε νέα συσκευή. Ή xiaomi αντιθέτως ασχολείται.
Όμως παρότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών σε σχέση με το κόστος νομίζω ότι τελικά το τηλέφωνο αδικειται από τη μπαταρία και το SW. Και καλά ή μπαταρία τι να σου κάνει με αυτά τα χαρακτηριστικά, άλλωστε ότι smartphone κια να χέις το βράδυ θα μπαίνει στη πρίζα. Νομιζω όμως ότι ή καλοσχεδιασμένη miui που όντως επαναπροσδιοριζει το Android του πέφτει λίγο βαριά. Του λειπει ή σπιρτάδα που αναζητάει ο χρήστης στη καθημερινή χρήση.
Ελπίζω τουλαχιστον να γίνεται συνεχώς καλύτερο με κάθε update
Αυτά.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Το SW που λες τι είναι;
Στα υπόλοιπα Συμφωνώ μαζί σου εκτός από το τελευταίο που λες πως η miui του πέφτει βαριά και λείπει ή σπιρτάδα. Για μένα που πρώτη φορά χρησιμοποιώ miui σε σχέση με το απλό android βλέπω πολύ καλύτερα αποτελέσματα γι αυτό και ούτε σκέφτηκα ποτέ να βαλω ρομ που δεν είναι miui όπως για παράδειγμα cyanogenmod και τέτοια. Βέβαια εξαρτάται κι από τις ανάγκες του καθενός αλλά δε νομίζω πως θα ήθελα κατι πιο γρηγορο. Για τη μπαταρία ναι. Να υπήρχε δυνατότητα να έχει μεγαλύτερη θα ήταν το τέλειο κινητό.
Ο/H yiannisT έγραψε:
Το SW που λες τι είναι;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H yiannisT έγραψε:
Για τη μπαταρία ναι. Να υπήρχε δυνατότητα να έχει μεγαλύτερη θα ήταν το τέλειο κινητό.
Όσο θέλουμε τις συσκευές μας, λεπτές, στενές, φινετσάτες, με την μεγαλύτερη οθόνη, FHD, και να έχουμε και το latest model 24πύρινου επεξεργαστή χρονισμένου στα 3.00ghz, και μπαταρία τρακτέρ να είχε, πάλι θα βρίσκαμε τρόπο να μην μας φτάνει.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους. -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H yiannisT έγραψε:
Το SW που λες τι είναι;
Ναι, θεωρώ ότι ή miui από τη μια είναι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον από την άλλη είναι μεγάλη και βαρια. Αυτή είναι η εκτίμηση μου. Θα περίμενε κανείς δηλ ότι ένα 8πυρηνο στα 2Ghz θα είχε εξωπραγματικές επιδόσεις αλλά τελικα είναι ένα νορμάλ τηλέφωνο. Φυσικά δε μπορουμε να τα έχουμε όλα και δε παραπονιέμαι απλά προσγειωθηκα από αυτά που περίμενα όσο το περίμενα να ρθει. Είναι μια καλή αγορα. Μάλλον θα την τιμησω ξανά την xiaomi.
Ο/H Opanos έγραψε:
Ο/H yiannisT έγραψε:
Για τη μπαταρία ναι. Να υπήρχε δυνατότητα να έχει μεγαλύτερη θα ήταν το τέλειο κινητό.
Όσο θέλουμε τις συσκευές μας, λεπτές, στενές, φινετσάτες, με την μεγαλύτερη οθόνη, FHD, και να έχουμε και το latest model 24πύρινου επεξεργαστή χρονισμένου στα 3.00ghz, και μπαταρία τρακτέρ να είχε, πάλι θα βρίσκαμε τρόπο να μην μας φτάνει.
-
-
Ωραίος ο γείτονας.Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
Είναι καπαρωμένο από άλλους.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα