Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Εντάξει μ αυτή τη χρήση που του κανείς σίγουρα διαρκεί πολλές ώρες. Κι εγώ οποτε βάζω το προφίλ της μπαταρίας στο sleep μετά από 10 ώρες είναι πάλι στο 100%
      Αλλά όταν χρησιμοποιώ το 4G γιατί έχω δέκα γιγα το μήνα και το χρησιμοποιώ συχνά, όταν ανοίγω facebook messenger γιατί λόγω επαγγελματικών δυσκολιών είμαι μακριά από την αγάπη μου και μιλάμε συχνά, και μόνο αυτά τα δύο που έγραψα για να μη προσθέσω κι αλλά (οπως το spartwatch για παράδειγμα με τις εφαρμογές του και το bluetooth), τρώνε αρκετή μπαταρία ιδίως το messenger.
      Αλλά αυτό δεν αφορά το redmi note 2 αλλά όλα τα κινητά. Και το ακριβότερο της αγοράς να πάρεις αν είσαι με 4g με Facebook και με Bluetooth οι ώρες αυτονομίας είναι μετρημένες. Γι αυτό ειπα πως αν διαρκούσε για παταδειγμα το διπλάσιο χρόνο ή μπαταρία τότε θα ήταν το τέλειο κινητό.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • σκέφτηκε κανένας τι χρήματα δίνει και τι κριτική κάνει ? Εχουμε υπόψιν τι είναι το value for money? Προερχόμενος από συσκευές HTC και SAMSUNG GALAXY θεωρώ πως είναι ένα αρκετά γρήγορο κινητό καλύτερο από πολλά επώνυμα με μπαταρία άνω του μέσου όρου και ας μην πιάνει τα 0-100 σε 5sec ...... γενικά ένα τίμιο εργαλείο. Αρχίζετε και λέτε πρόβλημα με την μπαταρία , έχει λίγη ακτινοβολία παραπάνω , είναι λίγο αργό λόγο λειτουργικού , δεν έχει gorilla glass και άλλα τόσα και μιξοκλαίτε θαρρείς και ο admin σας έπεισε να το αγοράσετε !!!!!!!! Είναι σαν να πήγατε να φάτε σε γκουρμέ εστιατόριο με τρία ευρώ στην τσέπη και μετά να σχολιάζεται ότι στον μήτσο από την καντίνα έξω από το γήπεδο του παοκ θα τρώγατε καλύτερα !!!!!!!!!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Κατέβασε speedtest, τρέξε την εφαρμογή και δώσε screenshot, δες το upstream σου. Μου φαίνεται από εκεί πηγάζει το πρόβλημα.
      Πανάγο μου το τρόμαξες και του δημιούργησες ψυχικά τραύματα. :)

:o :)
      Δίπλα στο ρουτερ είμαι. Οπτικές ίνες. Άρα δεν παίζει θέμα ταχύτητας. Anyway, αν βρεθεί κάποιος να δουλεύει voip, ας πει ποια εφαρμογή τον βολεψε.

• Διαφήμιση
    • Παιδια γνωρίζει κανεις πως ενεργοποιω την αναμονη κλήσης όταν κάλω εγώ κάποιον;Δηλαδή να μου δείχνει ότι ο άλλος μιλάει..
    • Ο/H Gvasilikos έγραψε:

Παιδια γνωρίζει κανεις πως ενεργοποιω την αναμονη κλήσης όταν κάλω εγώ κάποιον;Δηλαδή να μου δείχνει ότι ο άλλος μιλάει..
      τηλεφωνο-πατας παρατεταμενα το κουμπι με τις τρεις παυλες ν ανοιξουν οι ρυθμισεις της εφαρμογης και καπου εκει θα το βρεις.
      Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
    • Ο/H themakos66 έγραψε:

σκέφτηκε κανένας τι χρήματα δίνει και τι κριτική κάνει ? Εχουμε υπόψιν τι είναι το value for money? Προερχόμενος από συσκευές HTC και SAMSUNG GALAXY θεωρώ πως είναι ένα αρκετά γρήγορο κινητό καλύτερο από πολλά επώνυμα με μπαταρία άνω του μέσου όρου και ας μην πιάνει τα 0-100 σε 5sec ...... γενικά ένα τίμιο εργαλείο. Αρχίζετε και λέτε πρόβλημα με την μπαταρία , έχει λίγη ακτινοβολία παραπάνω , είναι λίγο αργό λόγο λειτουργικού , δεν έχει gorilla glass και άλλα τόσα και μιξοκλαίτε θαρρείς και ο admin σας έπεισε να το αγοράσετε !!!!!!!! Είναι σαν να πήγατε να φάτε σε γκουρμέ εστιατόριο με τρία ευρώ στην τσέπη και μετά να σχολιάζεται ότι στον μήτσο από την καντίνα έξω από το γήπεδο του παοκ θα τρώγατε καλύτερα !!!!!!!!!!!

Δεχομαι την υπερβολή στο σχόλιο σου ως τεχνική χιουμορ. Γιατί ξέρουμε τι αγορασαμε, δε ζητησαμε ρέστα από κανέναν admin αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τα βλέπουμε όλα ρόδινα. Και ναι ξέρω, αμα δ μ αρέσει το βαφω μπλε και το πετάω στη θάλασσα ( εν προκειμένω γλιτωνω κ το βάψιμο γιατί το χω με μπλε καπάκι)

• Διαφήμιση
    • Ο/H gaiosgf έγραψε:

Ο/H Gvasilikos έγραψε:

Παιδια γνωρίζει κανεις πως ενεργοποιω την αναμονη κλήσης όταν κάλω εγώ κάποιον;Δηλαδή να μου δείχνει ότι ο άλλος μιλάει..
      τηλεφωνο-πατας παρατεταμενα το κουμπι με τις τρεις παυλες ν ανοιξουν οι ρυθμισεις της εφαρμογης και καπου εκει θα το βρεις.
      ευχαριστω για την απάντηση αλλά εκεί βρίσκω μόνο αναμονή για τις εισερχομενες κλήσεις...όχι για τις εξερχόμενες.. Και ξέρω ότι είναι θέμα κινητού γιατί σε άλλη συσκευή μου το βγαζει όταν ο άλλος μιλάει και τον κάλω..δεν χάθηκε και ο κόσμος πάντως
    • Ο/H KostasUK έγραψε:

Δίπλα στο ρουτερ είμαι. Οπτικές ίνες. Άρα δεν παίζει θέμα ταχύτητας. Anyway, αν βρεθεί κάποιος να δουλεύει voip, ας πει ποια εφαρμογή τον βολεψε.

Έκανες wipe cache και dalvik cache;
      Εγώ με voip cheap μέσα από voip mobile apk. Δεν έχω πρόβλημα. Ούτε βέβαια στο viber και WhatsApp που στη ομιλία πάει μέσο voip.

• Ο/H makis1024 έγραψε:

Ο/H KostasUK έγραψε:

Έκανες wipe cache και dalvik cache;
      Εγώ με voip cheap μέσα από voip mobile apk. Δεν έχω πρόβλημα. Ούτε βέβαια στο viber και WhatsApp που στη ομιλία πάει μέσο voip.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ναι έχω κάνει wipes.
      Ποιο apk έχεις? Έβαλα 10 ευρώ στο voipstunt αλλά μέχρι στιγμής αποτυχία η επικοινωνία από άποψη ποιότητας κλήσης.

• Ο/H KostasUK έγραψε:

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ναι έχω κάνει wipes.Ποιο apk έχεις? Έβαλα 10 ευρώ στο voipstunt αλλά μέχρι στιγμής αποτυχία η επικοινωνία από άποψη ποιότητας κλήσης.

Voip cheap

• Διαφήμιση
    • Έχει παρατηρήσει κανένας ένα θέμα (πιθανό bug) με τις ειδοποιήσεις και την οθόνη, στην τελευταία Dev 6.2.25?

Το παρατήρησα όταν το έχω και φορτίζει (ίσως να το κάνει και εκτός φόρτισης αλλά δεν το θυμάμαι), όταν έχω μια ειδοποίηση από email (είτε στην εργοστασιακή εφαρμογή είτε στο Gmail), κάνει το γνωστό ήχο και ανάβει η οθόνη (από σβηστή που είναι) για 10" (μέχρι εδώ ως συνήθως σωστά). Μετά σβήνει η οθόνη ξανά και σε 5" ανάβει ξανά και δείχνει πάλι την ειδοποίηση, μετά πάλι σβήνει και ξανά ανάβει σε 5", και αυτό συνεχίζεται διαρκώς, το οποίο εκτός από παράλογο έχει επιπτώσεις και στην μπαταρία (εάν το κάνει και εκτός φόρτισης).

Είναι φυσιολογικό αυτό; Το έκανε και με τις προηγούμενες ΡΟΜ και δεν το είχα προσέξει;

Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
      Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS)