Βρε παιδιά βοήθεια.
Προσπαθώ εδώ και 40 λεπτά να βρώ στο forum τί να επιλέξω στο backup για να κάνω nandroid backup μέσω twrp και δεν το κατάφερα.
Φοράω την GTV-3.3.3 με TWRP 3.0.0
Καλησπερα. Έχω περασμένη την τελευταία stable ελληνική (με twrp). Επειδή εχω πρόβλημα με το hotspot και από ότι είδα όλες οι λύσεις απαιτούν root ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να έχω root στην stable ROM που είμαι; Για παράδειγμα όταν κανείς reboot από recovery σε system ενημερώνει ότι δεν είμαι root και αν θέλω να κάνω swipe για να κάνει εγκατάσταση το su. Επειδή όμως διαβάζω διάφορα αρνητικα για su θα ήθελα κάποια αξιόπιστη συμβουλή. Ευχαριστώ
Καλησπέρα στη παρέα και καλή εβδομάδα. Μιας και αρκετοί έχουν θέμα με το πως να κρατήσουν backup μέσω recovery, ας κατεβάσουν μια εφαρμογή όπως το titanium backup για την οποία υπάρχει οδηγός-manual και σε ξεχωριστό θέμα του forum, αν θυμάμαι σωστά...
Καλησπερα. Έχω περασμένη την τελευταία stable ελληνική (με twrp). Επειδή εχω πρόβλημα με το hotspot και από ότι είδα όλες οι λύσεις απαιτούν root ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να έχω root στην stable ROM που είμαι; Για παράδειγμα όταν κανείς reboot από recovery σε system ενημερώνει ότι δεν είμαι root και αν θέλω να κάνω swipe για να κάνει εγκατάσταση το su. Επειδή όμως διαβάζω διάφορα αρνητικα για su θα ήθελα κάποια αξιόπιστη συμβουλή. Ευχαριστώ
Καλη ερώτηση !!
Αν θέλεις να κάνεις root την stable δεν θα εγκαταστήσεις το superSU όταν σε ρωτάει το TWRP.
Θα κατεβάσεις το zip του superSU που παρεχεται στο forum και θα το κάνεις install από TWRP.
Κάποια στιγμή είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα... και από ότι έμαθα ..όσα wipes και να κανεις δεν φευγει επειδή το πρόβλημα αυτό βρίσκεται στην NVRAM.
Πως το έδιωξα;;; Έκανα καθαρή με fastboot και στο καπάκι πέρασα στην stable 7.1.3.0 και ολα λειτουργούσαν μια χαρά μετά.
Η fastboot ανασυντάσει την NVRAM και θα σου διορθωθεί μετά.
Αυτό στο προτείνω αν θέλεις να παραμεινεις σε μη root κατασταση όπως είσαι τώρα
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)