ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ STABLE 7.1 KAI OTAN ΑΝΟΙΓΩ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ PLAYER ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ
ΟΠΩΣ ΡΩΤΑΓΕ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΡΟΜ ΑΠΟ ΤΗΝ XIAOMI.EU
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΩ ΑΥΤΟ?
χαίρετε, προσπαθώντας από gtv να περάσω στην καινούρια stable, έκανα wipes (cache, dalvik, data) και στη συνέχεια -κατά την εκκίνηση- δεν έδωσα τους κωδικούς τoυ wifi.
Τώρα μου ζητάει να ενεργοποιήσω τη συσκευή (activate this device), ωστόσο κατά την ενεργοποίηση απαιτεί τη χρήση δικτύου.
Αν έγινα κατανοητός και γνωρίζετε κάποια λύση...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
χαίρετε, προσπαθώντας από gtv να περάσω στην καινούρια stable, έκανα wipes (cache, dalvik, data) και στη συνέχεια -κατά την εκκίνηση- δεν έδωσα τους κωδικούς τoυ wifi.
Τώρα μου ζητάει να ενεργοποιήσω τη συσκευή (activate this device), ωστόσο κατά την ενεργοποίηση απαιτεί τη χρήση δικτύου.
Αν έγινα κατανοητός και γνωρίζετε κάποια λύση...Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μα , έχουμε πει πολλές φορές ότι για να πας από dev σε stable θέλει clean install.
Αν φοράς twrp πρέπει να φλασαρεις τη stable με... wipe data factory reset , install zip , wipe cache and dalvik cache , reboot system.
Μπορείς να δοκιμασεις να βάλεις πάλι αυτή που φοραγες πριν , μόνο με wipe cache και dalvik μπας και επανέλθει , αλλιώς πας για clean install και στήσιμο του τηλ.. απ'την αρχή .
Εκτός αν έχεις κάποιο backup από TWRP.
Εκτός αν κάτι δεν έχω καταλάβει καλά .
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν φοράς twrp πρέπει να φλασαρεις τη stable με... wipe data factory reset , install zip , wipe cache and dalvik cache , reboot system.
Μπορείς να δοκιμασεις να βάλεις πάλι αυτή που φοραγες πριν , μόνο με wipe cache και dalvik μπας και επανέλθει , αλλιώς πας για clean install και στήσιμο του τηλ.. απ'την αρχή .
Εκτός αν έχεις κάποιο backup από TWRP.
δεν έπρεπε να κάνω wipe data?
έχω twrp και έχω κρατήσει backup.
@pagour3
Αν έχεις backup μπορείς να το επαναφερεις , αν βέβαια διαπιστώσεις ότι έχεις πρόβλημα.
Επειδή είδα μετά ότι έκανες και wipe data το οποίο ήταν σωστό.
Πρέπει να ξέρεις ότι μετά από wipe data πρέπει να ξαναστησεις το τηλ.. απ'την αρχή , να βάλεις κωδικούς ίντερνετ , να φτιάξεις gmail κ.λ.π.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk