2-3 μηνύματα πιο πριν. Απλά έβαλα την fastboot rom και μετά την stable 7.2 αλλά επειδή την έβαλα από τον updater και δεν έκανε factory reset μείνανε η εφαρμογές χρήστη που είχε ενσωματωμένες η fastboot ρομ. Εν τέλει φύγανε όλες σε 2 λεπτά.Ο/H pechr έγραψε:
τι προηγήθηκε πριν βάλεις την stable;; Ποια ειναι αυτά τα κινέζικα apps;; ονομασε τα....Όταν μεταφερόμαστε απο stable σε dev και το αντίστροφο τότε πρεπει να προηγηθει factory reset ή θα επιλέξεις τα 3 wipes (cache, data, dalvik cache)Ο/H kosmasdel έγραψε:
'Εβαλα την stable 7.2.1 την ελληνική από εδώ αλλά έχει μέσα κάποια κινέζικα apps (!). Είναι ασφαλές να τα απεγκαταστήσω;
Οπότε είναι αναγκαίο να μπεις TWRP
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
@mitsoxrist απεφευγε τόσο μεγάλες παραθέσεις και ότι θες για antutu στο αντίστοιχο θέμα.
-
Ο/H mitsoxrist έγραψε:
Παρεπιπτοντως ομως μια ερωτηση στο παλιο τηλεφωνο πηγαινα στο προβολη και ειχε μεταφορα οθονης και το εστελνα στην tv
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Αυτές δεν είναι ''κινεζιές''
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H mitsoxrist έγραψε:
Παρεπιπτοντως ομως μια ερωτηση στο παλιο τηλεφωνο πηγαινα στο προβολη και ειχε μεταφορα οθονης και το εστελνα στην tv
-
Ο/H bandit650 έγραψε:
εγω εχω ενεργοποιησει τη ασυρματη οθονη απο τη διαδρομη που προτεινεις αλλα δε εχω ασυρματη οθονη απο το κινητο στη tv. το εκανε το απλο hongmi που ειχα και τωρα δε το καταφερνω. καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H bandit650 έγραψε:
εγω εχω ενεργοποιησει τη ασυρματη οθονη απο τη διαδρομη που προτεινεις αλλα δε εχω ασυρματη οθονη απο το κινητο στη tv. το εκανε το απλο hongmi που ειχα και τωρα δε το καταφερνω. καμια ιδεα τι μπορει να φταιει;
-
Παρατήρηση. Μi account --> personal info
Δεν αφήνει να καταχωρηθεί το email μας. Βγάζει error. -
Ο/H bandit650 έγραψε:
ναι . η τηλεοραση βλεπει το κινητο και αντιστροφα. καποιες φορες γινετε η συνδεση αλλα δε εμφανιζετε η οθονη του κινητου στη τηλεοραση. τις περισοτερες φορες ερχετε ειδοποιηση στο τηλεφωνο οτι η τηλεοραση προσπαθει να συνδεθει , παταω αποδοχη και μετα ξανα η ειδοποιηση για συνδεση ξανα αποδοχη και ξανα ειδοποιηση. και στο τελος δε συνδεετε.
Redmi Note 8T (Willow)
Πάντως (7.1.1.0 stable)συχνά το τηλέφωνο κολλάει και πρέπει να περιμένω δευτερόλεπτα για να επανέλθει. Νεκρωνει, σαν να του κάθισε κάτι στο λαιμό, πχ όταν το έχω για λίγη ώρα στην άκρη, με παιχνίδι σε εξέλιξη, για να ξεκουραστω, όταν το ξαναπάρω στα χέρια μου, θέλει φιλί της ζωής, πράγμα που ποτέ δεν συνέβαινε με το s3 που είχα πριν, για τις ίδιες εφαρμογές φορτωμένες μιλώντας πάντα...
-
Ο/H kinezakias έγραψε:
Πάντως (7.1.1.0 stable)
έχουν βγει δύο εκδόσεις από τότε.
τώρα είναι η έκδοση 7.2.1.0
έχεις κανει καθαρή εγκατάσταση από όταν παρελαβες το κινητο σου;;Redmi Note 8T (Willow)
παιδιά να ρωτησω η κάμερα σε ποιά ανάλυση είναι? Γιατί δεν βλέπω πουθενά να βάλω.αυτή την ρύθμιση έχω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα