Θέλω να κάνω εγκατάσταση την τελευταία stable rom. Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός γιατί έχω μπερδευτεί και δεν το κατέχω καθόλου?
Τώρα έχω την 66.77.33.00 (LHMCNCH) Stable
Τώρα έχω την 66.77.33.00 (LHMCNCH) Stable
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑπό το συγκεκριμένο κατάστημα θα σου έρθει σχεδόν έτοιμο... με TWRP, DEV 5.12.17 και απλά κάνει factory reset και install την ROM που θέλεις.Ο/H topmar έγραψε:
Επίσης, επειδή θέλω να περάσω full Ελληνική ΡΟΜ από εσάς, μια Stable (είναι αρχάριοι χρήστες και δεν θέλουν πολλά-πολλά με Updates, δοκιμές κλπ), το καλύτερο είναι να το ζητήσω με Αγγλοκινέζικη ΡΟΜ και μετά να περάσω Ελληνική ΡΟΜ??
Ο/H makis1024 έγραψε:
Έκανες wipe cache και dalvik να δεις εάν διορθώθηκε;Ο/H tamtam έγραψε:
καλησπέρα σας
εχω ένα θεματακι με το πληκτρολογιο
όταν μπαινω στις επαφες να ζητησω να γραψω ένα ονομα δεν μου ανεβαζει το πληκτρολογιο
αυτό το παρατηρησα στις δυο τελευταίες ρομ 6.2.25 και 6.3.3
όταν το κανω επανεκκινηση επανέρχεται αλλα μου το κανει αρκετες φορες
επισης όταν κανω επανεκκινηση μου βγαζει στις ειδοποιήσεις ένα <<η καρτα σιμ είναι μη ενεργη. συγχρονισμοςαρχειου κλησεων>>
χωρις να εχω παρατηρησει καποιο πρόβλημα σβηνοντας το
ξερει καποιος κατι?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
και επανέρχομαιΟ/H makis1024 έγραψε:
Εναλλακτικά δοκίμασε το Swiftkey beta keyboard που είναι στην 6.3.3, να δεις συμπεριφορά.Ο/H tamtam έγραψε:
δεν εκανα τωρα αλλα όταν εβαλα την 6.3.3 εκαναεφόσον όμως μου το εκανε και στην προηγουμενη?????Ο/H makis1024 έγραψε:
θα το κανω βεβαια να δουμε.
δε βολεψε[/b] ....
που βρίσκονται οι ρομ ολες οι προηγούμενες γιατι δεν τις βρηκα και δεν την εχω κατεβασει αυτή, μονο την 10 εχω στο μειλ μουΟ/H makis1024 έγραψε:
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στο δικό μου, αλλά μια που θα βάλεις καινούργια βάλε την 6.3.11 από twrp με wipes, πίσω και install, μου φαίνεται ότι είχε καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από την τελευταία 6.3.17.
Ο/H agmg έγραψε:
Ευχαριστώ φίλε μου!Ο/H mixaliscy έγραψε:
Μπράβο σουΟ/H agmg έγραψε:
Το δικό μου Prime σε χρώμα dark grey έφυγε προχθές από το Vickmall.
Ανυπομονώ να έρθει και να του αλλάξω τα φώτα
Μέχρι τότε διαβάζω από την αρχή το θέμα αυτό για να γνωρίζω όσο το δυνατόν περισσότερα και να είμαι έτοιμος...
Ότι καλύτερο είχες να κάνεις είναι αυτό
Και να κάνω και τον μάντη. Όταν έρθει θα σου φανεί παιχνιδάκι...
Κοίτα έχω αρκετή εμπειρία με φλασαρίσματα τόσο με SP Flash tool όσο και μέσω custom recovery.
Έχω δοκιμάσει ουκ ολίγες rom στο Jiayu G4S που έχω τώρα.
Μάλιστα για ένα καιρό φορούσα port της MIUI 7 οπότε έχω γνωρίσει και το λειτουργικό (o μόνος λόγος που έβγαλα αυτή τη rom ήταν επειδή δεν είχε 3G στη δεύτερη sim).
Απλά κάθε κινητό έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες οπότε καλύτερα να είμαι προετοιμασμένος![]()