Στην Xiaomi πάνε ..Ο/H KostasUK έγραψε:
Καλημέρα. Όταν στέλνουμε bug report, η αναφορά πάει στην xiaomi ή εδώ στους devs του φόρουμ?
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Μπες σε recovery και φλασαρε πάλι το Ρομ .
Αν πάλι δεν ανοίγει , κάνε όλα τα wipes και φλασαρε , αλλά θα χάσεις τα δεδομένα του τηλ.. επειδή θα κάνεις wipe data factory reset .
Αν δεν μπαίνει σε recovery , θα δοκιμασεις να βάλεις recovery πάλι , μέσω fastboot.
Τελευταία λύση το fastboot rom , δες το πρώτο ποστ αυτού του τοπικ.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας
δηλ την τελευταια λυση? γιατι δεν ακουει τιποτα άλλο ?
η να κανω αυτό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool?there is two kind of people
these who likes me and the rest who can go to hell...!!! -
Παιδιά συγχαρητήρια για την εξελληνισμένη twrp. Ένα μικρό ε ξέφυγε στο "επιβεβαίωση" στις ρυθμίσεις ίσα-ίσα για να μην το πιάνει το μάτι!!! Να 'στε καλά.
-
Ο/H chrdes έγραψε:
Παιδιά συγχαρητήρια για την εξελληνισμένη twrp. Ένα μικρό ε ξέφυγε στο "επιβεβαίωση" στις ρυθμίσεις ίσα-ίσα για να μην το πιάνει το μάτι!!! Να 'στε καλά.
Ίσως και άλλα να μας έχουν ξεφύγει, οποιαδήποτε διόρθωση η διευκρινιση γράψτε την εκειRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Καλησπέρα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες-ουσες !!! Έχω παρατηρήσει πως με την GTV 6.3.3 δεν πιάνω 4g δίκτυο παρόλο που έχω κάνει την επιλογή από τις ρυθμίσεις .Τι μπορεί να ευθύνεται γι'αυτό ;; Η συσκευή μου είναι με τα 32gb Ram .
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Delimx έγραψε:
Τι μπορεί να ευθύνεται γι'αυτό ;;
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Όχι και η αλήθεια είναι πως δεν το γνώριζα ... Αύριο κιόλας θα πάω από ένα κατάστημα του ΟΤΕ .
Σε ευχαριστώ pechr !!
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tamtam έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Μπες σε recovery και φλασαρε πάλι το Ρομ .
Αν πάλι δεν ανοίγει , κάνε όλα τα wipes και φλασαρε , αλλά θα χάσεις τα δεδομένα του τηλ.. επειδή θα κάνεις wipe data factory reset .
Αν δεν μπαίνει σε recovery , θα δοκιμασεις να βάλεις recovery πάλι , μέσω fastboot.
Τελευταία λύση το fastboot rom , δες το πρώτο ποστ αυτού του τοπικ.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας
δηλ την τελευταια λυση? γιατι δεν ακουει τιποτα άλλο ?
η να κανω αυτό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool?
Εφόσον μπαίνει σε fastboot το τηλ.. μπορείς να δοκιμασεις πρώτα να περάσεις twrp και εσχάτη λύση το φλασαρισμα με mi flash
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
σημερα το παρελαβα απο geekbuying εχει [ MIUI 7.0 stable 7.0.6.0.0. (LHMCNCI) ] μπορω να βαλω κατευθειαν???
xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-6.3.17.zip απο αναβαθμιση τηλεφωνου???
Οχι, ΔΕΝ μπορείς, αφού η συσκευή έρχεται με κλειδωμένη τη ROM με Private Keys από την Xiaomi και είναι αδύνατον να γίνει το Flash της Ελληνικής ROM, με το Recovery που συνοδεύει την συσκευή.
Πρέπει να ακολουθήσεις ΑΥΤΟΝ ή ΑΥΤΟΝ τον οδηγό!
-
Γεια χαρα παιδια.Πως μπορω να απαλλαγω απο μια πανταχου παρουσα ειδοποιηση ''printer error print''?
-
en.miui.com/thread-248325-1-1.html
βγήκε η 7.2.2. δεν πρόσεξα κάτι τρομερό στο changelog. καλοδεχουμενη πάντως όταν βγει και η ελληνική. -
Ο/H Agent_92 έγραψε:
en.miui.com/thread-248325-1-1.html
βγήκε η 7.2.2. δεν πρόσεξα κάτι τρομερό στο changelog. καλοδεχουμενη πάντως όταν βγει και η ελληνική.
Sorry , γραψε λάθος , άλλο Ρομ νόμιζα
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα