Την καλησπερα μου σε ολους ολες και αλλους.Πως ρυθμιζω ποιες εφαρμογες δεν θελω να τρεχουν συννεχεια ?πχ viber skype facebook και αλλες γιατι μονιμως ειμαι 600 με 700mb ελευθερα?φοραω την τελευταια dev
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H tamtam έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
Μπες σε recovery και φλασαρε πάλι το Ρομ .
Αν πάλι δεν ανοίγει , κάνε όλα τα wipes και φλασαρε , αλλά θα χάσεις τα δεδομένα του τηλ.. επειδή θα κάνεις wipe data factory reset .
Αν δεν μπαίνει σε recovery , θα δοκιμασεις να βάλεις recovery πάλι , μέσω fastboot.
Τελευταία λύση το fastboot rom , δες το πρώτο ποστ αυτού του τοπικ.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας
η να κανω αυτό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool?
Όχι
Όχι ο gkalen σου λέει να φλασάρεις την ρομ μέσω twrp. Έχεις κρατήσει backup σε εξωτερική sd; Εάν δεν έχεις κρατήσει, πάνε οι εφαρμογές σου. Κάνεις όλα τα wipes και κάνεις install την 6.3.11. Εάν πάλι δεν έχεις twrp πρέπει να ξαναβάλεις μέσω ένος από τους τέσσερεις τρόπους caeser, stefanos, spflash, ή μέσω twrp φλασαρίσματος. Την άλλη φορά όταν κάνεις wipes, επέλεξε advanced και πρόσεχε να έχεις τικαρισμένα μόνο cache και dalvik, όχι system που υποψιάζομαι ότι ήταν τικαρισμένο στο wipe γιαυτό κολλάει στο mi.
-
Ο/H nikosken έγραψε:
Την καλησπερα μου σε ολους ολες και αλλους.Πως ρυθμιζω ποιες εφαρμογες δεν θελω να τρεχουν συννεχεια ?πχ viber skype facebook και αλλες γιατι μονιμως ειμαι 600 με 700mb ελευθερα?φοραω την τελευταια dev
-
Λοιπόν, Θέλω να το αποφυγω, αλλά μάλλον πρέπει να το κάνω. Δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικό, αλλά μου κλεινει εφαρμογες. Συνήθως χρησιμοποιώ Chrome, viber, μουσική/ραδιόφωνο, mi home ή συνδυασμούς αυτων ή ανάλογα την ώρα ανοίγω remote, εφαρμογή ειδήσεων κ.α. Όταν ανοίξω μια τρίτη εφαρμογή και επιστρέψω στην πρωτη, αυτή έχει κλείσει. Μπορεί και όχι, αλλά συνήθως συμβαίνει.
Έχω κάνει καθαρή εγκατασταση από την αρχή και από κει και πέρα μόνο ελληνικές dev από TWRP με wipes.
Να κάνω μια νέα καθαρή εγκατασταση; Να κρατήσω τοπικά αντιγραφα και να το επαναφερω μετά; Αν γίνεται να μη χρειαστεί υπολογιστήςΌταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H nikosken έγραψε:
μονιμως ειμαι 600 με 700mb ελευθερα?φοραω την τελευταια dev
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!! -
Καλησπέρα σε όλους σας, θα ήθελα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και εγώ με την παρέα για το μοντελάκι μας.
Το απέκτησα τον Ιανουάριο, από Gearbest και επέλεξα το prime κυρίως για τα 32GB του, και παρακολουθώντας φανατικά το Forum, εγκατέστησα με επιτυχία (είμαι έμπειρος τεχνικός υπολογιστών), την Ελληνική Stable rom όπου και αναβάθμισα σταδιακά έως και την 7.2.1.0 ρουτάροντας την.
Φυσικά όπως οι περισσότεροι είμαι πολύ ευχαριστημένος με την συσκευή, ακόμη και με την μπαταρία που ταλαιπωρεί μερικούς, εκτός από δύο θεματάκια που θα σας αναφέρω και μια παράξενη απορία που προέκυψε μετά την παραλαβή δεύτερου ολόιδιου τηλεφώνου για ένα φίλο πάλι από Gearbest χθες.
Στο δικό μου λοιπόν αντιμετωπίζω ένα θέμα με αποσύνδεση του bluetooth handsfree (plantronics m70) αραιά και που και αντιμετωπίζεται με κλείσε άνοιξε το ΒΤ στο κινητό.
Και ένα δεύτερο περίεργο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, και που δεν το είχε από την αρχή, είναι με την έξοδο ακουστικών όπου εάν συνδέσω απλά ακουστικά ή ηχεία ακούγεται ένας δυνατός επαναλαμβανόμενος βόμβος σαν πολυβόλο! Ενώ αν συνδέσω handsfree που το jack έχει και επαφή για το μικρόφωνο όλα καλά! Αν και μου μοιάζει για μηχανικό πρόβλημα στην έξοδο κάθε γνώμη δεκτή!
Στο περίεργο τώρα, στο νέο prime που πήρα για τον φίλο, η οθόνη είναι πολύ πιο «κιτρινισμένη» σαν η θερμοκρασία χρώματος να είναι καρα-θερμή! Καμιά ρύθμιση δεν αλλάζει σημαντικά κάτι… Αν και η διαφορά μεταξύ των δύο οθονών «βγάζει μάτι», εάν κανείς δεν δει άλλο θα θεωρήσει ότι είναι ΟΚ. Τι λέτε να παίζει?
(Συγχωρέσατε μου το μεγάλο κείμενο αλλά στο forum γράφω σπάνια, λόγω χρόνου, αν και είμαι τακτικότατος αναγνώστης!)[ Δημήτρης ] -
Καλησπέρα και σε εσένα φίλε coolatos
Όσον αφορά τα ακουστικά.: Προσωπικά χρησιμοποιώ dev roms, όντως κάνει περίεργους ήχους όταν συνδέσεις ή αποσυνδέεις τα ακουστικά. Ειδικά μετά την ενσωμάτωση του ATOMS. Σε εμένα το κάνει σε όλων των ειδών τα ακουστικά, είτε έχουν είτε δεν έχουν μικρόφωνο.
Όσον αφορά το bluetooth: Η καλύτερη dev rom για το bluetooth ήταν η 6.3.3. Επειδή τα χρησιμοποιώ συχνά στην δουλειά, με όλες τις υπόλοιπες, όταν έκλεινε το κινητό (standby) κατά 90% έχανε την σύνδεση και όπως ανέφερες, έπρεπε να απενεργοποιήσεις το bluetooth από το κινητό για να συνδεθεί. Επίσης, σε αρκετές roms αν απενεργοποιήσεις το bluetooth από το κινητό, δεν είναι πάλι άμεσα διαθέσιμο για ενεργοποίηση, έχει χρειαστεί και πάνω από λεπτό μέχρι να μπορείς να το ενεργοποιήσεις πάλι.
Όσον αφορά την οθόνη: Να υποθέσουμε ότι έχεις αλλάξει την rom και στον φίλο σου ? -
Ο/H themakos66 έγραψε:
Ο/H nikosken έγραψε:
μονιμως ειμαι 600 με 700mb ελευθερα?φοραω την τελευταια dev
-
Για σου φίλε @coolatos και χρόνια πολλά.Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις τα ακουστικά με διαχωριστη να δεις αν κάνει πάλι το θόρυβο?(το καλώδιο που έχει διαφορετικές υποδοχές για ακουστικά και μικρόφωνο).Για το bluetooth δεν ξέρω γιατί σπανίως χρησιμοποιώ.Τώρα για την οθόνη μήπως ο φιλος έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία ανάγνωσης?You may think you can fly - but you better not try
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Καλησπέρα και σε εσένα φίλε coolatos
Όσον αφορά τα ακουστικά.: Προσωπικά χρησιμοποιώ dev roms, όντως κάνει περίεργους ήχους όταν συνδέσεις ή αποσυνδέεις τα ακουστικά. Ειδικά μετά την ενσωμάτωση του ATOMS. Σε εμένα το κάνει σε όλων των ειδών τα ακουστικά, είτε έχουν είτε δεν έχουν μικρόφωνο.
Όσον αφορά το bluetooth: Η καλύτερη dev rom για το bluetooth ήταν η 6.3.3. Επειδή τα χρησιμοποιώ συχνά στην δουλειά, με όλες τις υπόλοιπες, όταν έκλεινε το κινητό (standby) κατά 90% έχανε την σύνδεση και όπως ανέφερες, έπρεπε να απενεργοποιήσεις το bluetooth από το κινητό για να συνδεθεί. Επίσης, σε αρκετές roms αν απενεργοποιήσεις το bluetooth από το κινητό, δεν είναι πάλι άμεσα διαθέσιμο για ενεργοποίηση, έχει χρειαστεί και πάνω από λεπτό μέχρι να μπορείς να το ενεργοποιήσεις πάλι.
Όσον αφορά την οθόνη: Να υποθέσουμε ότι έχεις αλλάξει την rom και στον φίλο σου ?
[ Δημήτρης ] -
Ο/H Thracia έγραψε:
Για σου φίλε @coolatos και χρόνια πολλά.Έχεις δοκιμάσει να συνδέσεις τα ακουστικά με διαχωριστη να δεις αν κάνει πάλι το θόρυβο?(το καλώδιο που έχει διαφορετικές υποδοχές για ακουστικά και μικρόφωνο).Για το bluetooth δεν ξέρω γιατί σπανίως χρησιμοποιώ.Τώρα για την οθόνη μήπως ο φιλος έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία ανάγνωσης?
Όσο για την οθόνη είναι σε κανονική λειτουργία, την έβαλα τώρα με αυξημένη φωτεινότητα και στο «ψυχρό» και πλησιάζει κάπως την δική μου που είναι όλα στη μέση![ Δημήτρης ] -
Ο/H coolatos έγραψε:
Και ένα δεύτερο περίεργο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, και που δεν το είχε από την αρχή, είναι με την έξοδο ακουστικών όπου εάν συνδέσω απλά ακουστικά ή ηχεία ακούγεται ένας δυνατός επαναλαμβανόμενος βόμβος σαν πολυβόλο! Ενώ αν συνδέσω handsfree που το jack έχει και επαφή για το μικρόφωνο όλα καλά! Αν και μου μοιάζει για μηχανικό πρόβλημα στην έξοδο κάθε γνώμη δεκτή!
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα