Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Άραγε υπάρχει τίποτα στα σκαριά από την Xiaomi για double tap to open; Σε άλλα μοντέλα όπως το Mi4C έχει ενσωματώσει την λειτουργία. Ειδικά στο δικό μας που είναι και μεγάλο μέγεθος θα βόλευε.
play.google.com/store/apps/det…ravityscreenofffree&hl=el
Κάποιοι με double tap το απενεργοποιούν και χρησιμοποιούν το παραπάνω.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Άραγε υπάρχει τίποτα στα σκαριά από την Xiaomi για double tap to open; Σε άλλα μοντέλα όπως το Mi4C έχει ενσωματώσει την λειτουργία. Ειδικά στο δικό μας που είναι και μεγάλο μέγεθος θα βόλευε.
Κάποιοι με double tap το απενεργοποιούν και χρησιμοποιούν το παραπάνω.
).
-
Παραδοξως δεν εχει μεγαλη καταναλωση, αλλα black screen control δεν ειναι.. Τι να πουμε, κανει παπαδες, αλλα λειτουργια και του πιο φτηνου κινητου,δεν την εχει..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Για απενεργοποίηση έχω το ενσωματωμένο κουμπί - widget της MIUI οπότε οκ. Το θέμα είναι το άνοιγμα. Το είχα δοκιμάσει παλιότερα αυτό το app αλλά δεν με βόλεψε, άσε που λογικά θα έχει και μεγάλη κατανάλωση γιατί κρατάει ενεργό το digitizer σε αντίθεση με το "μαμά" double tap από τον kernel (μπορεί και να λέω χαζά αλλά κάπου έτσι τα είχα διαβάσει).
Το gravity screen στην ουσία διαβάζει τις τιμές του proximity sensor και εκτελεί τις λειτουργίες που το έχεις ρυθμίσει να εκτελεί.
Το ποιο απλό θα σου πω, όσοι με έχουν δει να ανοίγω το κινητό περνώντας το χέρι πάνω από τον proximity sensor έχουν τρελαθεί... -
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Για απενεργοποίηση έχω το ενσωματωμένο κουμπί - widget της MIUI οπότε οκ. Το θέμα είναι το άνοιγμα. Το είχα δοκιμάσει παλιότερα αυτό το app αλλά δεν με βόλεψε, άσε που λογικά θα έχει και μεγάλη κατανάλωση γιατί κρατάει ενεργό το digitizer σε αντίθεση με το "μαμά" double tap από τον kernel (μπορεί και να λέω χαζά αλλά κάπου έτσι τα είχα διαβάσει).
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Το gravity screen στην ουσία διαβάζει τις τιμές του proximity sensor και εκτελεί τις λειτουργίες που το έχεις ρυθμίσει να εκτελεί.
Το ποιο απλό θα σου πω, όσοι με έχουν δει να ανοίγω το κινητό περνώντας το χέρι πάνω από τον proximity sensor έχουν τρελαθεί...
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H chrispre913 έγραψε:
το κατέβασα πρέπει να κάνω κάτι να δουλέψει αυτό με το χέρι απο πάνω;;; έχει 1500 ρυθμίσεις
Μην ενεργοποιήσεις την επιλογή "Turn Screen ON by Motion" γιατί καταναλώνει αρκετή μπαταρία αυτό. Αν θες να κερδίσεις λιγάκι σε κατανάλωση μπορείς να βάλεις το Pocket Sensor και Table Sensor στις 0 μοίρες -
-
Motion και ξερό ψωμί. Με κάλυψε απόλυτα. Σπάνια άνοιξε η οθόνη χωρίς να την χρειαστώ και επίσης με γλυτώνει από την παιδικότητα να περνάω το χερι πάνω από το κινητό σαν να είμαι κανένας περίεργος. Nasdriver no bad feelings mate.
Edit: Είμαι με 6.3.17 και δεν δουλεύει το one handed mode. Σε εσάς με την ίδια ρομ, σας δουλεύει? -
Ο/H teobitoulas έγραψε:
Παιδιά το πρόβλημα που ανέφερε ο φίλος λιγες σελιδες ποιο πριν οτι το κινητό κόλλησε και αναγκάστηκε να βγάλει την μπαταρία το εχω πάθει και εγω και το έχω και εγω απο το cityshop. Επίσης εχω περάσει ελληνική ρομ με καθαρή εγκατάσταση
καλησπερα φιλε τωρα το κινητο σου ειναι ενταξει? εμενα εκτος απο οτι κολλησε και εβγαλα την μπαταρια χαλαει γρηγορα η μπαταρια εκανα μια φορα reboot μονο του και ανεβαζει θερμοκρασια εφτασε και 50 βαθμους και εχει κατι χαζα lag σε παιχνιδακια οπως drift car x μπορει κανεις να με βοηθησει πηρα τηλεφωνο στο city shop και μου ειπαν στειλτο να το δουμε να το στειλω η οχι?και κατι αλλο αμα κανω upgrade την rom θα χασω εγγυηση?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
άκυρο ήθελε rebootΔωρεά προς την κοινότητα (Donation)
Phone:Redmi Note 2
Ρομ: Dev RedmiNote2 Hermes MiUi7-6.4.7 by @gkalen
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα