Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H elpa02 έγραψε:

Για πρώτη φορά δε έχω για αρκετές μερες το widget του Vodafone app. Τρελό battery drain. Μπορεί να μη βλέπω τις μπαρες της βοντα να ανεβαίνουν μα δε βλέπω και τη μπάρα της μπαταρίας να κατεβαινει

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Το widget την Vodafone δουλεύει συνέχεια από την αρχή το παράτησα και το έβγαλα

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • περασα την καινούργια GTV .. Δεν έχω ούτε lags ούτε τίποτα από όσα ανεφερα πάνω.. Λογικά δεν είχε κατέβει σωστά ή προηγούμενη έκδοση και μου έκανε όλα αυτά τα περίεργα.. Και η κάμερα ανοίγει κατευθείαν.. Και οι εφαρμογές κατεβαίνουν σφερα.. Όλα μία χαρά :)
    • Διαφήμιση
    • Έχω το redmi note 2 και την stable 7.2.3 Κατέβασα πριν από λίγο το αρχείο rar με τις εικόνες Mitu και μέσα από τις λήψεις προσπάθησα να το αποσυμπιέσω σε φάκελο που δημιούργησα μέσα στις φωτογραφίες αλλά μου έβγαλε ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο. Το ξανά κατέβασα αλλά τα ίδια. Τελικά το αποσυμπίεσα με τον es-explorer που δεν ξέρω αν παίζει ρόλο έχει δικαιώματα root. Κάνω κάτι λάθος ή είναι bug;
    • Ο/H chrdes έγραψε:

Έχω το redmi note 2 και την stable 7.2.3 Κατέβασα πριν από λίγο το αρχείο rar με τις εικόνες Mitu και μέσα από τις λήψεις προσπάθησα να το αποσυμπιέσω σε φάκελο που δημιούργησα μέσα στις φωτογραφίες αλλά μου έβγαλε ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο. Το ξανά κατέβασα αλλά τα ίδια. Τελικά το αποσυμπίεσα με τον es-explorer που δεν ξέρω αν παίζει ρόλο έχει δικαιώματα root. Κάνω κάτι λάθος ή είναι bug;

Τελικά είδα ότι το αρχείο έχει owner root οπότε μάλλον αυτό φταίει.
    • καλησπερα παιδια!!εχω στα χερια μου το redmi note 2 οχι το prime εδω κ δυο εβδομαδες..αρχικα το κινητο το εφτιαξε ενας φιλος μου ο οποιος ασχολειτε με αναβαθμισεις μιας κ εγω δν εχω καμια ιδεα.. το κινητο απο πρωτη ματια πεταει στην κυριολεξια!!!εχω 2 καρτες μεσα και μια 16sd απο το παλιο μου κινητο με φωτο κ μουσικη..εχω περασει 41 εφαρμογες και 8 παιχνιδια και δουλευει ρολοι!!!
      λοιπον φοραει αυτα

εκδοση android 5.0.2 LRX22G
      εκδοση MIUI by xiaomi-miui.gr7.0/Stable 7.0.6.0(LHMCNCI)
      εκδοση μοντεμ MOLY.LR9.W1423.MD.LW TG.MP.V24.P27
      εκδοση kernel 3.10.61+3acecfe1-25e0c-177d0042

και η ρομ ειναι η MIUI 7.0.6.0/Σταθερη

προτεινετε να κανω καποια αναβαθμιση???να αναφερω οτι δεν γνωριζω αρκετα ειδικα απο υπολογιστη και θα προτιμουσα αναβαθμιση απευθειας απτο κινητο οσο πιο απλα γινεται ;(

σας ευχαριστω!!! :thumbsup:
      Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 :twisted:
    • Άμα το κινητό σου πετάει και είσαι ευχαριστημένος γιατί να κάνεις αλλαγή ?

Πληροφοριακά αν θες να πας στην τελευταία stable απλά
      1. κατεβάζεις την τελευταία stable rom από το downloads στον υπολογιστή
      2. Την αντιγράφεις στον κινητό χύμα (χωρίς unzip χωρίς τίποτα, απλή αντιγραφή)
      3. Πας στο εικονήδιο αναβάθμιση
      4. Πας πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες
      5. Επιλέγεις το "Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης"
      6. Ψάχνεις το αρχείο zip της rom
      7. Περιμένεις να τελειώσει η αναβάθμιση

:)

Ο/H morrison έγραψε:

θα προτιμουσα αναβαθμιση απευθειας απτο κινητο
      Από το κινητό μπορεί να μην κατέβει σωστά το αρχείο και να έχεις προβλήματα, αλλά στην ουσία το μόνο που αλλάζει είναι το βήμα 1 και βήμα 2
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Άμα το κινητό σου πετάει και είσαι ευχαριστημένος γιατί να κάνεις αλλαγή ?

Πληροφοριακά αν θες να πας στην τελευταία stable απλά
      1. κατεβάζεις την τελευταία stable rom από το dowνloads στον υπολογιστή
      2. Την αντιγράφεις στον κινητό χύμα (χωρίς unzip χωρίς τίποτα, απλή αντιγραφή)
      3. Πας στο εικονήδιο αναβάθμιση
      4. Πας πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες
      5. Επιλέγεις το "Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης"
      6. Ψάχνεις το αρχείο zip της rom
      7. Περιμένεις να τελειώσει η αναβάθμιση

:)

Ο/H morrison έγραψε:

θα προτιμουσα αναβαθμιση απευθειας απτο κινητο
      Από το κινητό μπορεί να μην κατέβει σωστά το αρχείο και να έχεις προβλήματα, αλλά στην ουσία το μόνο που αλλάζει είναι το βήμα 1 και βήμα 2
      σ ευχαριστω πολυ για τις πολυ απλες σου πληροφοριες που σ μενα φαινονται βουνο ?( ισως κανω τα βηματα που μου ειπες και θα ενημερωσω

αν κανω την αναβαθμιση χανω τιποτα απο το κινητο μου οπως ειναι τωρα???
      Xiaomi Redmi Note 2 από τον Μάρτιο του 2015 :twisted:
    • Εναλλακτικά εάν δεν θες να κατεβάσεις την ρομ στον υπολογιστή, κατεβάζεις το md5 checker από το playstore και την stable rom gtv που σε ενδιαφέρει κατευθείαν στο κινητό, μεταγενέστερη βέβαια από αυτήν που φοράς τώρα, την βάζεις χύμα στην μνήμη του κινητού όχι σε κάποιον φάμελο, θα την αναζητήσεις στο φάκελο downloads του κινητού την βγάζεις έξω με αντιγραφή επικόλληση χύμα στην μνήμη του κινητού και συγκρίνεις τα md5 της ρομ που κατέβασες με το md5 που θα σου βγάλει η εφαρμογή md5 checker και μόνο εάν είναι ίδιος προχωράς στην αναβάθμιση είται μέσω αναβάθμισης, τρεις τελείες και του υποδεικνύεις πιο αρχείο να κάνεις install είται μέσω twrp, που εγώ το προτιμώ.
      Και όχι δεν χάνεις τίποτα ούτε εφαρμογές κωδικούς φωτογραφίες, τίποτα απολύτως, απλά αναβαθμίζεις το σύστημα χωρίς να χάσεις τίποτα.
      Εάν σε μπέρδεψα ακολουθείς ότι σου είπε ο @NasDriver μια που είναι πιο εύκολος τρόπος. Αλλά καλό είναι να εξοικειώνεσαι σιγά σιγά.
      Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    • Καλου κακού κανε ένα backup από recovery ώστε αν κάτι δεν σου αρέσει επιστρέφεις πίσω χωρίς να χάσεις κάτι
    • Διαφήμιση
    • Παιδια καλησ[ερα,
      Θελω να περασω την stable και πριν το κανω θελω να κανω ενα buckup. Ομως κατεβασα το Mi PC Suite και ενω το αναγνωριζει το κιν και βλεπω στο κομπιουτερ επαφες κλπ μου λεει οτι δεν μπορει να γινει buckup.
      Καμια ιδεα τι να φταιει?

Ευχαριστω...