Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ο/H xristoz27 έγραψε:

εκει που κοιταω τις φωτογραφιες ξαφνικα κολλαει το κινητο και περνανε περιπου 8 δευτερολεπτα ωστε να ξεκολλησει.το εχει παθει καποιος αλλος? γενικα η αλλαγη στο μενου των φωτογραφιων δεν με τρελαινει και με τα αγγλικα κιολας αλλα κυριως αυτο το κολλημα του κινητου που 1η φορα συμβαινει στην συσκευη μου που την εχω 6 μηνες.
      Το είχε πάθει άλλος ένας φίλος και είπε πως με τη νέα Ρομ όλα φτιάξανε

Εσύ αν έχεις τη νέα Ρομ τότε απλά ξαναπέρασε την από πάνω (Δεν θα χάσεις τίποτα)
      Αν είσαι με παλιά dev τότε ανανέωσε
      Αν είσαι με stable τότε ξανά από πάνω την ίδια

και πες μας αν έφτιαξε
    • Ο/H pskouras έγραψε:

Χανω τα παντα? Φωτο, μηνυματα, επαφες κλπ? αφτα τα εχω και στο muui acount....
      Μετα τι κανω για να βαλω την stable? Την κατεβαζω και κανω update οπως εκανα με τη μη stable...

Ευχαριστω για το χρονο και βοηθεια σου
      Κανονικά δεν πειράζει την εσωτερική μνήμη, αλλά μόνο τις εφαρμογές. Αφού όμως τα έχεις σωμενα στο gloud ok. Την ρομ την βάζεις στην εσωτερική ή εξωτετικη μνήμη και κάνεις τα γνωστά από τον updater-αναβαθμιση. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H xristoz27 έγραψε:

καλησπερα, απο την εκδοση 6.4.7 καθως και την 6.4.14(developer) που εβαλα εχω το ιδιο θεμα: εκει που κοιταω τις φωτογραφιες ξαφνικα κολλαει το κινητο και περνανε περιπου 8 δευτερολεπτα ωστε να ξεκολλησει.το εχει παθει καποιος αλλος? γενικα η αλλαγη στο μενου των φωτογραφιων δεν με τρελαινει και με τα αγγλικα κιολας αλλα κυριως αυτο το κολλημα του κινητου που 1η φορα συμβαινει στην συσκευη μου που την εχω 6 μηνες.
      Μου το έκανε και μένα χθες αυτό 2-3 φορές. Συν ότι κάνει καμιά ώρα να συγχρονίσει μία φωτογραφία....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H xristoz27 έγραψε:

εκει που κοιταω τις φωτογραφιες ξαφνικα κολλαει το κινητο και περνανε περιπου 8 δευτερολεπτα ωστε να ξεκολλησει.το εχει παθει καποιος αλλος? γενικα η αλλαγη στο μενου των φωτογραφιων δεν με τρελαινει και με τα αγγλικα κιολας αλλα κυριως αυτο το κολλημα του κινητου που 1η φορα συμβαινει στην συσκευη μου που την εχω 6 μηνες.
      Το είχε πάθει άλλος ένας φίλος και είπε πως με τη νέα Ρομ όλα φτιάξανε
      Εσύ αν έχεις τη νέα Ρομ τότε απλά ξαναπέρασε την από πάνω (Δεν θα χάσεις τίποτα)
      Αν είσαι με παλιά dev τότε ανανέωσε
      Αν είσαι με stable τότε ξανά από πάνω την ίδια

και πες μας αν έφτιαξε

Ξεκινησε αυτο το προβληα απο την εκδοση 6.4.7 και αφου περασα κ χθες την 6.4.14(developer) εκανε παλι το ιδιο.
    • Καλησπέρα, για εσάς που λέτε ότι μπαίνει σκόνη στη μπροστινή κάμερα, φοράτε τζάμι; Μου προκαλεί εντύπωση να περνάει σε τόσες συσκευές
      Κάτι ακόμα: Εδώ και καιρό είμαι με την 6.3.17, ελάχιστα Bugs-καλή διαχείριση μπαταρίας, εν ολίγοις είναι η μοναδική rom που έχω αφήσει σχεδόν μήνα στη συσκευή. Έχετε να προτείνετε κάποια έκδοση από αυτές που έχουν βγει τώρα τελευταία;
    • Ο/H Moneytarey έγραψε:

Καλησπέρα, για εσάς που λέτε ότι μπαίνει σκόνη στη μπροστινή κάμερα, φοράτε τζάμι; Μου προκαλεί εντύπωση να περνάει σε τόσες συσκευές
      Κάτι ακόμα: Εδώ και καιρό είμαι με την 6.3.17, ελάχιστα Bugs-καλή διαχείριση μπαταρίας, εν ολίγοις είναι η μοναδική rom που έχω αφήσει σχεδόν μήνα στη συσκευή. Έχετε να προτείνετε κάποια έκδοση από αυτές που έχουν βγει τώρα τελευταία;
      Δεν έχει σχέση το τζάμι, από το ακουστικό μπαίνει η σκόνη.
    • Ο/H Moneytarey έγραψε:

Καλησπέρα, για εσάς που λέτε ότι μπαίνει σκόνη στη μπροστινή κάμερα, φοράτε τζάμι; Μου προκαλεί εντύπωση να περνάει σε τόσες συσκευές
      Ναι φίλε μου.
      Σκόνη μπαίνει είτε φοράς τζαμάκι είτε όχι.
      Η σκόνη μπαίνει από το ακουστικο.. εκεί το τζαμάκι έχει ελλειπτική οπή για να ακούγεται ο ήχος..
      Αν εσένα δεν σου έχει μπει σκόνη τόσο καιρό.. λογικά ήσουν τυχερός στην παρτίδα του κινητού που βγήκαν εκείνη την περίοδο :)
      Κάποιοι από εμάς ταλαιπωρούμαστε ακόμη με το θέμα αυτό... :(
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Moneytarey έγραψε:

Βάλε την τελευταία, 6.4.14 καλή διαχείρηση μπαταρίας και μνήμης.
      Εάν κοιτάξεις και το δικό σου στο φώς έχει σκόνη στη μπροστινή κάμερα.
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Εάν κοιτάξεις και το δικό σου στο φώς έχει σκόνη στη μπροστινή κάμερα.
      Εγώ λέω να μαζευτούμε σε ένα τόπικ, όσοι έχουμε σκόνη στην κάμερα για να μετρηθούμε να δούμε πόσοι συμπάσχουμε στο ίδιο πρόβλημα :) :lol:
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Δεν κρύβω ότι αυτό το θέμα με την σκόνη με έκανε να σκεφτώ την αγορά του εν λόγω κινητού αλλά 4 μήνες τώρα ευτυχώς κανένα θέμα. Φτου φτου μην το ματιάσω.
    • Αυτό το πρόβλημα με την σκόνη μπορεί να το έχουν οι πρώτες παρτίδες λογικά.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Εξαρτάται και από τη χρήση που το κάνει ο καθένας

Πχ εσύ μπορεί να το αγόρασες τώρα και ο άλλος όλο το καλοκαίρι να το είχε πάνω στο μπαρ στην παραλία

Εγώ πχ ποτέ δεν το βγάζω πάνω σε τραπέζι. Πάντα είτε τσέπη είτε τσάντα.

Μπορεί η δουλειά του άλλου να είναι σε γραφείο και του άλλου στον δρόμο.

Εξαρτάται από πολλά πράγματα στο αν θα γεμίσει ένα κινητό σκόνη. Μη νομίζετε πως έχει να κάνει μόνο με την παρτίδα.