Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone

• RedMi Note 2
    • Ποια εφαρμογή είναι αυτή?

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Δε σε πρόλαβα την δώσε έσβησες
    • Διαφήμιση
    • παιδια καλησπερα γιατι δεν μου δουλευει το titanium backap sto prime παρολο που του δινω δικαιομα root απο το κεντρο ασφαλειας λεει η προσβαση απετυχε!!! ειμαι με την GTV 5 12 24 Developer !!!!
    • Μπορείς να μου πεις για πιο λόγο χρησιμοποιείς το titanium backup και τι rom χρησιμοποιείς (dev ή stable) για να δούμε αν υπάρχει άλλη λύση από το titanium?
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H Viotos έγραψε:

παιδια καλησπερα γιατι δεν μου δουλευει το titanium backap sto prime παρολο που του δινω δικαιομα root απο το κεντρο ασφαλειας λεει η προσβαση απετυχε!!! ειμαι με την GTV 5 12 24 Developer !!!!

Γεια χαρά !!
      Νομίζω ότι κάπου τα'χουμε ξαναπει σε άλλο φόρουμ ( στο myphone ?? ) , ίσως να κάνω και λάθος βέβαια ....
      Anyway , δοκίμασε μετά την πρόσβαση ροοτ που θα δώσεις από το κέντρο ασφάλειας να κάνεις πρώτα διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής μεσα από τις ρυθμισεις και μετά άνοιξε ξανά το titanium και δοκίμασε το .
      Αν έχεις πάλι πρόβλημα , δοκίμασε άλλο τρόπο επαναφοράς δεδομένων μέσω κάποιας εφαρμογής της miui.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Μπορείς να μου πεις για πιο λόγο χρησιμοποιείς το titanium backup και τι rom χρησιμοποιείς (dev ή stable) για να δούμε αν υπάρχει άλλη λύση από το titanium?
      απλως το ειχα το προ σε αλλο τηλ που ειχα πρωτα και ειπα να το βαλω εχω την 5.12.24 DEV να φανταστεις εχω αγορασμενο και το rom manager Premium τα ειχα απο παλια γιαυτο!!!!

Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H Viotos έγραψε:

παιδια καλησπερα γιατι δεν μου δουλευει το titanium backap sto prime παρολο που του δινω δικαιομα root απο το κεντρο ασφαλειας λεει η προσβαση απετυχε!!! ειμαι με την GTV 5 12 24 Developer !!!!
      Γεια χαρά !!
      Νομίζω ότι κάπου τα'χουμε ξαναπει σε άλλο φόρουμ ( στο myphone ?? ) , ίσως να κάνω και λάθος βέβαια ....
      Anyway , δοκίμασε μετά την πρόσβαση ροοτ που θα δώσεις από το κέντρο ασφάλειας να κάνεις πρώτα διαγραφή των δεδομένων της εφαρμογής μεσα από τις ρυθμισεις και μετά άνοιξε ξανά το titanium και δοκίμασε το .
      Αν έχεις πάλι πρόβλημα , δοκίμασε άλλο τρόπο επαναφοράς δεδομένων μέσω κάποιας εφαρμογής της miui.

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ευχαριστω πολυ
      gkalen
      ναι τα εχουμε ξαναπει !!!! θα το δοκιμασω καποια στιγμη να δω δεν με καιει κιολας απλως το ειχα και ειπα να το βαλω ευχαριστω παντως!!!!
    • Διαφήμιση
    • @Viotos δεν ξέρω κατά πόσο χρήσιμο θα σού είναι το Titanium Backup, όταν μάλιστα τα xiaomi δεν το πολυχωνεύουν.
      Για παραδειγμα αν έχεις μια rom την οποία δεν αλλάζεις συχνά, τότε κάνεις ένα backup μέσω TWRP recovery και είσαι σίγουρος πως ότι και να πάθει το τηλέφωνο, θα το επαναφέρεις μέσω του recovery του TWRP
      Αν πάλι αλλάζεις rom κάθε εβδομάδα ή θες να περνάς από dev rom σε stable όπου εκεί πρέπει να κάνεις επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να επαναφέρεις μέσω του titanium μόνο τις εφαρμογές σου, τότε και πάλι δεν θα στο πρότεινα, γιατί καμιά φορά λόγω της διαφορετικότητας των δύο rom μπορεί να έχεις προβλήματα με τις εφαρμογές.
      Όλα αυτά από τη δική μου οπτική γωνία. Αν εσύ ως πιο έμπειρος χρήστης του titanium βλέπεις ότι μπορείς και το ρυθμίζεις, τότε συνέχισε να το χρησιμοποιείς. :)
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

@Viotos δεν ξέρω κατά πόσο χρήσιμο θα σού είναι το Titanium Backup, όταν μάλιστα τα xiaomi δεν το πολυχωνεύουν.
      Για παραδειγμα αν έχεις μια rom την οποία δεν αλλάζεις συχνά, τότε κάνεις ένα backup μέσω TWRP recovery και είσαι σίγουρος πως ότι και να πάθει το τηλέφωνο, θα το επαναφέρεις μέσω του recovery του TWRP
      Αν πάλι αλλάζεις rom κάθε εβδομάδα ή θες να περνάς από dev rom σε stable όπου εκεί πρέπει να κάνεις επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να επαναφέρεις μέσω του titanium μόνο τις εφαρμογές σου, τότε και πάλι δεν θα στο πρότεινα, γιατί καμιά φορά λόγω της διαφορετικότητας των δύο rom μπορεί να έχεις προβλήματα με τις εφαρμογές.
      Όλα αυτά από τη δική μου οπτική γωνία. Αν εσύ ως πιο έμπειρος χρήστης του titanium βλέπεις ότι μπορείς και το ρυθμίζεις, τότε συνέχισε να το χρησιμοποιείς. :)

Εγώ που χρησιμοποιώ το titanium δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα σε επαναφορά εφαρμογών. Αρκεί στην αρχή που το ανοίγεις να ενεργοποιήσεις τις άγνωστες πηγές και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι.

Γενικά για μένα είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές του android.
    • Ο/H anikologr έγραψε:

Εγώ που χρησιμοποιώ το titanium δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα σε επαναφορά εφαρμογών. Αρκεί στην αρχή που το ανοίγεις να ενεργοποιήσεις τις άγνωστες πηγές και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι.
      Δεν λέμε ότι όλες οι λειτουργίες του TB έχουν προβλημα ΑΛΛΑ κάποιες έχουν όπως πχ το "πάγωμα" εφαρμογών. Αλλα οφείλουμε να προειδοποιούμε ότι η χρήση του TB ενέχει κινδύνους!!
    • αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

δεν έχω την επιλογή να σώζω τις επαφές στο κινητό παρά μόνο στους λογαριασμούς.

Ξέρει κανείς πως διορθώνεται???
      Φοράω την GTV7.2.3 satble. έχω κάνει αλλαγές από dev σε stable κανα 2 φορές. λέτε να φταίει αυτό???

πως διορθώνονταν είναιο θέμα γιατί αν προσθέσω επαφή και δεν κάνω

συγχρονισμό, παίζει και να χαθεί..

• Διαφήμιση
    • Ο/H sarisa έγραψε:

αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

δεν έχω την επιλογή να σώζω τις επαφές στο κινητό παρά μόνο στους λογαριασμούς.

Ξέρει κανείς πως διορθώνεται???
      Φοράω την GTV7.2.3 satble. έχω κάνει αλλαγές από dev σε stable κανα 2 φορές. λέτε να φταίει αυτό???

πως διορθώνονταν είναιο θέμα γιατί αν προσθέσω επαφή και δεν κάνω

συγχρονισμό, παίζει και να χαθεί..

Αν κάνεις νέα επαφή επιλέγεις αν θέλεις μόνο στο τηλέφωνο χωρίς συγχρονισμό. Την επιλογή αυτή τη θυμάται και τις επόμενες φορές αν δεν την αλλάξεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν συγχρονίζονται με λογαριασμό στο google. Το πιο ασφαλές είναι να τις σώζεις στο google οπότε όποτε έχεις internet συγχρονίζονται δηλ. οι επαφές σε κάθε περίπτωση σώζονται στο κινητό απλά αν τις έχεις στο google και είναι συγχρονισμένες και σε άλλο κινητό με τον ίδιο λογαριασμό google κατεβαίνουν μόνες τους. Ανάλογα γίνεται και με άλλες εταιρίες.