Πιστεύω ότι οταν επιλεξεις καποιο λογαριασμό Google η επαφή αποθηκεύεται πρωτα στο τηλέφωνο. Αυτό θα το διαπιστώσεις οταν κάνεις μια νεα εγγραφή χωρίς να έχεις σύνδεση. Η επαφή θα αποθηκευτεί κανονικά στο τηλέφωνο. Μόλις ανοίξεις δεδομένα θα τη σώσει και στο google.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Θεωρώ περίεργο να μην έχει αποθήκευση επαφών μόνο στο τηλέφωνο. Αν δεν έχεις λογαριασμό δηλ δεν μπορείς να αποθηκεύσει επαφή; Ανεβάστε ένα screenshot να δούμε τις επιλογές.
@Viotos δεν ξέρω κατά πόσο χρήσιμο θα σού είναι το Titanium Backup, όταν μάλιστα τα xiaomi δεν το πολυχωνεύουν.
Για παραδειγμα αν έχεις μια rom την οποία δεν αλλάζεις συχνά, τότε κάνεις ένα backup μέσω TWRP recovery και είσαι σίγουρος πως ότι και να πάθει το τηλέφωνο, θα το επαναφέρεις μέσω του recovery του TWRP
Αν πάλι αλλάζεις rom κάθε εβδομάδα ή θες να περνάς από dev rom σε stable όπου εκεί πρέπει να κάνεις επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά να επαναφέρεις μέσω του titanium μόνο τις εφαρμογές σου, τότε και πάλι δεν θα στο πρότεινα, γιατί καμιά φορά λόγω της διαφορετικότητας των δύο rom μπορεί να έχεις προβλήματα με τις εφαρμογές.
Όλα αυτά από τη δική μου οπτική γωνία. Αν εσύ ως πιο έμπειρος χρήστης του titanium βλέπεις ότι μπορείς και το ρυθμίζεις, τότε συνέχισε να το χρησιμοποιείς.
Ενταξει δεν με καιει κιολας να το δουλεψω τωρα και δεν αλλαζω ρομ συχνα απλα το εχω καβανζα!!!! οπως και το Rom Manager premium !!!! πολυ καλα και χρησιμα εργαλεια και τα 2. Backap εχω κανει απο το TWRP.... αν το χρειαστω θα το δουλεψω ευχαριστω πολυ!!!!!
Όταν λέτε για σκόνη, για πόση σκόνη μιλάμε ακριβώς; φουλ σκόνη πάνω στο τζαμακι ή 3-4 κόκκους σκόνη; Εγώ έχω 3-4.. Και το βάζω σε μια τσέπη που μετά βγαίνει άσπρη η οθόνη απ'τη σκόνη, αλλά όσες φορές και να την καθαρίσω, αυτή βγάζει συνέχεια. Το θεμα ειναι οτι δε χρησιμοποιω ποτέ τη μπροστινη κάμερα..
Εμένα έχει μερικούς κόκκους αλλά ακόμα δεν έχουν επηρεαστεί οι φωτογραφίες (ή δεν το πρόσεξα εγώ). Μετά τον χρόνο που θα λήξει και η εγγύηση ίσως ανοιχτεί για καθάρισμα αν είναι εύκολο.
κ μενα εχει φουλ σκονη..το κινητο ειναι απο τον δεκεμβρη του 15..πως το καθαριζουμε εκει??το φυσαμε με πολυ χαμηλη πιεση???