Κατι πολυ περιεργο σημερα στο κινητο μου.
Καθως εκανα την επανεκκινηση ρουτινας που συνηθιζω να κανω καθε πρωι... Αυτη τη φορα εμεινε κολλημενο στο mi.
Το αφησα κανενα 10λεπτο μπας και ξεκολλησει.. Αλλα τιποτα. Βγαζω μπαταρια και το ξανα ανοιγω.. Αλλα και παλι κολλησε στο mi.
Μπαινω recovery και φλασαρω την rom που εχω μεσα.. Και ολα εγιναν οπως πριν.
Στο κινητο εχω την stable 7.2.3.0.
Περιεργα πραγματα... Λες και το κινητο εχασε το system του ετσι ξαφνικα. Εχει συμβει αυτο και σε καποιον αλλον;
Το κινητο δεν ειναι rootαρισμενο οποτε να εχει επεμβει καποια εφαρμογη στο system... Δεν υπαρχει περιπτωση.
Δεν εγκατεστησα καμια επιπλεον εφαρμογη απο αυτες που ειχα ηδη εδω και μηνες.
Καποιο μεντιουμ να μας βοηθησει να καταλαβουμε τι εγινε;
Την αιτία που εκανε αυτο δεν μπορουμε να τη ξερουμε ,δεν υπαρχει περιπτωση να χαθηκε το system χωρίς λογο ,σε αυtες της περιπτωσεις για αρχη κανουμε μεσα απο twrp καθαρισμο dalvik και cache ,κατα 90% το προβλημα οφείλεται στα cache.
Την αιτία που εκανε αυτο δεν μπορουμε να τη ξερουμε ,δεν υπαρχει περιπτωση να χαθηκε το system χωρίς λογο ,σε αυtες της περιπτωσεις για αρχη κανουμε μεσα απο twrp καθαρισμο dalvik και cache ,κατα 90% το προβλημα οφείλεται στα cache.
Οπότε το συμπέρασμα είναι ότι αν είχα μπει recovery και έκανα wipe cache .. το κινητό θα ξεκινούσε πάλι.
Θα το έχω υπόψιν αν μου ξανασυμβεί (μακάρι να μην ξανατύχει)
Ευχαριστώ @michael
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Άλλη διαπίστωση. Το πρόβλημα με τις αποσυνδεσεις του bluetooth είναι γνωστό στις τελευταίες ρομ. Σήμερα που το είχα συνδεδεμένο στο bluetooth του αυτοκινήτου και μου έσπαζε τα νεύρα κάθε 5 λεπτά με αποσυνδεσεις, μολις το σύνδεσα στο ρεύμα, σταμάτησε να αποσυνδέετε.
Επίσης έχω εντοπίσει πρώτη φορά στα χρονικά ότι κατά την πλοήγηση με gps χάνει τους δορυφόρους για μερικά δευτερόλεπτα και τους ξαναβρισκει.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
Σιγουρα εχει να κανει με τη διαχειριση του sleep mode.
Αλλη διαπιστωση.
Το mifit ουσιαστικα δεν παιζει, γιατι πρεπει να ασχολεισαι συνεχως μαζι του και να ανοιγοκλεινεις το bluetooth για να συγχρονισει.
Αν ομως πας απο τα battery settings και του πεις να αφησει την εφαρμογη MiFit στην ησυχια της, τοτε μαγικα σταματαει να εχει θεματα, χωρις να υπαρχει αυξημενη καταναλωσης, μιας και η εφαρμογη "ξερει" τι κανει.
Μετα απο αυτο, τα disconnects στο bt ακουστικο ειναι πολυ πιο σπανια. ΥΠΑΡΧΟΥΝ, δεν λυθηκε αλλα απλα παλευεται.
Απο τοτε που βελτιωθηκε σημαντικα η μπαταρια υπαρχει αυτο το θεμα.
Υποψιαζομαι bug στο κωδικα του bluetooth stack, οπου απο τοτε που αρχισε να ανοιγοκλεινει συχνα, βγηκε στην επιφανεια. Το κακο ειναι οτι αυτα ειναι δυσκολα πραγματακια.
Αν είναι κάθε μέρα το ίδιο τότε δες τη ρύθμιση: Ρυθμίσεις - Πρόσθετες Ρυθμίσεις - Μπαταρία - Τροφοδοσία - Χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας και δες αν το έχεις ενεργοποιημένο εκεί
Δε μου απαντησες αν το πρωι εχει μπαταρία ή εχει τελειωσει. Υποθέτω οτι εχει γεμισει..
Κοιταξε αυτο που λεει ο Μιχαλης, μηπως εχει προγραμματισμενο κλεισιμο και σβηνει το βραδυ.
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.