Δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν αλλά έβαλα την custom rom 6.4.28 του @gkalen και όλα τα προβλήματα διορθώθηκαν σε σχέση με την official gtv 6.4.28. Συγνώμη για το off topic αλλά με ενδιέφερε να το γράψω εδώ για να το διαβάσουν όλοι και όχι μόνο αυτοί που θα την αναζητήσουν. Ο browser έγινε πολύ πιο γρήγορος μέσα στο site και ανταποκρίνεται άμεσα.
Δεν τον ξέρω τον gkalen για να με κατηγορήσει κανείς ότι του κάνω διαφήμιση από σκοπιμότητα, το αποτέλεσμα όμως είναι τέλειο, και μιλάει από μόνο του, πιο ελαφρύ σύστημα, άλλη συμπεριφορά προς το καλύτερο. Την πέρασα από twrp όπως κάνουμε αναβαθμίσεις κανονικά, χωρίς clean install.
Αξίζει πάντως μια δοκιμή τώρα που η επίσημη 6.4.28 gtv μας βγήκε χάλια, που σε περίπτωση που δεν αρέσει ξαναγυρνάει κανείς στην επίσημη gtv τώρα ή όποτε βγεί η επόμενη.
Φιλικά Μανώλης.
Θα ήθελα και εγώ να πώ για την
Συγκεκριμένη custom rom τού
Gkalen πού εγκατάστησα
Έχω την αίσθηση εκτός τού ότι
Διορθώθηκαν τα προβλήματα της
6.4.28 άλλαξε προς το καλύτερο
Όλη η συμπεριφορά του τηλεφώνου
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone
@makis1024
Να'σαι καλά makis1024 , όπως ειδες δεν παθαίνει τίποτα το τηλ... επειδή πέρασες μία custom ..
Ακόμα και χωρίς clean install πάλι θα δείτε διάφορες και αν δε σας αρέσει ξαναβαζετε τη GTV από πάνω χωρις κανένα τρικ , ότι κάνουμε με τη GTV κάνουμε και με τη custom .
Ελπίζω να μείνεις ικανοποιημένος για όσο διάστημα θα τη φοράς.
@mkasapidis
Ελπίζω να είσαι ΟΚ κι εσύ με τη custom !!
Το Changelog που έχω στη κάθε custom rom , εξηγεί τι έχει πειραχτει και αλλαχτεί στη κάθε ρομ για το καλύτερο δυνατό performance κ.λ.π.
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@ gkalen, νομίζω ότι έχεις ακόμη μόνο custom roms σε devs στο ενεργητικό σου, υπάρχει περίπτωση να φτιάξεις και για stable;
Με συγχωρείς εάν σε έχουν ήδη ρωτήσει απλά καλό θα ήταν να είχα, είχαμε μια απάντηση.
@ gkalen, νομίζω ότι έχεις ακόμη μόνο custom roms σε devs στο ενεργητικό σου, υπάρχει περίπτωση να φτιάξεις και για stable;
Με συγχωρείς εάν σε έχουν ήδη ρωτήσει απλά καλό θα ήταν να είχα, είχαμε μια απάντηση.
Ναι , έχουμε ξεκινήσει καποιες δοκιμές με την 7.2.1 αλλά θα συνεχίσουμε από βδομάδα με την 7.2.3 .
Όταν ετοιμαστεί θα ενημερωθειτε και θα μπει και στα downloads .
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά από δύο ημέρες χρήσης με την custom rom του @gkalen , εξακολουθώ να ψάχνω για ελαττώματα αλλά δεν βρίσκω.
Μπράβο gkalen για την πολύ καλή δουλειά.
Και στην διαχείριση της μπαταρίας δεν παίζεται, εκτός των άλλων.
Custom Miui Rom powered by gkalen
Custom twrp v3.0.0 by mic