Χαιρετω τους συναδελφους xiaomiτες και αφου ενημερωσω οτι ειμαι κατοχος xiaomi redmi note 2 TD θελω να ζητησω τα φωτα σας στο εξης πρόβλημα: οταν συνδεομαι στο wifi του σπιτιου μου (zte απο forthnet) για 2 -3 λεπτα εχω internet. Μετά ομως ενω ειναι συνδεδεμένο κολλάει και δεν λειτουργει το ιντερνετ. Προσπαθησα και με απενεργοποιηση του DHCP αλλα τίποτε. Καμμια ιδέα;
Καλησπέρα @ikont και καλώς ήρθες, το πιο πιθανό είναι να σου δημιουργεί θέματα η rom που έχει τώρα η συσκευή σου. Ανεβασε ενα screenshot απο το Settings/About Phone να δούμε ποια είναι και να πράξουμε αναλόγως..
Ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση και επισυναπτω screenshot. Εαν χρειαζεται νεα ρομ γνωριζεις αν θα δουλευει το novago γιατι σε αλλη συσκευη που ηταν rooted μου εβγαζε μήνυμα οτι δεν δουλευει σε rooted συκευές .
@ikont καλό θα είναι να αναβαθμιστεί στην τελευταία Stable ελληνική που είναι καλύτερη απο αυτή που φοράει τώρα και δεν είναι και rooted οπότε δεν θα έχεις θέμα με το novago
Έβγαλα και το χαζό γυαλί που που μου είχεν στείλε απο το Vickmall το είχα περάσει την πρώτη μέρα..... Παιδιά σαν να πήρα καινούργιο τηλέφωνο δε ξανα βάζω ούτε θήκη ούτε τίποτα και άμα σπάσει έσπασε είναι τέλειο έτσι
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έβγαλα και το χαζό γυαλί που που μου είχεν στείλε απο το Vickmall το είχα περάσει την πρώτη μέρα..... Παιδιά σαν να πήρα καινούργιο τηλέφωνο δε ξανα βάζω ούτε θήκη ούτε τίποτα και άμα σπάσει έσπασε είναι τέλειο έτσι
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πάντως το nillkin tempered glass, είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε tempered glass.
Σκέτο δεν το αφήνω, χωρίς tempered glass.