το έκανα αυτο... Αλλά το ακουστικό παραμένει πολύ σιγανο.είναι δύσκολο να ακούσω όποιον με παίρνει τηλέφωνο..τι μπορεί να μου φτάιει;;;Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
καταρχην το Dolby Atmos ειναι εγκατεστημενο,κατα δευτερον οταν λεμε Να το ανοίξεις,πρεπει να πατησεις το κουμπι πανω δεξια να ενεργοποιηθείΟ/H stavregos έγραψε:
το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι.δεν ακούγεται καλά το ακουστικό όχι το μεγάφωνο...διορθώνεται αυτό με κάποιον τρόπο;1
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
@stavregos
Είσαι σίγουρος ότι είναι εντάξει η ένταση όταν μιλάς στο τηλ..
Την ένταση στο ακουστικό μπορείς να την αυξομειώσεις κατά την διάρκεια της κλήσης .
Κάνε μία κλήση και όταν ξεκινήσει η συνομιλία , τότε δοκίμασε ν'ανεβασεις την φωνή.
Αλλιώς δοκίμασε κάποια άλλη ρομ να δούμε αν φταίει το ακουστικό. -
Ο/H stavregos έγραψε:
το έκανα αυτο... Αλλά το ακουστικό παραμένει πολύ σιγανο.είναι δύσκολο να ακούσω όποιον με παίρνει τηλέφωνο..τι μπορεί να μου φτάιει;;;
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@stavregos
Είσαι σίγουρος ότι είναι εντάξει η ένταση όταν μιλάς στο τηλ..
Την ένταση στο ακουστικό μπορείς να την αυξομειώσεις κατά την διάρκεια της κλήσης .
Κάνε μία κλήση και όταν ξεκινήσει η συνομιλία , τότε δοκίμασε ν'ανεβασεις την φωνή.
Αλλιώς δοκίμασε κάποια άλλη ρομ να δούμε αν φταίει το ακουστικό.
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H stavregos έγραψε:
το έκανα αυτο... Αλλά το ακουστικό παραμένει πολύ σιγανο.είναι δύσκολο να ακούσω όποιον με παίρνει τηλέφωνο..τι μπορεί να μου φτάιει;;;
-
Κανε ένα wipe την dalvik cache και cache.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
@stavregos
Αυτό που σου μένει πλέον είναι να δοκιμασεις κάποιες ρομ για να δούμε αν φταίει το μικρόφωνο τελικά.
Ελπίζω να φταιει η ρομ και να μην είναι στο μικρόφωνο το πρόβλημα σου.
Βέβαια κάνεις δεν έχει παρόμοιο πρόβλημα αλλά καμμιά φορά δεν ξέρεις .. -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
@stavregos
Αυτό που σου μένει πλέον είναι να δοκιμασεις κάποιες ρομ για να δούμε αν φταίει το μικρόφωνο τελικά.
Ελπίζω να φταιει η ρομ και να μην είναι στο μικρόφωνο το πρόβλημα σου.
Βέβαια κάνεις δεν έχει παρόμοιο πρόβλημα αλλά καμμιά φορά δεν ξέρεις ..
-
@stavregos
Με wipe cache και dalvik δε χάνεται τίποτα.
Μπαίνεις σε twrp , επιλεγεις wipe / advanced wipe / και τικαρεις μόνο το cache και dalvik cache.
Στη περίπτωση σου όμως θα χρειαστεί να βάλεις κάποιες ρομ για να δεις αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με όλες .
Σε κάποιες απ'αυτες μπορεί να χρειαστεί και full wipes οπότε αναγκαστικά θα χάσεις πράγματα από το τηλ... και η θα πάρεις backup η θα στήσεις το τηλ.. απ'την αρχή .
Το θέμα σου όμως τώρα δεν είναι αν θα στήσεις το τηλ.. απ'την αρχή , το θέμα σου είναι να δεις αν έχει πρόβλημα το μικρόφωνο .
Το μικρόφωνο σίγουρα θα φτιάχνεται , δε ξέρω όμως τη διαδικασία που πρέπει να κάνεις και πόσο μπορεί να περιμενεις , εύχομαι απλά να'ναι κάνα μπέρδεμα με τη ρομ και να μην είναι το μικρόφωνο. -
Καλημέρα σε όλους!
Έχω πάρει μια δεύτερη μπαταρία μαζί με βάση φόρτισης από το Vickmall.
Χθες την έβαλα για πρώτη φορά στο τηλέφωνο αφού την είχα φορτίσει στη βάση.
Είχε φορτίσει μέχρι το 90% αλλά σε αυτό μπορεί να παίζει και ρόλο η βάση...
Μου φάνηκε όμως ότι άδειασε πιο γρήγορα από ότι η άλλη με την οποία ήρθε η συσκευή...
Θα μου πείτε πρώτη φόρτιση και μάλιστα σε βάση, τι περιμένεις...
Παρόλ' αυτά σήμερα ζύγισα και τις δυο μπαταρίες σε ζυγαριά ακριβείας.
Αυτή του τηλεφώνου ζυγίζει 56gr ενώ η άλλη 52.8...
Δικαιολογείται τέτοια διαφορά για ίδιες (θεωρητικά) μπαταρίες; -
Καλησπερα. Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος να γραψω αυτο που θελω αλλα εχω μπλεχτει. Εχω το redmi note 2 prime εχω περασει την τελευταια GTV ROM αλλα θελω να σβησω τα παντα και να περασω stable rom. Τι πρεπει να κανω;; Βημα βημα αν γινεται γιατι ειμαι και λιγο βλαχος με τις ορολογιες. Ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω;
-
Ο/H billyrek έγραψε:
Καλησπερα. Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος να γραψω αυτο που θελω αλλα εχω μπλεχτει. Εχω το redmi note 2 prime εχω περασει την τελευταια GTV ROM αλλα θελω να σβησω τα παντα και να περασω stable rom. Τι πρεπει να κανω;; Βημα βημα αν γινεται γιατι ειμαι και λιγο βλαχος με τις ορολογιες. Ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω;
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H billyrek έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα