Μήπως επειδή έχεις διπλές επαφές ? Δεν δοκιμάζεις να διαγράψεις όσες είναι διπλές ?
Δεν έχω διπλές επαφές. Απλά αναγκάστηκαν σε κάποιες επαφές να βάλω το ίδιο αριθμό τηλεφώνου και με το +30 και χωρίς, γιατί κάποια sms έρχονται χωρίς το +30 και τα εμφανίζει ως αγνωστα
Ναι. Έτσι το ξεκίνησα το τηλεφωνο. Αλλά στη πορεία δεχομουν μυνήματα χωρίς το +30 και ενώ ήταν ο αριθμός σε επαφή μου έβγαζε άγνωστο. Για το λόγο αυτό έβαλα 2 φορές το ίδιο αριθμό. Αν το σβήσω θα βρεθώ στην ίδια αρχική κατάσταση να μη ξέρω ποιος μου χει στείλει μυνημα κάθε φορα
καλησπέρα στην όμορφη παρέα σας. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να κάνω το greekTv app να παίξει κανονικά στο κινητό μου.. Σε ένα android tablet που έχω παίζει κανονικά.. Να ενημερώσω ότι φοράω την GTV 6.5.5
Ευχαριστώ[edit]άκυρο τελικά με μια επανεγκατάσταση του mxplayer το πρόβλημα λύθηκε [/edit]
Δεν έχω διπλές επαφές. Απλά αναγκάστηκαν σε κάποιες επαφές να βάλω το ίδιο αριθμό τηλεφώνου και με το +30 και χωρίς, γιατί κάποια sms έρχονται χωρίς το +30 και τα εμφανίζει ως αγνωστα
Δεν μου έχει έρθει ποτέ μήνυμα χωρίς το +30 μπροστά....μου φαίνεται πολύ περίεργο... Μήπως φταίει κάτι άλλο... Εκτος βέβαια απο περιπτώσεις που αποστέλλονται μηνύματα απο άλλες πλατφόρμες και όχι κινητά(πχ υπολογιστή) αυτο το κάνουν συνήθως εταιρίες για διαφημιστικούς λόγους(πχ hondos) κάποιες φορές βάζουν νούμερο αντι για όνομα
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB