Έχω ένα πρόβλημα από την αρχή και δεν μπορώ να το λύσω. Σε όλες τις rom.
Κάθε φορά που ολοκληρώνεται το backup τα widgets παύουν να λειτουργούν!
Λογικά όταν τρέχει το backup τα κλείνει αλλά μετά δεν...
Υπάρχει κάποια λύση;
Δεν είναι κάτι σημαντικό μιας και έχω μόνο 3 από αυτά να τρέχουν και κάθε φορά τα ξαναπερνάω.
εμενα μου κανει το εξης τωρα τελευταια. Ενω δουλευει ωορμαλ το τηλεφωνο απο καποια στιγμη και μετα που δεν εχω καταφερει να την συνδεσω με συγκεκριμενη ενεργεια το τηλεφωνο σα να κανει mute το μικροφωνο. Στις κλησεις τουλαχιστον. Δε με ακουνε. Στρωνει μονο με επανεκκινηση.
Φοραω την 7.2.1.0 stable. Να δοκιμασω να φλασαρω καποια αλλη?
εμενα μου κανει το εξης τωρα τελευταια. Ενω δουλευει ωορμαλ το τηλεφωνο απο καποια στιγμη και μετα που δεν εχω καταφερει να την συνδεσω με συγκεκριμενη ενεργεια το τηλεφωνο σα να κανει mute το μικροφωνο. Στις κλησεις τουλαχιστον. Δε με ακουνε. Στρωνει μονο με επανεκκινηση.
Φοραω την 7.2.1.0 stable. Να δοκιμασω να φλασαρω καποια αλλη?
Δε φοράω stable σοτ δικό μου αλλά σκέφτομαι δύο πράγματα πριν αρχίσεις το φλασάρισμα:
Αν έχεις atmos απενεργοποίησέ το και δοκίμασε αν σου το ξανακάνει.
Άλλο ένα (αρκετά παλιό) bug ήταν οτι αν τραβαγες βιντεο σε landscape mode εκλεινε το κατω μικρόφωνο. Αν έχεις κάνει κάτι αντίστοιχο απέφυγε για λίγο χρόνο αυτο και δες αν σου δημιουργεί θέμα
Ξαφνικά σημερα χωρίς να εχω πειραξει τιποτα το XRN2 βλέπει το wifi του σπιτιου μου αλλα δεν συνδέεται
γράφει πρόβλημα ταυτοποίησης, με αλλο κινητό συνδέομαι κανονικά.
Φοράω την stable 7.3.2.0
INSTALLATION
Τα γνωστά ...
Και μη ξεχνάτε , είναι Stable θα χρειαστεί clean install ή πέρασμα πάνω από προηγούμενη Stable χωρίς clean install.
@pechr
Χρηστο αν έχεις όρεξη μπορείς να την καρφώσεις πάνω από αυτή που ήδη φοράς , είναι δοκιμασμένη από τον klag , μόλις δοκιμαστεί και από άλλους και τη σιγουρεψουμε θα μπει στα downloads του RN2 ..