Ωραία makis1024!! Τρ για να παίρναω ότι update βγαίνει ποια διαδικασία κάνω ? Αν υπάρχει κάποιο ποστ για να μην σ κουραζω
Καρφιτσωμένο XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το smartphone
- RedMi Note 2
-
-
Ούτε εγώ την ξέρω ακόμα, σταμάτησε η miui 7 και βγαίνει επίσημα 17/06 η miui 8. Τώρα τις pre alfa της πέρασαν τα παιδιά με factory reset, κατα καθοδήγηση του miui art. Για το δικό μας δεν έχει βγει ακόμα.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ούτε εγώ την ξέρω ακόμα, σταμάτησε η miui 7 και βγαίνει επίσημα 17/06 η miui 8. Τώρα τις pre alfa της πέρασαν τα παιδιά με factory reset, κατα καθοδήγηση του miui art. Για το δικό μας δεν έχει βγει ακόμα.
Proud member of xiaomi-miui.gr
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H mpidis1974 έγραψε:
SOS...σοβαρότατο πρόβλημα.Μυρίζομαι πακετάρισμα και αποστολή στο Vickmall,απλά το αναφέρω μπας και είναι κάτι άλλο ή έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον και γλυτώσω το πήγαινε-έλα Κίνα .
Εδώ και μέρες....κάποιες φορές....αρκετές όμως(όχι σπάνια)....δεν ανταποκρίνεται η οθόνη.Εννοώ είναι μαύρη-σκοτεινή.
Τα 3 κουμπιά κάτω φωτίζουν-αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί όλη η οθόνη είναι μια μαυρίλα-δεν διακρίνεις τίποτα και ΜΟΝΟ αν βγάλω την μπαταρία και την ξαναβάλω θα λειτουργεί κανονικά.Συνήθως το κάνει ( 9 στις 10 ) όταν πάω να πατήσω το πλαινό κουμπί για να ξεκλειδώσει η οθόνη ....απλά δεν ξεκλειδώνει......ή πιο σωστά μάλλον ξεκλειδώνει αλλά δεν το βλέπω εγώ(το ακούω) και δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση στο μενού.
Αυτά που έκανα μήπως και λυθεί το πρόβλημα:
1)πέρασμα ξανά από την αρχή μεσω mi fastboot rom και μετά την Ελληνική stable.
2)wipe dalvik και cache
3)Aγορά νέας γνήσιας μπαταρίας μήπως και ήταν θέμα μπαταρίας.(από Vickmall)
Kαμία λύση.Και στις 3 περιπτώσεις το πρόβλημα συνεχίζεται.
Αρα μιλάμε για πρόβλημα Hardware ή software ?(κατά την γνώμη σας-δεν ζητάω πόρισμα τεχνικού service.τι πιστεύετε)
Ο/H mpidis1974 έγραψε:
Ωραία...σ ' ευχαριστώ για την απάντηση.....ξεκινάω το στήσιμο όπως είπες-βήμα-βήμα.Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το setup και ξαναπαρουσιάσει το πρόβλημα.....σημαίνει ότι μιλάμε για hardware ?....οπότε το πακετάρω και το στέλνω Κίνα ?
Ο/H Bodai έγραψε:
@mpidis1974 αυτό θα του δούμε καθώς θα προχωράς βήμα-βημα. Αν βρεθεί κάτι θα το δούμε τότε ... ανάλογα και με τις παρατηρήσεις σου..
Δεν πρόλαβα καν να δοκιμάσω να το στήνω σιγά-σιγά με sim-sd-εφαρμογές,όπως με συμβουλέψατε ....διότι μου το έκανε αμέσως στα 5 λεπτά μετά το bootαρισμα και χωρίς να έχω προλάβει να βάλω μέσα στο τηλέφωνο ούτε καν κάρτα sim και sd και χωρίς να έχω κατεβάσει από playstore καμία εφαρμογή διότι πολύ απλά δεν πρόλαβα καν να βάλω το gmail λογαριασμό.
Το νέο δεδομένο είναι ότι βγάζει κάθετες κιτρινοπράσινες γραμμές στην οθόνη (που μετά από ένα ελαφρύ χτύπημα φεύγουν).....και σε κάποιες άλλες φάσεις τρεμοπαίζει η οθόνη .
Αν είναι σίγουρα θέμα οθόνης καλύτερα να μην το στείλω Κίνα γιατί θα φάω 2,5 μήνες στο πηγαινε-έλα+να το φτιάξουν.
Βλέπω ότι η οθόνη μαζί με το digitizer στοιχίζουν 25 ευρώ.
Αν λοιπόν κάποιος ξέρει ή φαντάζεται ή υπολογίζει ότι είναι μάλλον οθόνη και όχι Hardware το πρόβλημα ....τότε πιστεύω ότι ίσως αξίζει να το ρισκάρω για δοκιμή(αλλαγή οθόνης).Εξάλλου το ποσό δεν είναι απαγορευτικό.
Και στην τελική.....αν τυχόν δεν είναι θέμα οθόνης και θα έχω παραγγείλει την καινούργια τσάμπα αφού δεν θα έχει λυθεί το πρόβλημά μου.....ε τότε θα την δώσω σε κάποιο φίλο στο φόρουμ που πιθανόν θα έχει σπάσει την οθόνη του και θα θέλει άλλη....με λίγα λόγια μια μικρή δωρεά....χαχαχαΟυδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. -
Για δοκίμασε να βάλεις μία παλιά ρομ...την 5.12.17 ας πούμε...είχε τύχει σε ένα άλλο παλικάρι με τις νέες ρομ να του βγάζει άσπρες γραμμές στην οθόνη και κόλλαγε εκεί.
Φυσικά καλό θα είναι να ξεκινήσεις επικοινωνία με το κατάστημα αν δεν το έχεις είδη κάνει -
Από το κατάστημα που αγόρασες την συσκευή ποια είναι η αντίδραση τους?
-
Γιατί δεν μου βγάζει το backup που έχω κάνει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για δες στο internall memory, από select storage.
Proud member of xiaomi-miui.gr -
Ο/H spyrossss έγραψε:
Γιατί αν είναι του MIUI δεν θα στο βγάζει εκεί που λες
Διευκρίνισε λίγο τη λεπτομέρεια αυτή -
Ο/H ktsiaras έγραψε:
Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Διόρθωση. Έχει επιλογή και για δύο χρωματιστά κουμπιά κλήσης, χωρίς να σου βγάλει παράθυρο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιλάω για το truephone.
Λοιπόν πας ρυθμισεις- διπλή σιμ και τσεκαρεις την επιλογή για two dial buttons
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H spyrossss έγραψε:
Γιατί αν είναι του MIUI δεν θα στο βγάζει εκεί που λες
Διευκρίνισε λίγο τη λεπτομέρεια αυτή
Του ιδίου Recovery? Ή πριν καιρό και μετά αντικαταστάθηκε?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα