να ρωτησω κατι ρε παιδια εχω μεγαλη απορια,γιατι το PES CLUB MANAGER δεν παιζει σε redmi note 2??? δεν το περιμενα τετοια πατατα να ειναι......
Υπάρχει και άλλος τρόπος να εκφράσεις τον προβληματισμό σου.
Γιατί δεν βρήκες ένα κορεάτικο κινητό, να το παίζει στα χρήματα που ξόδεψες για το rn2;
Υ.γ το μήνυμα διορθόθηκε από τον @MIUI_ART και τώρα φαίνεται το δικό μου ποστ υπερβολικό.
α ρωτησω κατι ρε παιδια εχω μεγαλη απορια,γιατι το PES CLUB MANAGER δεν παιζει σε redmi note 2 ??? δεν το περιμενα τετοια πατατα να ειναι......
Φίλε μου συνεπίθετε (και εγώ Γκάγκας λέγομαι)
Αφού λες ότι είναι πατάτα ή ότι άλλο έγραψες, πούλα το βρε να ησυχάσεις. Το αγοράζω εγώ 100€.
Αλλά να ξέρεις ότι αν δεν θες να έχεις τέτοιες ασυμβατότητες (που δεν φταίει για αυτό η xiaomi) καλύτερα να πάρεις ένα κινητό με λειτουργικό κλειστού κώδικα (iPhone), το οποίο δεν δέχεται καμία εφαρμογή προς διάθεση, αν πρώτα δεν τεσταριστεί (πράγμα εύκολο γιατί υπάρχει ένα και μοναδικό λειτουργικό με συγκεκριμένο κώδικα και διεπαφή χρήστη).
Ως γνωστό το android έχει ως πυρήνα το Linux, ένα λειτουργικό ανοικτού και ελεύθερα διακινούμενου κώδικα, άρα με πάρα πολλές εκδόσεις και παραλλαγές, που δέχεται εφαρμογές από οποιονδήποτε χωρίς σοβαρό έλεγχο συμβατότητας, που προσπαθούν να είναι συμβατές με όσο το δυνατό περισσότερες εκδόσεις. Ένα μεγάλο θέμα που δεν αναλύεται εδώ, αλλά αν googleάρεις για λειτουργικά ανοικτού κώδικα θα δεις τα υπέρ και τα κατά.
Αν τώρα δεν θες να το πουλήσεις, στείλε ένα μήνυμα στον προγραμματιστή του PES για το πρόβλημα που έχεις και είμαι σίγουρος ότι θα αλλάξει μια γραμμούλα στον κώδικα του προγράμματος και θα τρέχει νεράκι.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
καλησπερα. Μία βοήθεια. Μήπως έχει κάποιος απάντηση. Είμαι τώρα με stable 7.3 αλλά μου το έκανε και με Dev . Έχω την επισιμη εφαρμογη app gmail για τα mail μου. Κι επάνω της έχω 3 λογαριασμούς 2 gmail account κι ένα yahooo πολλές φορές λοιπόν ο συγχρονισμός για το yahooo account μένει και συγχρονίζει χωρίς να τελειώνει ποτέ, με αποτέλεσμα να μου τρώει την μπαταρία.
ok εστειλα στον προγραμματιστη και μου γραφε απανταμε μονο στην χωρα μας ...δηλαδη κινα.
Όπως βλέπεις ο προγραμματιστης είναι στην κοσμάρα του. Είναι κινέζος και έχει φτιάξει ασύμβατο πρόγραμμα για ένα από τα μεγαλύτερα Brant name της Κίνας. Και το χειρότερο σου λέει εντελώς υποτιμητικά ότι απαντάει μόνο στην χώρα του. Απάντησε του ότι εσύ απαντάς και εκτός της χώρας σου και να πάει λίγο να ψάξει τι σημαίνει XIAOMI στη χώρα του, γιατί τον βρίσκεις ανενημέρωτο.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!