Tελικα το redmi note 2 μετα απο 9 μηνες πολυ ηπιας χρησης(μονο χρηση ιντερνετ περιστασιακη κ καθολου κλησεις) μας αφησε χρονους!!Τουλαχιστον εγω απο την μερια μου δεν μπορω να κανω κατι αλλο!!!
Πριν καμια βδομαδα το ανοιγω το πρωι κ αρχισε πολυ γρηγορα ghost tough η οθονη χωρις να με αφηνει να κανω τιποτα,ουτε να μπω recovery,ουτε τιποτα!!Μπαινω με τα χιλια ζορια,κανω επανεγκατασταση την ρομ,wipe dalvik k cache,δουλευει κανα μισαωρο κ παλι τα ιδια!!!βγαζω το tempered glass μπας κ φταει αυτο,δουλευει μια μερα καλα,λεω αυτο ηταν,σημερα δυστυχως χωρις tempered παλι τα ιδια!!
Αποφασισα καθαρη εγκατασταση μεσω ενος οδηγου του dnomikos!!Ολα καλα,τελειωνω,το ανοιγω να το σεταρω κ παλι τα ιδια!Το κλεινω,εργαλεια ανα χειρας στον παγκο μου κ ανοιγμα του τηλεφωνου για να δω τι παιζει!!Απομονωνω την πλακετα με τα 3 κοκκινα touch keys γιατι αυτο που μου παρουσιαζει ειναι εντολες απο εκεινα τα κουμπια,κουμπωνω μπαταρια,το ανοιγω κ παλι τα ιδια,ghost touch k η δονηση υπερωριες οποτε το θεμα ειναι καπου στην main board κ οχι στην πλακετα που ενσωματωνει το μικροφωνο,φορτιση κ την επαγωγικη λειτουργια των 3 κουμπιων!!
Kριμα γιατι το τηλεφωνο δουλεψε ελαχιστα,ειναι σα να βγηκε χθες απο το κουτι του κ δεν ειχα σκοπο να παρω αλλο!!Την γυναικας που το εχει σκισει δεν εχει παθει τιποτα!!!
Το εχω παρει απο to2c.com,δεν νομιζω να το καλυπτει τωρα η εγγυηση γιατι το ανοιξα αλλα κ να μην το εκανα ποιος μπαινει σε αυτη την διαδικασια τωρα!!Oι αγορες απο το διαδυκτιο εχουν κ το ρισκο τους!!
Δεν μου εχει πεσει ποτε,απο την πρωτη μερα ειχε tempered glass κ μεσα σε θηκη neoprene!!To ανοιξα για το δω τι παιζει εχοντας γνωση των πραγματων(ειμαι ηλεκτρονικος μηχανικος κ εχω επισκευασει αρκετα τηλεφωνα φιλων κ γνωστων ως χομπι)